香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

2009.12.06 黃大仙區飛鵝山長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-24 15:58 發表

今日收到lulu姐報料
女子組 : 一組有12人,
另一組年青啲女子組有8人
如果你係2X-3X歲的, 應該係8個人果組, 好大機會攞獎喎~!

THANKS MILL CTSE ^^
我今日去左拎號碼布喇, 我係19-3X個組,
張簽收紙SHOW左, 有6個人
不過ANYWAY, 我都會盡力跑!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 RowerBee 於 2009-11-25 00:25 發表

呢度知道既有三個人系呢組~~
    大會每組有五個奘(計上年)
    即系求其砌底一個都可以有奘攞喇~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 RowerBee 於 2009-11-25 00:25 發表

唔洗客氣喇!  
    我係大姐姐, 我的組別係3X-4X,
    我的組別有12人
    好啦! 大家一齊加油.

升級   100%

慵懶

原帖由 零下十度 於 2009-11-24 19:12 發表

師兄:你來緊星期日有沒比賽?
    沒的話星期六可以過來斧山同我地一齊去實地跑下~~
    11月28日:星期六
    8:30AM斧山運動場集合

我(星期日)要跑聯合國半馬, 都無得離跟你地跑,
    lulu成日引我, 我又無得試跑

升級   100%

該用戶從未簽到

我今日星期日有耐力賽, 去唔到PRE RACE LU!! >.<"

各位師兄姐到時見啦,
    今次應該係小妹第一次係比賽度會見o你們長跑網網友

升級   100%

慵懶

原帖由 RowerBee 於 2009-11-25 16:00 發表
    我今日星期日有耐力賽, 去唔到PRE RACE LU!! >.

咁你加油喇~
    12月6日比賽見啦.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-24 15:58 發表 今日收到lulu姐報料
    女子組 : 一組有12人,
    另一組年青啲女子組有8人
    如果你係2X-3X歲的, 應該係8個人果組, 好大機會攞獎喎~!

mill ctse,

大會章程話:
    FA    先進組    >41
    FB    成年組 21-40
    FC 青少年組   8-20

一共係有3組噃! 係咪青少年組無人報呢??
    抑或人少, 合併成 2組?

升級   100%

慵懶

原帖由 rockiec 於 2009-11-25 18:36 發表

mill ctse,

大會章程話:
    FA    先進組    >41
    FB    成年組 21-40
    FC 青少年組   8-20

一共係有3組噃! 係咪青少年組無人報呢??
    抑或人少, 合併成 2組?

因為我同lulu姐分左兩個組別, 所以取號碼布時, 只看到我地兩組的資料,
    所以唔知道原來有3組tim,
    唔該rockiec ching
    最近唔見你跑tko嘅! 你對腳好番晒未呀??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-26 11:21 發表 因為我同lulu姐分左兩個組別, 所以取號碼布時, 只看到我地兩組的資料,
    所以唔知道原來有3組tim,
    唔該rockiec ching
    最近唔見你跑tko嘅! 你對腳好番晒未呀??

mill ctse,

報咗名果20個分3組,

RowerBee果組有6人,
    Mill 呢組有12人,
    咁青少年組咪得2個人??
    早知叫阿女報名, 行番嚟都攞獎!!

話時話, Fila 半馬之後, 真係有2個幾禮拜無跑,
    諗住等膝頭哥完全唔痛先至跑, 依家淨係踩單車,
    keep 住體能...

下個禮拜有活力比賽, 之前會試下慢跑...

升級   100%

慵懶

原帖由 rockiec 於 2009-11-26 19:51 發表

mill ctse,

報咗名果20個分3組,

RowerBee果組有6人,
    Mill 呢組有12人,
    咁青少年組咪得2個人??
    早知叫阿女報名, 行番嚟都攞獎攞獎!!

話時話, Fila 半馬之後, 真係有2個幾禮拜無跑,
    諗 ...

早晨rockiec ching, 真係唔知點解咁少人參加???
    早知我都叫呀女參加啦! 佢肥肥地唔肯跑, 叫佢look落去都有獎攞!
    嘩..你都真係好耐無跑喇! 等你真係完全好番晒先跑啦~

升級   23.75%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 mill 於 2009-11-27 09:30 發表

早晨rockiec ching, 真係唔知點解咁少人參加???
    早知我都叫呀女參加啦! 佢肥肥地唔肯跑, 叫佢look落去都有獎攞!
    嘩..你都真係好耐無跑喇! 等你真係完全好番晒先跑啦~hgjD124" />" />hj

支持 mill ctse 參加一年一度既飛餓山長跑,唔知E個比賽有無分D乜野 "青年組"呀,"壯年姐"呀,"耆英組"呀.

咁 mill ctse 咪會歸入.............

註意 : 我係新手.

升級   100%

慵懶

原帖由 hellobbandre 於 2009-11-27 11:07 發表

支持 mill ctse 參加一年一度既飛餓山長跑,唔知E個比賽有無分D乜野 "青年組"呀,"壯年姐"呀,"耆英組"呀.

咁 mill ctse 咪會歸入.............

*************************************************** ...

BB, 支持我就到時終點見啦!
    我當然係"耆英組"啦, 仲洗講.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-27 11:23 發表 BB, 支持我就到時終點見啦!
    我當然係"耆英組"啦, 仲洗講.

MILL ctse, 我都想嚟打氣, 但果日要過澳門跑全馬...
    今次真係論盡, 都唔知跑唔得晒!

所以今日放工都試下跑一轉短短地6k...
    但膝頭都係好唔晒, 仍然有少少痛

升級   100%

慵懶

原帖由 rockiec 於 2009-11-27 20:06 發表

MILL ctse, 我都想嚟打氣, 但果日要過澳門跑全馬...
    今次真係論盡, 都唔知跑唔得晒!

所以今日放工都試下跑一轉短短地6k...
    但膝頭都係好唔晒, 仍然有少少痛

rockiec ching 你有心了, 謝謝你先.
    照你咁講, 你真係未好番晒喎! 仲要過澳門跑全馬..你要小心呀!
    盡左力跑晒就算啦!   最緊要你膝頭快啲好番.
    努力,加油!!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

各位出戰飛鵝山既ching/ctse, 加油呀, 等你地好消息

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-12-4 23:41 發表
    各位出戰飛鵝山既ching/ctse, 加油呀, 等你地好消息

x2,

女子組加油!! LuLu, Mill, RowerBee ctse 再顯fila半馬少女藏刀顏色!!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

各位唔好意思
    原先本來想為大家打氣,但同事跌倒,仍不能返工,要替佢更,十分抱歉 ~~
    還有發現到還有一活動:
    黃大仙區歡樂行(飛鵝山)2009,係9:00 - 12:30,大家要注意啦~

升級   100%

慵懶

原帖由 rockiec 於 2009-12-5 06:24 發表

x2,

女子組加油!! LuLu, Mill, RowerBee ctse 再顯fila半馬少女藏刀顏色!!

謝謝 呀sue sue,  rockiec ching 的祝福, 明天大家會努力的了.

Qoo
    你要返工唔緊要啦! 點都好....多謝你先.

升級   59.05%

該用戶從未簽到

大家明天加油ar

升級   0%

該用戶從未簽到

大家聽日加油~ 祝大家盡興而歸~  

(我無去拎號碼布添... 唔知聽朝到場係咪照拎到黎跑呢... )