香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

非腰包,有咩armbag可以裝到電話? (覺得tick牌79元果個拎唔到)

升級   0%

該用戶從未簽到

如果要裝埋身份證同埋key, 點可能夠, 今日試過連我個電話都裝唔到
+1 0
上一篇︰Pictures of 梅子林挑戰賽2009 taken by Thomas of SportSoho下一篇︰以每月兩場比賽來谷行自己....迎戰渣打半馬

升級   43.8%

開心
  • 簽到天數: 5 天

爬山個d鋪頭會有 仲平d....

升級   94.33%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

Asics 既貨品已經貴,店舖如果無十分吸引既 discount,
    都幾難有人買!
    我依家用緊 GxgaSports 買野時送既 Arm-bag,
    雖然無 Asics 咁靘仔,但基本上連 i-phone 都可以勉強放到!

升級   0%

該用戶從未簽到

查實都好想買個臂袋...
    之前用個雜嘜...發覺好刮下...cool住有點唔慣..(唔知係唔慣定唔C服)
    Nike個款是用粗帶..心思思都想買個試...

CU兄你個款點嫁..可不可影張相來看看...走長課感覺如何...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 臨風 於 2009-10-31 09:44 發表

登錄/註冊後可看大圖

臨風兄..呢款幾錢呀...

升級   28.95%

該用戶從未簽到

http://www.nike.com.hk/product/#/productcard/running/equipment/men/FE0120_035
    見人咩過哩款nike腰bag, 唔太大好貼身, 容量實多過armbag

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-10-31 10:00 發表
    之前用個雜嘜...發覺好刮下...cool住有點唔慣..(唔知係唔慣定唔C服)

CU兄你個款點嫁..可不可影張相來看看...走長課感覺如何...

tickl牌果個裝得好少野. 雜牌都冇所謂, 最緊要裝到你想裝既野同埋舒服

我而家用雜牌 armbag, 感覺良好, 最大問題只係裝唔到電話

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 utt 於 2009-10-31 11:09 發表
    http://www.nike.com.hk/product/#/productcard/running/equipment/men/FE0120_035
    見人咩過哩款nike腰bag, 唔太大好貼身, 容量實多過armbag

用呢d唔會舒服架啦 159元.. 我都唔會買啦.. 雜牌都冇乜所謂, 問題係腰包太辛苦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 31-10-2009 10:00 發表

Parco 爸,Gigasport 買野送既臂袋~~

升級   28.95%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-31 13:31 發表

用呢d唔會舒服架啦 159元.. 我都唔會買啦.. 雜牌都冇乜所謂, 問題係腰包太辛苦

睇來你唔係要physically舒服而係要mentally舒服

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-10-31 10:01 發表

臨風兄..呢款幾錢呀...

Parco爸,
    今日在銅鑼灣"運毒家"看到有粉藍色那個賣~
    二百元正~
    不過如果電話太大, 如iphone之類, 就放不下了~
    (好似cu sir個電話, 應該都放不下~)

升級   31%

該用戶從未簽到

我呢個唔知係乜牌子,$50, 王家
    細電話放外面袋仔都夠(見圖)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 31-10-2009 15:44 發表
    Parco爸,
    二百元正~

兩百個大洋咁...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 2009-10-31 15:44 發表

Parco爸,
    二百元正~

嘩..嘩...嘩....200個大洋...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-10-31 13:47 發表

Parco 爸,Gigasport 買野送既臂袋~~

嘩..你最低..送既...

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟以前有用nike armbag用裝电話, 8仔同key. 有時用埋nike水壺腰包添! 但現已進化到只帶1条key , 其它乜都唔帶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 utt 於 2009-10-31 14:35 發表

睇來你唔係要physically舒服而係要mentally舒服" />" />

唔明.. 我覺 得腰包點都唔舒服架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MrMoonLight 於 2009-10-31 17:26 發表
    我呢個唔知係乜牌子,$50, 王家
    細電話放外面袋仔都夠(見圖)

似乎幾ok!!!! 唔理咩牌子,最緊要好用!!!!

升級   28.95%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-1 14:16 發表

唔明.. 我覺 得腰包點都唔舒服架啦

因為哩款腰包唔係真係裝好多好重既野, 所以應該唔會好"聚"
    不過我都係見人咩得幾fit先提議下, 我都未用過所以唔知舒唔舒服
    或者你可以去睇下實物先再決定