香港長跑網  - 長跑長友

樓主: leefs

20.12 大埔體育會10公里比賽 *本網全力支持*

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

幾時正式公開報名?

同埋件背心質地好唔好(快乾料)? 靚唔靚仔?

唔夠背心著,要諗呢d野

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 econecon 於 2009-11-6 23:01 發表
    幾時正式公開報名?

唔夠背心著,要諗呢d野

已經接受報名。
    http://www.tpsa.org.hk/program.html

前年螢光黃幾好,質地唔錯。
    舊年件淺藍色,質地一樣,不過啲絲印洗幾洗就晒。

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 econecon 於 2009-11-6 23:01 發表
    幾時正式公開報名?

唔夠背心著,要諗呢d野

其他網友報名﹕
    請用此附件"大埔體育會Propectus & Form.pdf (1.63 MB)"下載報名表格。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2009-11-6 23:10 發表

已經接受報名。
    http://www.tpsa.org.hk/program.html

前年螢光黃幾好,質地唔錯。
    舊年件淺藍色,質地一樣,不過啲絲印洗幾洗就晒。

咩叫d絲印?

仲考慮緊, 唔知full左未呢?

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

幾時正式公開報名?

唔夠背心著,要諗呢d野

econecon 兄,

舊年哥件快乾背心淺粉藍色,都幾好架,經常着黎練跑,今年就唔知

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 econecon 於 2009-11-7 00:48 發表

咩叫d絲印?

重要考慮? 件背心一定好過 "樂華"哥件先

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 econecon 於 2009-11-7 00:48 發表

咩叫d絲印?

印喺件衫上啲字.

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統

1.  Alfred (4003報到,主場陪跑)
    2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)
    3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
    4.  TNT (李奧做搞手, 一定support!!)
    5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手呢場要做野, 加上呢場送背心)
    6.  Lex (長跑網為賽事支持機構, 熱烈支持)
    7.  Kenny Choi (希望尾段能睇到Gills兄尾燈)
    8.  leefs (點會冇我份!)
    9.  TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )
    10. 高佬
    11. 坑口公牛 (已經有兩件背心,想攞第三件。)
    12. wlau(一返工就寄信)
    13. hate4876(爭取成為39分跑手!!)
    14. bobby
    15. 狗 (希望贏到根根1秒 hoho)
    16. ricch

17. 711 (上次大尾篤10K感冒...今次要界嬌妹 )
    18.

19.

2叔公:
    1. 瘋瘋 (打氣+影相)
    2. Kenneth (打氣+影相)

交表時佢好認真咁check啲資料,包括長跑網會員証,收據重有寫埋會員號碼(網 0015-09-W),寄表嘅師兄師姐記得寫清楚,如果唔係作廢咗無得玩就唔抵。

升級   76.84%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2009-11-7 00:59 發表

重要考慮? 件背心一定好過 "樂華"哥件先

樂華果件我見到都唔開胃

升級   80.67%

該用戶從未簽到

下個禮拜交表, 希望仲有位啦, 話哂主場.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2009-11-7 04:36 發表

印喺件衫上啲字.

多唔多上落斜架個賽事?

升級   5.05%

該用戶從未簽到

原帖由 hate4876 於 2009-11-7 09:48 發表

樂華果件我見到都唔開胃

師父仔:
    繼續努力....努力.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 7/11/2009 13:07 發表

多唔多上落斜架個賽事?

no slope at all.

升級   76.84%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-11-7 14:13 發表

師父仔:
    繼續努力....努力." />" />

一定!!

升級   28.95%

該用戶從未簽到

想問問親身交左表既ching, 係咪帶身分證, 支票去就ok?
    仲有冇其他野要帶?

升級   0%

該用戶從未簽到

想問問寄去既ching/ctse, 有咩要留意? 我想寄去報名

一來no slope, 二來價錢經濟, 三來少有賽事有背心

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 utt 於 2009-11-7 17:16 發表
    想問問親身交左表既ching, 係咪帶身分證, 支票去就ok?
    仲有冇其他野要帶?

親身報名:
    1. 清楚填妥報名表
    2. 報名費 (現金)
    3. 晶片按金支票 (如沒有個人晶片)
    4. 身份証供職員核對
    註:長跑網會員可免晶片按金, 須填寫長跑網專用報名表格及報名時須出示長跑網會員証

原帖由 econecon 於 2009-11-8 09:17 發表
    想問問寄去既ching/ctse, 有咩要留意? 我想寄去報名

一來no slope, 二來價錢經濟, 三來少有賽事有背心

郵寄報名:
    1. 清楚填妥報名表
    2. 報名費支票1張
    3. 晶片按金支票1張  (如沒有個人晶片)
    4. 身份証副本
    5. 已貼上$1.4郵票之回郵信封1個
    註:長跑網會員可免晶片按金, 須填寫長跑網專用報名表格

升級   28.95%

該用戶從未簽到

thx 李奧ching..一陣就去報名

升級   28.95%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統

1.  Alfred (4003報到,主場陪跑)
    2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)
    3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
    4.  TNT (李奧做搞手, 一定support!!)
    5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手呢場要做野, 加上呢場送背心)
    6.  Lex (長跑網為賽事支持機構, 熱烈支持)
    7.  Kenny Choi (希望尾段能睇到Gills兄尾燈)
    8.  leefs (點會冇我份!)
    9.  TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )
    10. 高佬
    11. 坑口公牛 (已經有兩件背心,想  第三件。)
    12. wlau(一返工就寄信)
    13. hate4876(爭取成為39分跑手!!)
    14. bobby
    15. 狗 (希望贏到根根1秒 hoho)
    16. ricch

17. 711 (上次大尾篤10K感冒...今次要界嬌妹 )
    18. utt

19.

2叔公:
    1. 瘋瘋 (打氣+影相)
    2. Kenneth (打氣+影相)