香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬仔

陽光燦爛的日子

升級   34.67%

該用戶從未簽到

回復 100# 的帖子

多謝你呀!
我都希望見到自己有所進步,繼續努力中!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2009-8-11 元朗球場  緩跑6km

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2009-8-12 元朗球場
800米 x 10  (3'43'',3'39'',3'45'',3'43'',keep 住跑著6個3'40'')
今日天時,地利,人和,跑得好順暢,原本諗住跑8個800米,結果跑著10個(都係第一次跑咁多咋!)
仲要跑完都唔覺得倦,完全係意料之外!
如果816比賽果日有咁好狀態就好囉……

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-8-12 21:28 發表
800米 x 10  (3'43'',3'39'',3'45'',3'43'',keep 住跑著6個3'40'')
今日天時,地利,人和,跑得好順暢,原本諗住跑8個800米,結果跑著10個(都係第一次跑咁多咋!)
仲要跑完都唔覺得倦 ...

馬仔ctse,10個800m能以均速完成,果然唔錯~~
816 加油....

升級   0%

該用戶從未簽到

仲要跑完都唔覺得倦,完全係意料之外!
如果816比賽果日有咁好狀態就好囉……

尋晚真係好好天好o岩跑步 可惜我要番學跑唔到...馬仔師姐keep到6個3'40犀利呀!!! 你816都有參加比賽??? 到時唔知有無機會見到你呢 ?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 馬仔 於 12-8-2009 21:28 發表
    馬仔ctse 10個800m都可以keep住3'40"左右,真係好犀利喎。816 加油、加油、加油。

升級   34.67%

該用戶從未簽到

好多謝咁多位ge鼓勵啊!

登錄/註冊後可看大圖

其實自己都覺得好意外,諗諗吓,可能係因為中間休息時間夠長(跑幾多唞幾多),先可以跑到咁ge時間
    不過都對自己有番d信心 816會努力去跑!

登錄/註冊後可看大圖

大家一起加油!

登錄/註冊後可看大圖

升級   34.67%

該用戶從未簽到

回復 105# 的帖子

如果你有報816ge話,就賽道上見啦!

登錄/註冊後可看大圖

我ge參賽編號係  719
    長跑長友,一齊加油!

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-8-14 13:03 發表
    如果你有報816ge話,就賽道上見啦!

登錄/註冊後可看大圖

我ge參賽編號係  719
    長跑長友,一齊加油!

明天努力君加油

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

十個800都幾平均幾快喎!
    加油!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2009荃灣中興盃,完成時間53'11,去程27'03,回程25'37
    有d失望…

登錄/註冊後可看大圖

不過冇相干la,當係吸收比賽經驗,有跑未為輸,906再來過!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-8-17 09:28 發表
    2009荃灣中興盃,完成時間53'11,去程27'03,回程25'37
    有d失望…

登錄/註冊後可看大圖

不過冇相干la,當係吸收比賽經驗,有跑未為輸,906再來過!

尋日天氣熱,可能影響你的表現...
    泰基盃加油~~

升級   4.21%

該用戶從未簽到

馬仔 泰基盃加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-8-17 09:28 發表
    有d失望…

登錄/註冊後可看大圖

不過冇相干la,當係吸收比賽經驗,有跑未為輸,906再來過!http://maggiema ...

馬仔~
    你d時間已經好好啦~
    泰基杯加油呀~

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2009-8-19 慢跑約6km
    816跑完中興盃又去咗行山,玩到成11點幾先返屋企,搞到自己有點體力透支,休息咗2日,今日都係好倦,只不過慢跑幾公里,希望體力快d恢復,可以投入練習!

多謝大家ge鼓勵,我會繼續努力!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2009-8-21 元朗球場
    己經係第5日,身體都係恢復咗8成到,唔可以再休息落去,一定要跑番課先得…
    等到太陽落山先落球場,冇咁熱,希望可以跑好d!
    點知又俾人放飛機,唯有自己跑la……
    3圈熱身,拉筋
    第一組10圈,20'15''
    休息咗10分鍾(會唔會太耐呢?
    第二組10圈    20'58''
    3圈cool down,拉筋

8︰30沖涼返ok!

原來一個人都可以跑到woo,開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-8-21 22:16 發表
    2009-8-21 元朗球場
    己經係第5日,身體都係恢復咗8成到,唔可以再休息落去,一定要跑番課先得…
    等到太陽落山先落球場,冇咁熱,希望可以跑好d!
    點知又俾人放飛機,唯有自己跑la……
    3圈熱身,拉筋
    第 ...

馬仔 ctse:
    中興盃時間唔錯呀,下個比賽會係幾時呢,繼續努力一定跑得更好~

升級   34.67%

該用戶從未簽到

報咗906泰基盃10km,927荃灣國慶盃8km,101國慶長跑10km,10月11樂華歐化竇1/4馬拉松,
    11月29聯合國兒童基金21km……  (自己都唔知點解一下子報咗咁多比賽,就係想跑……

登錄/註冊後可看大圖

繼續努力中!

登錄/註冊後可看大圖

2009-8-22 石岗機場路  慢跑+拉筋 1小時

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-8-22 11:10 發表
    報咗906泰基盃10km,927荃灣國慶盃8km,101國慶長跑10km,10月11樂華歐化竇1/4馬拉松,
    11月29聯合國兒童基金21km……  (自己都唔知點解一下子報咗咁多比賽,就係想跑……http://maggiemarket.myftp.o ...

我明白點解呀,我自己第一年玩比賽,一個賽季都玩咗17個比賽,唔知妳會唔會多過我呢~
    睇妳都操得好密,都要睇住唔好操過龍,不過聽妳講好似跟左個名師.....佢會睇住妳應該都冇問題既,來緊泰基我都有報,一齊努力!

升級   13.2%

該用戶從未簽到

馬仔 ctse

嘩, 你好勁呀... 報咁多比賽