香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pakcb
打印 上一主題 下一主題

10月13日起接受報名

關閉 [複製鏈接]

升級   21.4%

該用戶從未簽到

我糸昨天下午大約4,5點 online application!
Ref no.: 2009-1014-0000-50XX-M
我報全馬

升級   2.11%

該用戶從未簽到

Hi CHing, CTse,

I applied online 2 day ago, have input my email account but have no email received, do any CHing/ CTse receive the confirm email?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

我收到喎, 你有無之前print 出來?
    會唔會係你e-mail 打錯左....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 WaiWaiNaiNai 於 2009-10-15 11:19 發表
    Hi CHing, CTse,

I applied online 2 day ago, have input my email account but have no email received, do any CHing/ CTse receive the confirm email?

我都未收到 e-mail reply 呀, 13號當日我就即報左名, 我上網check 返我個 "報名狀況" 佢又有資料wo, 但係就無收到 e-mail reply,
    當日報名佢話會e-mail 俾我, 所以0個陣張 receipt 無print 出黎, 諗住環保d ma....

依家驚餐死.....

(好彩有師兄陪一齊收唔到e-mail )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-15 12:03 發表

我都未收到 e-mail reply 呀, 13號當日我就即報左名, 我上網check 返我個 "報名狀況" 佢又有資料wo, 但係就無收到 e-mail reply,
    當日報名佢話會e-mail 俾我, 所以0個陣張 receipt 無print 出黎, 諗住環保d  ...

唔洗驚喎! 打個電話問下就知囉! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。
    剛剛問過,而家個號碼到72XXM,佢話呢個號碼係所有人既參加號碼,唔係比賽果個號碼,比賽號碼最快11月才有喎!

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

我都幾分鐘就收到佢EMAIL
    係呀..打去問下佢...嘻嘻

升級   13.68%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-15 12:03 發表

當日報名佢話會e-mail 俾我, 所以0個陣張 receipt 無print 出黎, 諗住環保d  ...

可能你個mail box當左佢個reply係spam mail,
    試下check下雜件箱/垃圾郵件箱。
    可能有收獲!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-15 12:11 發表

唔洗驚喎! 打個電話問下就知囉! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。
    剛剛問過,而家個號碼到72XXM,佢話呢個號碼係所有人既參加號碼,唔係比賽果個號碼,比賽號碼最快11月才有喎!

thanks 師兄~~ 我打左去問, 佢地send 返個e-mail 俾我喇.

樓上收唔到e-mail 0個位師兄都打去問下啦

升級   100%

開心

再咁攪, 真係有可能未到星期一就會full 左一部份比賽份額...
    我最怕佢其實你地去門市交表, 佢地都係即係幫你上網登記,
    到時可能真係滿左無得報都唔出奇...
    因為大會無寫明網上同非網上既份額係分開, 所以有可能真係會俾網上登記book 晒都唔出奇...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-10-14 15:55 發表

為了臂袋, 我唯有對唔住大自然一次

唔使唔住大自然<-----渣打作佐啦....琴日收到FORM..

了臂袋我都親自交FROM...

升級   26.84%

該用戶從未簽到

真係唔明, 如果銀行分行收報名表, 既要派人手招呼你, 又要送你一個臂袋, 如此冇着數的事銀行都肯做.

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-15 12:11 發表

即3天就有 7200 人報左 , 都非常快, 真是好快額滿 !

升級   100%

開心

原帖由 d2wu 於 2009-10-15 17:59 發表 即3天就有 7200 人報左 , 都非常快, 真是好快額滿 !

今日可能過九千都有之...
    我琴晚都係六千幾...
    中午就已經七千二... 今晚九千都唔出奇...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

我13號報名,好快就收到 e-mail,但係到而家上網 check 報名狀況都仲係冇資料,唔知攪乜呢?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2009-10-15 22:23 發表

我13號報名,好快就收到 e-mail,但係到而家上網 check 報名狀況都仲係冇資料,唔知攪乜呢?

呢樣野我都試過,有機會只係個IE Block 左 Cookie,可以Check Check先。

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-15 20:09 發表

今日可能過九千都有之...
    我琴晚都係六千幾...
    中午就已經七千二... 今晚九千都唔出奇...

請報數, thanks  90xx ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2009-10-15 22:23 發表

師兄可以打個電話問下就知乜事! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 allanccl 於 2009-10-16 08:17 發表

師兄可以打個電話問下就知乜事! 2577 0800 接通後按1,8 就有人聽。

Thanks 亮哥。
    Andrew兄講得啱,個IE block咗啲cookie,我又冇留意,所以乜都check唔到,真懜。
    唔該晒Andrew兄提醒。

升級   100%

開心

原帖由 d2wu 於 2009-10-16 08:10 發表 請報數, thanks  90xx ?

今朝無人報數

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-16 08:17 發表

我打左去問 , 他只願意話 唔 full. 不會講現在報人數多少!
    大家報左名的, 他 say 大約 11月中會有接納信寄出 & with 比賽號碼, 大家心急的 , 等1個月啦