香港長跑網  - 長跑長友

樓主: key
打印 上一主題 下一主題

星期二檔案

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-10-27 23:52 發表

我地唔算主角... Kenny, 基哥同鬍鬚佢地仲利害
一於試下啦, 單車最平建議買3-4千, 踩一兩年重可以有2手價

努力 + 有系统既訓練 , 仲有毅力 , 恆心......好正。
最有共嗚 , 人生好似 3 項咁 , 你唔可能 3 項都输曬.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Delta 於 2009-10-28 10:30 發表

我嘅另一半, 理都唔理我添呀, 淨係問做乜鬼咁辛苦 ... 莫講話一齊玩, 比賽都未去睇過呀  

5 理都好 , 最弊嘈住曬 , 有爭拗仲惨
3 項 5 色咪話辛苦 , 可能鍾意既 , 有自虐 + 貼 $ 買難受 + 過度活躍症候群

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-10-27 23:52 發表
我地唔算主角... Kenny, 基哥同鬍鬚佢地仲利害一於試下啦,
單車最平建議買3-4千, 踩一兩年重可以有2手價

單車,對我呢d住港島市區小型單位(400sq.ft)來講,無論練習定係擺放,係最頭痛的安排。
游水1.5K,單車40K,跑步10K,分開做已經好好玩,一齊進行,肯定非常刺激,有機會真係想體驗一下。

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 key 於 2009-10-28 11:00 發表

香港d女仔實在太唔注重運動, 淨係識得行街同shopping     

今時唔同往日, 已經多左唔少女性注重運動keep fit.
    起碼,我地去比賽,跑街或者跑運動場,再唔會俾人當係異型咁望.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

我同屋企人一齊睇,話俾佢地聽我識對夫婦Ginny & Jason, 幾型!
    羨慕你倆可以一齊練習,一齊比賽.

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-10-28 11:42 發表
    引用:原帖由 paulsiu 於 2009-10-28 10:52 發表

登錄/註冊後可看大圖

x2
    X 4  " />" />

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

x 5   唉~~~~

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-10-28 13:48 發表

今時唔同往日, 已經多左唔少女性注重運動keep fit.
    起碼,我地去比賽,跑街或者跑運動場,再唔會俾人當係異型咁望.

我最欣賞你依挺女仔   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 simonso 於 2009-10-28 13:47 發表

單車,對我呢d住港島市區小型單位(400sq.ft)來講,無論練習定係擺放,係最頭痛的安排。
    游水1.5K,單車40K,跑步10K,分開做已經好好玩,一齊進行,肯定非常刺激,有機會真係想體驗一下。

係呀, 超刺激架, 每次比賽前我都緊張到唔係好瞓得著架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-10-28 15:19 發表

師兄你好。

但咁樣咪會影響第日表現囉 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-10-28 15:19 發表

key 兄, 咁就要响比賽前 2 日訓得可 d 啦
    失眼好惨架

升級   0%

該用戶從未簽到

重睇先發覺睇漏左好多野

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 simonso 於 2009-10-28 15:22 發表

師兄你好。

但咁樣咪會影響第日表現囉 ?

其實, 每次有比賽, 4點幾就要起身食定野, 所以都慣左冇教好瞓, 不過, 場比賽咁Q刺激, 都好難恰眼瞓啦

Simon兄, 希望下次比賽可以見倒你啦
    711MF 該用戶已被刪除

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-10-28 15:28 發表

key 兄, 咁就要响比賽前 2 日訓得可 d 啦
    失眼好惨架

係呀, 通常比賽前一日我都會加個午睡, 所以就搞到晚上更加難瞓law   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-10-28 15:57 發表

係呀, 通常比賽前一日我都會加個午睡, 所以就搞到晚上更加難瞓law   

如果次次都係咁 , 就真係要放松下心情, 嘗試下找出拫源 ...
    以我為例...我事前都會失眼架,
    1. 驚太多人游水 , 俾人踢到 ( 甩 眼鏡)
    2. 驚炒車, 爆吠 , 斷鍊 , 斷 bake 線
    3. 跑步驚抽筋.DNF..
    後來諗通左.......如果真係咁, 唯有認命, 下一次啦老友 ,
    反而而家好少失眼...係驚 5 知醒

升級   66.67%

該用戶從未簽到

Just watched it  

Jason + Ginny become my role modal

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-10-28 16:12 發表

如果次次都係咁 , 就真係要放松下心情, 嘗試下找出拫源 ...
    以我為例...我事前都會失眼架,
    1. 驚太多人游水 , 俾人踢到 ( 甩 眼鏡)
    2. 驚炒車, 爆吠 , 斷鍊 , 斷 bake 線
    3. 跑步驚抽筋.DNF..
    後來諗通左.... ...

哈哈, loud兄, 其實我都係得一樣野驚, 就係驚唔知醒,  鬧鐘又突然間壞埋, 所以咪不如唔瞓算吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-10-28 16:39 發表

哈哈, loud兄, 其實我都係得一樣野驚, 就係驚唔知醒,  鬧鐘又突然間壞埋, 所以咪不如唔瞓算吧

哈哈, 所以铁人 5 係浪得虛名....連唔訓都得