香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬飛
打印 上一主題 下一主題

分行報名 網上查得未有登記資料@@?

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

應該唔會..只是未入到資料而已...全馬通常未有咁快FULL..我估明天可能CHECK到..

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 亞平 於 2009-10-30 00:24 發表
    20日上午交表報10K4組已經可以CHECK到,同時間報全馬...仍沒有資料...

我20號下午交表報半馬, 啱啱睇, 仲未報到.
    寄咗個電郵, 唔知會唔會好啲呢 ?!   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-10-29 21:26 發表

唉...
    咁唔知我報唔報得成名....跑到我要跑ge 項目

抄神 , 我今日先寄表丫 ~~ 希望大家都有得跑

升級   21.15%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-10-30 22:22 發表

祝長跑網個個都報到~~~~~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 得得地 於 2009-10-30 12:52 發表

我20號下午交表報半馬, 啱啱睇, 仲未報到.
    寄咗個電郵, 唔知會唔會好啲呢 ?!   

We need 7-10 working days after we received the form.

今日寄咗電郵去問, 黃昏就有人覆我電話, 又有電郵回覆.   
    電話中話我唔記得俾晶片按金方法, 即時補返資料.

不過, 啱啱網上睇, 又未睇到喎.
    等我聽日返工再用第部電腦睇吓先.   

升級   100%

該用戶從未簽到

唉~~仲係 未有登記資料 !.....好緊張呀....第一次玩渣打..仲要報全馬...........

升級   4.75%

該用戶從未簽到

我個case:

22/10 (Thu) 網上報半馬,信用咭認證有問題,lock 住左我個報名,打上hotline,個小姐話佢地會同我的銀行直接溝通,需要,兩三個工作天

直至 29/10, 在網上查詢報名情況,仲係話我個報名不成功,要我打上Hotline
    中午,下午,旁晚打去hotline,都係系統煩忙
    唯有留言信箱留下姓名電話號碼
    29/10 (Thu) 晚一點再上網check status, 就確認了組別及報名號碼了

我的報名共用了整整一個星期

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 bello 於 2009-10-31 13:49 發表
    我個case:

22/10 (Thu) 網上報半馬,信用咭認證有問題,lock 住左我個報名,打上hotline,個小姐話佢地會同我的銀行直接溝通,需要,兩三個工作天

直至 29/10, 在網上查詢報名情況,仲係話我個報名不成功,要我打上Ho ...

我用最原始方法報名....應該無呢d 問題....
    但每次上網check status 輸入資料按submit 後都回到原來版面....(乜料都無得睇)
    唔知有無問題?

升級   21.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-10-31 15:42 發表

但每次上網check status 輸入資料按submit 後都回到原來版面....(乜料都無得睇)
    唔知有無問題?

可能係IE問題
    你試下用FIREFOX 試下啦~~

升級   13.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 13 天

原帖由 ChARsoN 於 2009-10-31 15:42 發表

唔知有無問題?

me 2

升級   0%

擦汗

原帖由 matthew~文 於 2009-10-31 17:24 發表

可能係IE問題
    你試下用FIREFOX 試下啦~~

喔...
    我過Maxthon 2 及Google Chrome 都有此問題...
    自己電腦未安裝FIREFOX...

升級   41.95%

該用戶從未簽到

我用最原始的郵寄方式報名,今日check到獲確認
    不過大會同我改左中文名

升級   21.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-10-31 20:42 發表

喔...
    我過Maxthon 2 及Google Chrome 都有此問題...
    自己電腦未安裝FIREFOX...

試下e個方法~~

原帖由 awyh 於 2009-10-22 19:28 發表
    當你按左Submit後,無野睇的同時,在IE的右下用會出現Attachment 1的Icon,見到之後,Double Click佢,就會彈一個隱私權報告的Dialog Box出黎,在下面網站的位置,求其揀一個https://eshop.esdlife.com/開頭的Link,Right Click,再Click自動接受來自此網站的cookies,按關閉。

升級   0%

擦汗

原帖由 matthew~文 於 2009-10-31 22:45 發表

試下e個方法~~

唔該~
    check 了但未有結果....
    p.s. 萬一寫錯了當中一些資料....如生日日期(如年份寫了2009)的話....

升級   0%

擦汗

原帖由 =chairman= 於 2009-10-30 22:22 發表

寄信去可能都快d...
    前年報10 k 寄表後過兩日就check 到~
    但今次我係分行交表...

升級   57.89%

該用戶從未簽到

20號交表,今日終於報到,成兩個禮拜,而家放心d

升級   26.32%

該用戶從未簽到

原帖由 july1107 於 2009-10-31 20:13 發表

me 2

me 3. 去分行交左表成兩、三星期,宜家都未check 到status

升級   10.53%

該用戶從未簽到

個STATUS仲係"請求正在處理中,請稍候再試"  

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 Cyrus 於 2009-11-17 10:58 發表
    個STATUS仲係"請求正在處理中,請稍候再試"  

你唔好用IE去試下先.........

升級   26.32%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-11-21 10:45 發表

你唔好用IE去試下先.........

IE, firefox 都試過。SAME MESSAGE