香港長跑網  - 長跑長友

渣打馬拉松 報名送你運動臂袋<---- 一肚火 !!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

"送你運動臂袋! 凡於2009年10月19至31日期間,親臨渣打銀行分行遞交報名表格 (優先理財服務中心除外),即可獲贈渣打馬拉松2010限量版運動臂袋乙個,數量有限,送完即止。"

星期一(10月19日),10點落到去分行交表,以為有臂袋送,....SHIT...佢話已經派晒....
D銀行的小優小惠......一瞬即逝,....搞宣傳多D!....唉...不如沒派.....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

佢話遲D會再有臂袋送....但唔知幾時....(廢話)
我問佢係唔係要朝朝9點等佢開門...等送臂袋.....

升級   0%

該用戶從未簽到

佢地咁多錢做宣傳,唔印果本印刷精美但睇完就劈既場刊(電子書已經足夠),一人一個臂袋都得啦,仲少好多垃圾添~~

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有個行李袋同跑完個環保袋,要咁多袋黎都唔知做乜~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-21 17:29 發表
仲有個行李袋同跑完個環保袋,要咁多袋黎都唔知做乜~~hgjD088" />" />" />" />hj

成日叫人用袋..........................................一D都唔環保.

升級   57.89%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-21 17:27 發表
佢地咁多錢做宣傳,唔印果本印刷精美但睇完就劈既場刊(電子書已經足夠),一人一個臂袋都得啦,仲少好多垃圾添~~

果本場刊有用嘅資料真係得幾版,佢好嘢係可以整到多多廢話,又厚又重

升級   28.95%

該用戶從未簽到

師兄交表有冇得留名之後拎返? 我知有d分行係咁做..

btw, 尋日上渣打馬拉松官網已經搵唔到佢送臂袋哩個消息
一係就真係送完即止, 一係就佢當冇事發生, 唔會再送
又或者等再有貨先出返個消息...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我都估到佢地係咁所以無等就網上報左.  係第二個forum到有人話每間分行得5個咋.  玩人咩.  無D誠意.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

我係星期一早上旺角交表,即刻俾臂袋我,順利

升級   0%

該用戶從未簽到

日日得個幾個...而家好似又唔可幫人交表...呢D本末倒置劣政...諗出來個位無帶個腦返工....
    而家係有宣傳作用...咪就是一肚火...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 utt 於 2009-10-21 19:04 發表
    師兄交表有冇得留名之後拎返? 我知有d分行係咁做..

btw, 尋日上渣打馬拉松官網已經搵唔到佢送臂袋哩個消息
    一係就真係送完即止, 一係就佢當冇事發生, 唔會再送
    又或者等再有貨先出返個消息...

沒.....當面撕了報名表.....上網報了名.

原帖由 cc 於 2009-10-21 22:24 發表
    唔係喎..........我有朋友換到.........叫佢送比我.,幾孤寒.......佢唔肯" />" />hj" />" />h

CTSE....佢係好辛苦換到...

升級   66.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

我有 Friends 去某 D 分行, 叫佢留電話, 補返畀佢

我去個間分行就話冇

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

好在我都有朋友俾我...但佢地都未收到貨..哈~

升級   64.74%

該用戶從未簽到

我有朋友係tst某一分行一開門就報名
    3個袋袋平安
    p.s.其實我覺得個袋唔靚
    p.p.s 我想要件風褸多

升級   0%

該用戶從未簽到

算把啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   80.67%

該用戶從未簽到

都係上網報實際啲, 最緊要係有得跑.