香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

東涌練步

關閉 [複製鏈接]

升級   42.63%

該用戶從未簽到

四月二十號星期日晨八時三十分東涌消防局則集合起步,黃龍坑郊遊徑、雙東坳、大東山、鳳凰山、昂坪 、深凹道、羌山、龍仔梧園、大澳 、深凹、沙螺灣、東涌散隊
+1 0
上一篇︰談跑鞋…下一篇︰渣打馬拉松 2008 自拍短片

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

原來係走尼條路.

升級   0%

該用戶從未簽到

條路是否難走?有幾多K?

升級   42.63%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

tsang C兄/C姐, 目標時間幾多, 預算玩幾奈? 午膳點安排, 係唔係去食齌.

原帖由 tsang 於 15-4-2008 22:11 發表
全程三十六公里左右,四粒星,鳳凰山是香港第二高山,有興趣一齊玩。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-4-16 17:19 發表
tsang C兄/C姐, 目標時間幾多, 預算玩幾奈? 午膳點安排, 係唔係去食齌.
當日有快腳、慢腳,五至七小時,午膳:昂平或大澳看你速度,食甚麼?你喜歡。        當日我要看出席人數?跑友是否識路?互相照應。本人今次目標不是時間而是和大家見面、交流、分享、聊天。快、慢、都有人識路,你想走甚麼時間?可以安排。

升級   42.63%

該用戶從未簽到

當前在線的朋友:       有興趣走大嶼山嗎?一齊參予,給個機會我交學費,多一個人交流多一點收獲,來來................了

升級   0%

該用戶從未簽到

tsang兄/姐, 只係想安排吓時間, 如參加就起碼知會家人, 有咩事有人知去左邊. 咩時間返.

原帖由 tsang 於 17-4-2008 09:07 發表
當日有快腳、慢腳,五至七小時,午膳:昂平或大澳看你速度,食甚麼?你喜歡。        當日我要看出席人數?跑友是否識路?互相照應。本人今次目標不是時間而是和大家見面、交流、分享、聊天。快、慢、都有人識路,你想走 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

其實你做義務導遊, 我地仲獲益良多, 可否星期六朝覆你, 如參加我會一位.

原帖由 tsang 於 17-4-2008 09:29 發表
當前在線的朋友:       有興趣走大嶼山嗎?一齊參予,給個機會我交學費,多一個人交流多一點收獲,來來................了

升級   10%

該用戶從未簽到

跑步, 我 再去, 那裡呢? 怎麼時候?
東涌熱愛運體人

升級   0%

該用戶從未簽到

tsang C兄/C姐, 星期日天氣預報:

多 雲 , 間 中 有 大 雨 。

登錄/註冊後可看大圖

http://www.weather.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm

另外樓上位C兄, 如今個星期日想參與以上活動, 留言比tsang, 然後Send你既聯絡電話by短消息便可.

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-4-16 18:58 發表
hiuijhkj" /> 嘩!跑啲咁ge路,我驚我唔夠十k就要call直升機hj" /> ,
如果仲要跟住兩位ching,我諗死都有份啊!
但係如果玩夜晚,咁我諗都有啲機會,因為我係「深宵跑手」 。 ...
你是[深宵跑手]?真得嗎?????太好了。深到何時?晚八時大東山、鳳凰山、昂平、石門甲落,ok嗎? 保持聯絡.........

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

tsang兄/姐,oscar兄係屯門友, 就算係深宵都過唔到尼玩啦.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩...通宵巴士好鬼貴, 除非有得cam,否則小弟都唔會搭.

原帖由 kennethwat 於 18-4-2008 09:39 發表

都好難講,因為屯門有通宵巴士到機場,如果 oscar 要來都來到的,何況 oscar 都很貪玩(玩跑步)。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   42.63%

該用戶從未簽到

猜不到的天氣......爽.........

今日天氣非常好走,有澗浸、有野食、有吹水、輕鬆七小時,可惜祗有三男一女,辛苦三位男士,因要慢遊。一段時間無練山,對腳感覺唔理想,訓練要開始。