香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

風褸好d定長袖跑衫好(冬天用)? 邊度有平既風褸賣?

升級   0%

該用戶從未簽到

街市牌Kam Kwong同tick都著過, 街市牌唔差, 最差係冇內膽(咁岩我著果隻冇)

至於Jack Wxxx/A貨美記就唔知啦, 最近見到出口店有A貨美記/Jack Wxxxx Long tight賣, 70元度就有, 不過冇得試既話又真係...

升級   57.89%

該用戶從未簽到

我果隻有內膽,但唔係咁舒服,我剪左去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-11 13:00 發表

街市牌Kam Kwong同tick都著過, 街市牌唔差, 最差係冇內膽(咁岩我著果隻冇)

至於Jack Wxxx/A貨美記就唔知啦, 最近見到出口店有A貨美記/Jack Wxxxx Long tight賣, 70元度就有, 不過冇得試既話又真係...

CHING.. 買幾十蚊野都要試...  
你去到間舖問下人以你既身型著咩 size 未得 lor...
tight 呢家野不嬲都有彈性... 就算買細0左... 著得多就0岩著 gala~

升級   2.11%

該用戶從未簽到

餛飩家  減價!

阿瑟士 有特價貨!

可以考慮。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 skysensor 於 2009-11-11 20:36 發表
餛飩家  減價!

阿瑟士 有特價貨!

可以考慮。

有咩正野特價? 我覺得佢地雖然叫代理, 但係唔多阿瑟士野睇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-11 15:38 發表

CHING.. 買幾十蚊野都要試...  
你去到間舖問下人以你既身型著咩 size 未得 lor...
tight 呢家野不嬲都有彈性... 就算買細0左... 著得多就0岩著 gala~

幾十元都唔想買左用唔到呀嘛

tight真係買大左就好似柔詠ching咁有條long tight唔著, 幾晒

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-11 13:00 發表

周不時看到新聞報道有人買了大陸冒牌貨衣服著到爛肉,小弟怕怕,不敢買大陸冒牌貨。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-12 01:38 發表

幾十元都唔想買左用唔到呀嘛

tight真係買大左就好似柔詠ching咁有條long tight唔著, 幾晒

可能我買野比較求其.. 或者我比較細粒... 一買已經知道要買細...
不過無得試我點都會叫人幫手度一度.. 再問人自己個腰圍...著咩 size
暫時都未撞過板...
不過 tight 呢家野買細0左好過買大0左既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-11-13 00:02 發表

周不時看到新聞報道有人買了大陸冒牌貨衣服著到爛肉,小弟怕怕,不敢買大陸冒牌貨。

爛肉..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-13 00:11 發表

可能我買野比較求其.. 或者我比較細粒... 一買已經知道要買細...
不過無得試我點都會叫人幫手度一度.. 再問人自己個腰圍...著咩 size
暫時都未撞過板...
不過 tight 呢家野買細0左好過買大0左既

Ctse好fit!