香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009毅行ABC隊CP 觀賞團

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

2009毅行ABC隊CP 觀賞團
    日期:2009.11.08 (星期日)
    集合地點:沙田運動場
    時間:1200

適逢當日是 “第32屆香港地標半馬拉松” ,當日有部份十卜成員將出席賽事,故安排如下:

賽事頒獎後,

出席賽事成員乘坐十卜專車 (1號車及2號車) 到沙田運動場沖涼/更衣,
    匯合沒有賽事成員一同午餐。
    餐後,一行5五車開始行程。

1號車長:-R-
    2號車長:蔡兄
    3號車長:Parco爸
    4號車長:馬王
    5號車長:Billy

於大美篤出發之成員:
    1號車:-R- / -R-嫂 / 壞人 / May May / 大圍
    2號車:蔡兄 / 威威 / B / 鬼影 / runrun / 711MF / sue

3號4號5號車車長:
    請回覆告知可行的接載點,以供其他成員報名
    3號車:Parco爸 / 豆媽
    4號車:馬王 / 馬王妹
    5號車:Billy

- 有任何異議,請早揚聲。-

+1 0
    上一篇︰渣打當日你地會著乜衫跑?下一篇︰Trainer訓練方法

升級   0%

該用戶從未簽到

隊長,想問:
    第一站會去邊個 cp ? 大概到達時間?

升級   100%

奮鬥

計劃係去CP3 水浪窩, CP6 城門  及 CP8大帽山
    大約時間?  大家一齊食完午餐咪一齊出發, 我唔知車行要幾耐時間喎

升級   0%

該用戶從未簽到

停雲兄、超人阿四兄及ET兄會否一齊來? 我可以去大尾督pick up你地.....

另外 catcat及tarry當日係咪會晌大埔呢?

升級   100%

奮鬥

原帖由 上水馬王 於 2009-11-3 13:02 發表
    停雲兄、超人阿四兄及ET兄會否一齊來? 我可以去大尾督pick up你地.....

三位ching 及 兩位ctse, 我唔知他們意願, 所以未落名

升級   0%

該用戶從未簽到

3號車:Parco爸 / 豆媽

3號車會接於錦上路西鐵站接 P兄、喪ken、平三位
    三位老細如有問題請提出商討 ...

升級   17.95%

該用戶從未簽到

3號車車長請改為豆豆媽

升級   0%

該用戶從未簽到

我當日六點要返到屯門開工喎, 時間趕得切嗎?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

馬王兄, 我睇埋catcat會係邊度等, 盡量少d麻煩你哋接送, 大埔方便就大埔la, 請問有無map提供俾我, 山藝好似玩過
    CP3 水浪窩, 及 CP8大帽山

升級   100%

該用戶從未簽到

馬王兄:
    我當日早上會在粉嶺南涌,應該1:xx才完,所以應該唔會同大家食lunch..
    使唔使我坐番火車,出番大埔黎會合你~~?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-11-3 13:22 發表

馬王兄, 我睇埋catcat會係邊度等, 盡量少d麻煩你哋接送, 大埔方便就大埔la

係囉~
    因為我又趕唔切黎lunch,一係我等你地lunch完,自己再歸隊集合啦..?

升級   0%

該用戶從未簽到

你地o個日最後會唔會由大帽山去埋終點元朗保良局渡假營???!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-11-3 13:22 發表

馬王兄, 我睇埋catcat會係邊度等, 盡量少d麻煩你哋接送, 大埔方便就大埔la, 請問有無map提供俾我, 山藝好似玩過

你住邊度架? 係咪當日跟catcat有同一function?
    等我了解一下,盡量滿足大家

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豆豆媽 於 2009-11-3 13:14 發表
    3號車車長請改為豆豆媽" />" />

改你的話..11/20 你渣車喎..咁我留在家訓教..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-11-3 13:30 發表

你住邊度架? 係咪當日跟catcat有同一function?
    等我了解一下,盡量滿足大家

代答:
    哈哈~當然唔同路啦~
    tarry個日早上應該會返樂富既教會
    我呢,就去南涌寫生~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-11-3 13:22 發表
    我當日六點要返到屯門開工喎, 時間趕得切嗎?

巡視完你咪四處浦一定得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-11-3 13:23 發表

馬王兄:
    我當日早上會在粉嶺南涌,應該1:xx才完,所以應該唔會同大家食lunch..
    使唔使我坐番火車,出番大埔黎會合你~~?

南涌? 鹿頸果邊?
    如果係既話,果度都幾釣腳下,到時你出番去大埔都可能成三點鐘

不如我遲d(1:xx)出車,去載埋你及Tarry
    而停雲兄等三位師兄就跟其餘兩部車去食lunch先,到時我接左你後,再跟三位會合~

升級   0%

該用戶從未簽到

睇下岩唔岩洗:

http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/tc/info/check_point_index.html

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-3 13:35 發表

改你的話..11/20 你渣車喎..咁我留在家訓教..

一切有勞parco 爸同豆豆媽安排

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-11-3 13:36 發表

代答:
    哈哈~當然唔同路啦~
    tarry個日早上應該會返樂富既教會
    我呢,就去南涌寫生~~~

如果係咁,約Tarry晌港鐵烏溪沙站等好方便好多喎~