香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue

毅行AB隊支援隊召集區(善款額#1, 支援須知#3)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

毅行成員與支援隊伍會議
    日期:2009年10月24日 (星期六)
    時間:下午2:30
    地點:旺角好景商場2樓 - 梨和園燒烤韓日料理 ($39位)

A隊成員
    Kenneth (可出席)
    勝哥
    Lex (可出席)
    kopo (未能出席)

B隊成員
    sue (可出席)
    Patrick (可出席)
    亮哥 (未能出席)
    亞平 (可出席,飯後有冇餘興節目,例如行山?)(by 大圍 : 小弟提意不如來個咪高峰會啦)

C隊成員
    壞人 (可出席)
    -R-  (可出席)
    大圍 (未能出席)
    馬王 (可出席)

AB隊駕車/跟車/陪行隊員
    1.比利 (A隊車)  (可出席)
    2.PARCO爸 (B隊車) (可出席)
    3.花子 (陪行第7-10段) (B隊)(未能出席)
    4.喪KEN (陪行第9-10段) (可出席)
    5.B (陪行第9-10段)(可出席)
    6.威威 (陪行第9-10段) (可出席)
    7.高佬 (可出席)
    8.鬼影 (未能出席)
    9.曲奇 (未能出席)
    10.法蘭(可出席)
    11.皇上 (未能出席)
    12.ee(可出席)
    13.runrun ( 可出席,睇下我呢個傷殘人士還可以做到D乜野?)

C隊駕車/跟車/空降隊員
    1.馬王細妹 (主要支援車司機,未知)
    2.停雲漫步 (空降支援、未能出席)
    3.超人阿四 (未能出席、有咩需要即管安排)
    4.schnix (跟車支援、可出席)
    5.catcat (跟車支援、可出席)
    6.ET (空降支援、未能出席)

升級   100%

奮鬥

AB隊十卜隊員請注意

1. 請告知, 活動當日可騰空的日期及時間
    2. 我們更歡迎大家在活動當日陪行第9-10段
        (當完成7X公里的路程, 我們極需要你們的沿途陪行支持)

可預先告知小弟, 以便作出安排

1. 比利 (A隊車)
    2. PARCO爸 (B隊車)
    3. 花子 (陪行第7-10段)
    4. 喪KEN (陪行第9-10段)
    5. B (陪行第9-10段)
    6. 威威 (陪行第9-10段)
    7. 高佬
    8. 鬼影 (11.20 : 1830-2200 及 11.21 : 0800-1300 跟車送貨/阿四)
    9.  曲奇
    10. 法蘭
    11.皇上 (可在獅子亭做十卜)
    12. ee
    13. runrun

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-10-22 10:56 發表
    AB隊十卜隊員請注意

1. 請告知, 活動當日可騰空的日期及時間

2. 我們更歡迎大家在活動當日陪行第9-10段
        (當完成7X公里的路程, 我們極需要你們的沿途陪行支持)

可預先告知小弟, 以便作出安排

1. 比利 (A隊車)
    2. PARCO爸 (B隊車)
    3. 花子 (陪行第7-10段)
    4. 喪KEN (陪行第9-10段)
    5. B (陪行第9-10段)
    6. 威威 (陪行第9-10段)
    7. 高佬
    8. 鬼影 (11.20 : 1830-2200 及 11.21 : 0800-1300 跟車送貨/阿四)
    9.  曲奇
    10. 法蘭
    11.皇上 (可在獅子亭做十卜)
    12. ee
    13. runrun

早前已問左..初步商議..
    花子、威威、B、喪ken...會跟我車
    花子 由水浪窩開始..城門放低佢...
    喪ken、B、威威 ...會再問問佢地時間...我會安排接佢地...食個靚晚餐..消夜..早餐..之後先按排邊處放低佢地..
    再殺去大棠迎接你地...

升級   100%

奮鬥

原帖由 Parco爸 於 2009-10-22 11:08 發表

喪ken、B、威威 ...會再問問佢地時間...我會安排接佢地...食個靚晚餐..消夜..早餐..之後先按排邊處放低佢地..
    再 ...

有勞, 我mark底先, 以便會議跟進

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-10-22 11:08 發表

再殺去大棠迎接你地...

米字,我果啪搞錯左,我去唔到水浪窩架,因為要番學~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-22 11:24 發表

米字,我果啪搞錯左,我去唔到水浪窩架,因為要番學~~

得..查實我都不知去冰..只知是接你上城門...

水浪窩幾點呀..你幾點放學呀..我地去食個消夜先上山啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-10-22 11:27 發表

水浪窩幾點呀..你幾點放學呀..我地去食個消夜先上山啦...

妖..那星..我地係山上死去活來,你地係山下食霄夜...

升級   0%

該用戶從未簽到

我諗我星期五晚同埋星期六朝早都okay....

可以的話咪陪行到終點囉...

至於十卜A定B隊,冇乜所謂啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-22 11:31 發表

妖..那星..我地係山上死去活來,你地係山下食霄夜...

我飲多兩杯...怕唔記得要上山...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-10-22 11:27 發表

佢地係咪預2000呀,你要揸lift 架,唔知架咩~~
    我放2200,MK,放學我地去吃夜宵,吃完俾我huphup 唔該~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-10-22 11:31 發表
    我諗我星期五晚同埋星期六朝早都okay....

可以的話咪陪行到終點囉...

至於十卜A定B隊,冇乜所謂啦....

咁奇哥坐冰架車車?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-22 11:36 發表

佢地係咪預2000呀,你要揸lift 架,唔知架咩~~
    我放2200,MK,放學我地去吃夜宵,吃完俾我huphup 唔該~~

我呢個B隊十仆隊...只識安排飲飲食食...十仆事宜...記得就記啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

再 ...

等我報告一下小第的身體狀況先.....
    隻右腳自從月頭有事之後,經過半個月的休息...結果都係冇好過
    今個星期六上午我會找跌打醫師再睇睇,我都唔知個結果會怎樣,
    我唔想打亂大家的佈處,不過今次活動我真係好想來支持大家。
    星期六我會來出席支援隊伍會議,等我睇完醫師建議後再決定是否可以繼續參加啦!
    (請大家等多我兩天吖!)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-10-22 21:06 發表

隻右腳自從月頭有事之後,經過半個月的休息...結果都係冇好過
    我唔想打亂大家的佈處,不過今次活動我 ...

威威兄...
    從未擔心過你有樹...一定無問題....安心休養...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-10-22 21:06 發表

神童兄take care!

升級   100%

奮鬥

威威兄, 放鬆心情, 好快冇事架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

其實我都未做過支持, 唔知可以做到D乜, 總知果兩日我就預左獻身比你地架啦, 你地度下我可以幫到乜啦!!

升級   100%

奮鬥

原帖由 billy_yau 於 2009-10-23 08:46 發表
    其實我都未做過支持, 唔知可以做到D乜, 總知果兩日我就預左獻身比你地架啦, 你地度下我可以幫到乜啦!!

家陣唔話你知住, 聽日開會先會話你知

升級   0%

該用戶從未簽到

毅行成員與支援隊伍會議
    日期:2009年10月24日 (星期六)
    時間:下午2:30
    地點:旺角好景商場2樓 - 梨和園燒烤韓日料理 ($39位)

A隊成員
    Kenneth (可出席)
    勝哥
    Lex (可出席)
    kopo (未能出席)

B隊成員
    sue (可出席)
    Patrick (可出席)
    亮哥 (未能出席)
    亞平 (可出席,飯後有冇餘興節目,例如行山?)(by 大圍 : 小弟提意不如來個咪高峰會啦)

C隊成員
    壞人 (可出席)
    -R-  (可出席)
    大圍 (未能出席)
    馬王 (可出席)

AB隊駕車/跟車/陪行隊員
    1.比利 (A隊車)  (可出席)
    2.PARCO爸 (B隊車) (可出席)
    3.花子 (陪行第7-10段) (B隊)(未能出席)
    4.喪KEN (陪行第9-10段) (可出席)
    5.B (陪行第9-10段)(可出席)
    6.威威 (陪行第9-10段) (可出席)
    7.高佬 (可出席)
    8.鬼影 (未能出席)
    9.曲奇 (未能出席)
    10.法蘭(可出席)
    11.皇上 (未能出席)
    12.ee(可出席)
    13.runrun ( 可出席,睇下我呢個傷殘人士還可以做到D乜野?)

C隊駕車/跟車/空降隊員
    1.馬王細妹 (主要支援車司機,可出席)
    2.停雲漫步 (空降支援、未能出席)
    3.超人阿四 (未能出席、有咩需要即管安排)
    4.schnix (跟車支援、可出席)
    5.catcat (跟車支援、可出席)
    6.ET (空降支援、未能出席)

升級   0%

該用戶從未簽到

各位等陣見