香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

舊人翻'介'

升級   16.67%

該用戶從未簽到

自從無update個blog"遊雲跑舍"年幾後都相信無人會記得小弟lor...(鳴鳴...請容我印一印眼淚再講...), 唯有再self intro一次

大家好, 小姓張, 朋友叫我遊雲, 洋名edwin, 長居澳洲melbourne但又土生土長的香港人是也
人到了'而立'之年, 又尚未'不惑'
投入長跑大軍雖已數載卻不肯用功, 浮浮沉沉仍只是'長跑愛好者'一名, (唉~~汗顏...)
最喜歡公路賽, 跑track都ok, 最憎越野cross country和跑山, 心肺唔好, 無計
愛跑10k, 短至3k長至半馬都ok, 未曾馬拉松過(終有一天既...我諗)

十一月中會回港度假一個月, 居將軍澳, 亦報左UNICEF10k玩下
好希望到時可以成日同長跑網各同好練下, 識多D香港跑友

小的在此向各位打聲招呼先! 請呀!
+1 0
上一篇︰深圳三項鐵人賽下一篇︰三項鐵人想買心跳錶請進

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 Edwin 師兄回來
長跑長友啊!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 edwinc 於 2009-11-1 09:30 發表
    自從無update個blog"遊雲跑舍"年幾後都相信無人會記得小弟lor...(鳴鳴...請容我印一印眼淚再講...), 唯有再self intro一次

大家好, 小姓張, 朋友叫我遊雲, 洋名edwin, 長居澳洲melbourne但又土生土長的香港人是也 ...

我諗你係我上年認識那個edwin了, 幾時返離HK記得搵我, 要請番你食飯呀?
    我的電話無變喎! 到時一齊出來跑多啲! 期待你的回來啊~

Edwin我都報左unicef半馬, 到時一齊努力.
    到時介紹多啲長跑網嘅朋仔友你認識.

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-1 12:20 發表

我諗你係我上年認識那個edwin了, 幾時返離HK記得搵我, 要請番你食飯呀?
    我的電話無變喎! 到時一齊出來跑多啲! 期待你的回來啊~hgjD124" />" />hj

梗係我啦mill姐, 到時一定會到哂草灣再會一會你

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 edwinc 於 2009-11-1 12:22 發表

梗係我啦mill姐, 到時一定會到哂草灣再會一會你

一定一定, 我都有參加unicef 報左半馬tim.

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

歡迎 edwinc Ching長跑長友
    多多指教

升級   28%

該用戶從未簽到

歡迎 edwinc 師兄回來長跑網
    請多多指教 ~~

升級   16.67%

該用戶從未簽到

似乎好多人都跑UNICEF, 到時向各位討教啦

升級   17.37%

該用戶從未簽到

Welcome edwinc 哥哥加入長跑網~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

歡迎 edwinc Ching返歸~~
    仲記唔記得我呢個斧山友啊~~
    (我地好似都有過一面之緣架)~~

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-11-2 22:21 發表
    歡迎 edwinc Ching返歸~~
    仲記唔記得我呢個斧山友啊~~
    (我地好似都有過一面之緣架)~~hgj091" />" />hj

記得喎! 堅哥仲有無成日約跑? 揾次到斧山走番轉

升級   16.67%

該用戶從未簽到

多謝大家鼓勵

其實我都想揾running partner拍跳, 唔知多唔人係TKO, 斧山, 或哂草灣運動場regular練開tempo或speed work?
    有既話介唔介意我join?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 edwinc 於 2009-11-3 05:31 發表

記得喎! 堅哥仲有無成日約跑? 揾次到斧山走番轉

edwin 你好,

當然有搞約跑,不過全香港周圍去多
    有機會跟你跑場斧山5K

Kin in Running

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-11-3 14:34 發表

edwin 你好,

當然有搞約跑,不過全香港周圍去多
    有機會跟你跑場斧山5K

Kin in Running

我放假, 到時跟你走勻全港東征西討點話!