香港長跑網  - 長跑長友

大家入離交流下依家邊度有特價

升級   68.8%

該用戶從未簽到

小弟發現MPF結餘小過五K,十二個月冇供款,可以拎走舊錢
咁岩今日去最後面試成功,等緊驗身同審查
想漆置D物資開心下
請問各同好近排 東驚 於百貨的專櫃有冇特價,事關想買條tight過冬,因為專櫃有得試
謝謝

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-10-30 20:49 發表
想漆置D物資開心下
請問各同好近排 東驚 於百貨的專櫃有冇特價,事關想買條tight過冬,因為專櫃有 ...

師兄 , pc ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-10-30 20:49 發表
想漆置D物資開心下
請問各同好近排 東驚 於百貨的專櫃有冇特價,事關想買條tight過冬,因為專櫃有 ...

幾日前去過尖咀崇剛、佐敦個東驚、佐敦永on plus東驚、太子東驚、上環東驚... 結論係: 冇乜tight賣... 有幾間直頭一條都冇.. 唔好問係3/4, long定mid..

當然太子最多,但係講特價真係冇乜, 貨都少添啦

升級   68.8%

該用戶從未簽到

係呀,PC,不過十一月十六日果班肯定冇份
真係好可怕,我D朋友唔多中意同我去買野,
因為我想要買D野,一係冇貨,一係冇碼,一係停產,一係得返件陳例品
以前中學個教練間唔中就有張東驚六折券,果陣又唔識買
一個剔3/4成三舊幾,梗係唔買啦
下週會去荃灣碰下運氣

升級   40%

該用戶從未簽到

荃灣邊度有鞋買???

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 tyler 於 2009-10-31 21:15 發表
    因為我想要買D野,一係冇貨,一係冇碼,一係停產,一係得返件陳例品
    以前中學個教練間唔中就有張東驚六折 ...

師兄,有得跑好跑...遲d無錦多時間比你跑.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-10-31 21:15 發表

恭喜哂 tyler 師兄
    如果有時間,不妨去旺角體運城行下,入面應該有您想要既野 .

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 新手 於 2009-10-31 22:59 發表
    荃灣邊度有鞋買???

中興體育用品公司, 近街市街. 價錢公道

升級   68.8%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-11-1 05:22 AM 發表

謝謝
    間野之前去過,不過售貨員熱情少許,快干料衫好似冇得試

升級   0%

該用戶從未簽到

其實3/4美記原價都係200元度.. 點解要買tick?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-11-1 05:22 發表

去過仲買左野, 不過個男既服務態度認真麻麻

升級   0%

該用戶從未簽到

請問有冇人知道度有一個較為大既折如果買tick牌159元跑衫(橙色兼黑邊). 出面好似間間都做九折

升級   7.37%

該用戶從未簽到

ching可唔可以講下mpf拎返d錢既手續?
    thank

升級   68.8%

該用戶從未簽到

原帖由 pastpaper08 於 2009-11-1 03:06 PM 發表
    ching可唔可以講下mpf拎返d錢既手續?
    thank

最好問返所屬受托人,我果間係AIA
    打個電話去,佢就寄份Form比我填,之後下回分解
    回econecon網友
    我記得拎張運X家或馬拉蟲買tick牌或三間折扣都會少過其它牌子
    例如張咭寫住所有正價九折(tick或三間九五折)
    所以九折都算係幾盡

升級   7.37%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-11-1 16:11 發表

最好問返所屬受托人,我果間係AIA
    打個電話去,佢就寄份Form比我填,之後下回分解
    回econecon網友
    我記得拎張運X家或馬拉蟲買tick牌或三間折扣都會少過其它牌子
    例如張咭寫住所有正價九折(tick或三間九五折)
    ...

thank!
    但係有個問題想問
    條例果到寫著話要表明日後無意工作,咁姐係點?

升級   0.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-1 14:19 發表

其實3/4美記原價都係200元度.. 點解要買tick?

我想問問邊度有得買!!!!!!好急....唔該ching pm我~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kinght 於 2009-11-1 21:56 發表

我想問問邊度有得買!!!!!!好急....唔該ching pm我~~~

太子東驚應該有3/4賣架喎

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-11-1 01:22 發表

師兄,有得跑好跑...遲d無錦多時間比你跑.

柔師兄你件跑衫logo又會咁喬比隻左手遮住既?!

升級   0.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-2 00:14 發表

太子東驚應該有3/4賣架喎

賣到$200就有條?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kinght 於 2009-11-2 22:45 發表

賣到$200就有條?

唔多記 得, 不過有都唔奇啦 原價都係220元度咋嘛. 3/4同mid差唔多價, 冇long咁貴