香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

自動登出問題

升級   0%

該用戶從未簽到

剛剛完成一編跑步日誌,正想要post出來的時候,竟然發現已經自動登出網站而未能成功出貼,之前所打既內容都冇埋現在又要重新打過。
想問問這個情況是否正常?
+1 0
上一篇︰練習鞋比賽鞋下一篇︰為什麼有好好前途會搞成咁!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-10-22 14:57 發表

是不正常的,小弟建議大圍兄响 word 打咗先貼上網上,會較穩陣。

如果我知道會自動登出, 唔使打响word, 係發貼前copy落剪貼簿都得啦.....
如果係唔正常既話, 咁係咪即係會冇人跟進此問題呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-10-22 15:42 發表

如果我知道會自動登出, 唔使打响word, 係發貼前copy落剪貼簿都得啦.....
如果係唔正常既話, 咁係咪即係會冇人跟進此問題呢?

嘻嘻,please go to....  http://www.discuz.net/

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-10-22 15:51 發表

嘻嘻,please go to....  http://www.discuz.net/ " />" />

呀.....簡體字唔識睇呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 22-10-2009 14:49 發表
剛剛完成一編跑步日誌,正想要post出來的時候,竟然發現已經自動登出網站而未能成功出貼,之前所打既內容都冇埋現在又要重新打過。
想問問這個情況是否正常?

大圍兄, What means by 自動登出網站 ? 要知道詳細步驟, 才可以得悉問題所在, 打完所有內容後->是否按發表-> 跟住係登入畫面出現?