香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: tyler
打印 上一主題 下一主題

大家入離交流下依家邊度有特價

升級   0.67%

該用戶從未簽到

升級   68.8%

該用戶從未簽到

今日去左荃灣行個圈,東驚專櫃有兩款tight,一款入面有厚野,冇睇幾銀,另一款曾普通款,$320-->$272
中兄有幾款,係basic ,$280,有咭另外八折
最後都係冇買到

升級   68.8%

該用戶從未簽到

全部腳眼位有拉鏈,應該係長Tight

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-11-3 20:45 發表
今日去左荃灣行個圈,東驚專櫃有兩款tight,一款入面有厚野,冇睇幾銀,另一款曾普通款,$320-->$272
中兄有幾款,係basic ,$280,有咭另外八折
最後都係冇買到

長tight都似乎分好多種, 買邊種先好?

升級   68.8%

該用戶從未簽到

中兄有幾款鞋有特價
日版spacer $1390-->$990,有咭再9折
應該冇jp26.5
荃灣千色東驚全藍Spacer$490,碼數不詳

升級   68.8%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-3 09:21 PM 發表

長tight都似乎分好多種, 買邊種先好?

我見過有D內籠有層毛,應該係保暖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-11-3 21:24 發表

我見過有D內籠有層毛,應該係保暖

你想買果種??? 我估都幾貴果種

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

有冇 ching/ctse 見到美記 creation 有特價呀??  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-11-5 00:27 發表
    有冇 ching/ctse 見到美記 creation 有特價呀??  

我都想問, 有冇ching/ctse見到美記 rider/aero有特價呀?

ching而家有幾多對鞋呀?

升級   68.8%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-4 06:13 AM 發表

你想買果種??? 我估都幾貴果種

今日去睇運成遊左個圈
    陪朋友買有一對spacer,一件like背心,一條美樽龍跑褲,合共9百二十蚊
    發現該店tight有特價
    美樽龍內裡有毛長tight只係$199
    basic $199($280)
    performance $249($300)
    小弟最後買左對手套,全單合共一千零四十幾,做有會員

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-11-7 23:01 發表

今日去睇運成遊左個圈
    陪朋友買有一對spacer,一件like背心,一條美樽龍跑褲,合共9百二十蚊
    發現該店tight有特價
    美樽龍內裡有毛長tight只係$199
    basic $199($280)
    performance $249($300)
    小弟最後買左對手 ...

Nike背心? 係唔係淺藍色果件? 做緊特價, 不過唔知碼如何
    長tight 199元果種似乎好抵下, 不過唔知道仲有咩碼, 同埋唔知道香港駛唔駛著到咁"熱" 可惜又係藍色款啦, 不過小弟都心動既

咁叫做performance? 同埋點做會員?

一句講晒, 香港經濟有你!

升級   68.8%

該用戶從未簽到

白色Nike背心,好似係$129,有L&XL,其它唔知,我172高,重58KG,L size
    tight 應該有齊大中細
    mizuno 衫褲有分basic同performance
    感覺上後者貴小小同個款式靚仔D
    做會員要買滿1千蚊,分幾次買唔知得唔得
    特價額外九五折,mizuno鞋正價八折

升級   68.8%

該用戶從未簽到

貨比多家先會買到平野