香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ar125

Wave Rider 13

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-18 00:20 發表

係咪會員優惠? 我仲未有會員証

會員係有優惠的...詳情係會員專區可以見到...

升級   0%

該用戶從未簽到

~~路過~~~
我禽晚見到..ssp 有紅色ar..反而無藍色wor

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-11-19 13:21 發表
~~路過~~~
我禽晚見到..ssp 有紅色ar..反而無藍色wor

ssp邊度? 平嗎? 正常出面做八折

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-19 13:24 發表

rider 比較重.... ching 想拎來做賽鞋定係練習鞋 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-19 13:28 發表

rider 比較重.... ching 想拎來做賽鞋定係練習鞋 ?

梗係練習啦, 我比賽果對鞋都296grams應該(睇網頁, 吾算輕鞋啦都, 因為得一對鞋)

話時話, 我10k賽個成績同阿sir計既target差好遠.. 唉

係咪代表仲有好大進升空間? 我想問ctse做唔做到個target/比target更好?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-19 13:32 發表

梗係練習啦, 我比賽果對鞋都296grams應該(睇網頁, 吾算輕鞋啦都, 因為得一對鞋)

話時話, 我10k賽個成績同阿sir計既target差好遠.. 唉

係咪代表仲有好大進升空間? 我想問ctse做唔做到個target/比target更好 ...

賽鞋都有成差不多 300 gram... ching 你本身好重?
可能在下口味有 d 唔同..我喜歡輕身 d 既鞋..

練習一時時..睇身體狀態...
不過都係同 target time 差不多..
可能你仲未熟悉練習既背後既目的同埋跑法
唔同距離.. 唔同跑法..

你既 10k 時間同埋練習 target 係幾多?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-19 13:43 發表

賽鞋都有成差不多 300 gram... ching 你本身好重?
可能在下口味有 d 唔同..我喜歡輕身 d 既鞋..

練習一時時..睇身體狀態...
不過都係同 target time 差不多..
可能你仲未熟悉練習既背後既目的同埋跑法
唔 ...

target time: 38分幾, 比賽成績:44分幾, 不過我覺得用阿sir個LSD跑我就好OK! 仲有進步空間我覺得

我得一對鞋, 小弟12x磅

唔係口味重, 係冇乜錢買野

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-19 14:03 發表

target time: 38分幾, 比賽成績:44分幾, 不過我覺得用阿sir個LSD跑我就好OK! 仲有進步空間我覺得

我得一對鞋, 小弟12x磅

唔係口味重, 係冇乜錢買野

12x 磅..... 我輕你 dd
好多跑友都用 mizuno spacer 做比賽鞋
如果你要平.. 可以去搵下 adizero 既 CS/ace/boston 之類... 一轉季可能做到六折或者更平
(如果你對腳個 size 唔係咁 common執到平野既機會大好多).. 呢一類鞋重 200 gram 多少少...

在下唔係好明你個 target 係點計出來...  由平時既練習時間計出來?
LSD - long slow distance.. 如果跑得唔舒服就違背0左字面上既意思

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-19 14:11 發表

12x 磅..... 我輕你 dd " />" />" />" />
好多跑友都用 mizuno spacer 做比賽鞋
如果你要平.. 可以去搵下 adizero 既 CS/ace/boston 之類... 一轉季可能做到六折或者更平
(如果你對腳個 size 唔係咁 common執到平野既機 ...

咪用上堂既表現計出黎囉, 你都上過堂架啦

不過我進步都算幾大個人覺得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-19 15:31 發表

咪用上堂既表現計出黎囉, 你都上過堂架啦

不過我進步都算幾大個人覺得

我果陣夏天上堂... 唔駛比賽.. 點知 wow

我既問題係想問..由咩練習估到比賽時間...
另外就係咩練習時間係幾多....

我咩都唔識丫... 唯有估你因為太緊張而甩轆啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-19 13:24 發表

在元洲村商場地下ka..佢d 款都好多..不過只買美記同新平衡∼齊唔齊我就唔懂la..
price方面...好似係620∼未discount..佢實有節ka..
我都會明天問多次個price 既∼到時話你知la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-11-19 17:39 發表

在元洲村商場地下ka..佢d 款都好多..不過只買美記同新平衡∼齊唔齊我就唔懂la..
price方面...好似係620∼未discount..佢實有節ka..
我都會明天問多次個price 既∼到時話你知la

遲左睇個post添. 我去左ssp睇另一個post既armbag, 好彩果個行兩次入到貨

不過我去開應該睇埋呢間. 慘. 冇睇添 我既鞋就黎玩完啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-19 16:35 發表

" />" /> 我果陣夏天上堂... 唔駛比賽.. 點知 wow

我既問題係想問..由咩練習估到比賽時間...
另外就係咩練習時間係幾多....

我咩都唔識丫... 唯有估你因為太緊張而甩轆啦 " />" />" />" />

計最快速度跑馬場一圈. 一共跑3次(3堂時間), 計出每人既LSD, Target (能力上可達) 用咩計我就唔知啦

起碼LSD計出黎好準先, 我跑個計出黎既LSD好輕鬆下

升級   0%

該用戶從未簽到

rider 13 到手~~
未著過rider,買黎跑山同練長課,著上去好舒服,好耐未著過咁厚既鞋~~
應該下星期一至落地,期待中~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-19 21:59 發表
rider 13 到手~~
未著過rider,買黎跑山同練長課,著上去好舒服,好耐未著過咁厚既鞋~~
應該下星期一至落地,期待中~~

500元? 小弟對鞋已經磨到見到底(最底塊膠蝕到見到底, 小弟約跑左510K), 係時間入貨

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-20 00:00 發表

500元? 小弟對鞋已經磨到見到底(最底塊膠蝕到見到底, 小弟約跑左510K), 係時間入貨

Econ 兄住邊區? 屯門新威長跑網有會員優惠,比出面有折仲要平呀~~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5835&extra=page%3D1&page=1

升級   80%

該用戶從未簽到

我重著緊對拉打11呵哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-20 00:05 發表

Econ 兄住邊區? 屯門新威長跑網有會員優惠,比出面有折仲要平呀~~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5835&extra=page%3D1&page=1

岩岩好平咁入左另一對, 暫時都係等aero/rider做大特價先諗啦

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-20 22:37 發表

岩岩好平咁入左另一對, 暫時都係等aero/rider做大特價先諗啦

新舊跑落有咩唔同