香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-3-2 15:45 發表 大會時間出左喇, 大家check左未?我原來唔記得off隻錶既auto-pause, 所以扣晒D停頓時間, 其實做唔到4:21.offical:  4:27:31chip:     4:26:14overall position:    1885gender position:    1725 ...

讚!

升級   0%

該用戶從未簽到

尋晚OT通頂....... 好攰好攰, 要聽晚先出星期六逍遙跑既post喇, 唔好意思~
(宜家食飯, 沖涼, 即刻瞓覺 )

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 angkso 於 1-3-2010 15:41 發表

多謝joggingcat,我在西走廊有同你打拜呼,不過你聽唔到。其實我今年的準備的確很差,11月起差不多每星期只跑到24K。1月24日跑完清水灣鄉村俱樂部(因為有朋友在突破做)又再傷過。
    有考慮過退出渣打,但最 ...
    uncle 唔好意思呀,可能我跑到死死吓聽唔到你叫我tim,希望你快d好番可以再一齊跑啦。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 maylam 於 1-3-2010 15:28 發表
    , 中後段都照舊堅持下去, 見人行的確很想"行"埋一份, 都忍下去, 去到35k後條腰好"緊", 有點痛, 咪忍唔住停下來, 計落都應該夠時間, 行下跑下回維園...跑到40k後, 即馬師天橋, 這裡欄住了, 我仲見到前面有人跑緊, 剛剛 ...
    May 一於出年再報仇啦,星期六黎一齊練跑啦,我都會黎架。

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-3-2 15:45 發表
    大會時間出左喇, 大家check左未?

我原來唔記得off隻錶既auto-pause,
    所以扣晒D停頓時間, 其實做唔到4:21.

offical:  4:27:31
    chip:     4:26:14

overall position:    1885
    gender position:    1725
    ...

我都check咗啦,
    official :04:29:59      
    chip    : 04:28:41
    好彩有你跑在我前面,唔係我會上車涼下冷氣先

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

多謝,各長跑網師兄.師組,TKO星期三.六跑友,校長.團長,副校長,有很多感謝說話要講,但不知傱何說起,總言知多謝!多謝!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 2010-3-2 21:07 發表
    多謝,各長跑網師兄.師組,TKO星期三.六跑友,校長.團長,副校長,有很多感謝說話要講,但不知傱何說起,總言知多謝!多謝!

28/2當天起步排得好前,一開始看見除了R,大圍,BATBAT,ROCKIEC等快馬在前面之外,其他很多TKO CHING及CTSE都在後面,離開汀九橋後除中段被車仔及尾段因抽筋被活活爬頭外,已看不見其他自己友.到了終點後因趕住走没有等其他人衝線,攪到整個下晝心掛掛,好想知到大家的情況如何,尤其是JC最令我擔心.晚上回家後立刻上網CHECK相,見到一張張熟悉的面孔出現在銅鑼灣街頭,包括明CHING你啦,還有JC, BOLO, TERENCE, 駛乜理, MILL, 亮哥, 文輝, 哈利, VINCENT, WONGC......, 心情就好像現場看着大家衝線一樣興奮, 大家真是了不起! 最難得的就是賽前受傷的,初次跑全馬的,差不多個個都返齊嚟.
    我要向能完成全程及未能完成全程但已盡了全力的CHING和CTSE致敬!

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-3-2 20:19 發表
    May 一於出年再報仇啦,星期六黎一齊練跑啦,我都會黎架。

都好....

升級   0%

該用戶從未簽到

大家 Good ......Morning...呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

早晨呀  

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-3-1 10:06 發表
    今個星期六6/3, [將軍澳逍遙跑] 重開,
    + [渣馬慶功特訓],
    請大家預留時間參加喇
    ***小弟今晚要OT通頂, 聽晚先出post, 唔好意思∼

有冇詳情呀?  我睇下趕唔趕到過來同大家吹下水~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 大雄2009 於 2010-3-2 23:17 發表

28/2當天起步排得好前,一開始看見除了R,大圍,BATBAT,ROCKIEC等快馬在前面之外,其他很多TKO CHING及CTSE都在後面,離開汀九橋後除中段被車仔及尾段因抽筋被活活爬頭外,已看不見其他自己友.到了終點後因趕住走Ė ...

大雄兄, 我在昂船大橋上都見倒你啊!
    但人太多, 你又已經在對面線捷返,所以叫唔切你加油tim.

升級   0%

該用戶從未簽到

我仲要多謝 wongc 呀, 我中途拉筋果陣,
    俾你哎左一聲 "加油", 當堂有番晒力呀,
    唔該晒

升級   0%

該用戶從未簽到

各位 ching/ctse,
    TKO逍遙跑重開喇

https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D2&page=1

星期六見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-3-3 14:13 發表
    周圍搵相唔覺意搵到呢張. 超正!
    不過你要問返個位攝記師兄先可以有原相

唔該晒呀ching ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

各位 ching/ctse,
    TKO逍遙跑重開喇

https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D2&page=1

星期六見