香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ar125

Wave Rider 13

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 花子阿DEE 於 20-11-2009 00:05 發表

Econ 兄住邊區? 屯門新威長跑網有會員優惠,比出面有折仲要平呀~~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5835&extra=page%3D1&page=1

我都今日入貨, 港島人, 但港島都係500 , 屯門除非平到四舊, 如果唔係, 真係無謂山長水遠入去買...

升級   0%

該用戶從未簽到

剛剛經過九龍城既 "思"."奇".SPORT

RIDER 13 有售,原價九折.
    RIDER 12 都有售,原價七折.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-11-22 13:49 發表

七折都唔算太抵, 我想再等等. 我唔急

而且C. K. 唔就腳

升級   100%

開心

原帖由 迪迪仔 於 22-11-2009 13:49 發表

差成六十幾....出旺角買啦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

今日行過運動店, 個sales話rider13 和 rider12 function 一樣, 只是外形形啲, 她真老實

升級   100%

開心

原帖由 laputa99 於 23-11-2009 00:21 發表
    今日行過運動店, 個sales話rider13 和 rider12 function 一樣, 只是外形形啲, 她真老實

想你清左佢d 舊貨呱... haha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-11-23 00:52 發表

想你清左佢d 舊貨呱... haha

好多時新貨都係個樣唔同少少架姐

升級   100%

開心

原帖由 econecon 於 23-11-2009 01:01 發表

好多時新貨都係個樣唔同少少架姐

佢既技術同個底係唔同既...
    無睇錯, 一個係ap 另一個係ap+
    雖然唔知佢兩隻底既分別... 但可能d 物料已經唔同左

升級   0.53%

該用戶從未簽到

小弟岩岩都買左對13
    發覺13呢對鞋,比較窄,要買大成個碼先舒服
    唔知有冇c兄好似我咁

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-11-23 01:35 發表

佢既技術同個底係唔同既...
    無睇錯, 一個係ap 另一個係ap+
    雖然唔知佢兩隻底既分別... 但可能d 物料已經唔同左

rider13好似同rider12都只係ap中底,
    ap+係第2隻型號mizuno wave elixir 5

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-22 22:37 發表

七折都唔算太抵, 我想再等等. 我唔急

而且C. K. 唔就腳

真係唔洗急,RIDER12 7折未出13時我以經知邊度有得買
    我目標係6折後再折

升級   100%

開心

原帖由 POP168 於 23-11-2009 14:02 發表

rider13好似同rider12都只係ap中底,
    ap+係第2隻型號mizuno wave elixir 5

咦... 唔通係隻CREATION 11 係AP+ ?

我返屋企睇下先.. 可能就係睇錯左RIDER 同CREATEION ..

升級   100%

開心

原帖由 manhk123hk 於 23-11-2009 10:42 發表
    小弟岩岩都買左對13
    發覺13呢對鞋,比較窄,要買大成個碼先舒服
    唔知有冇c兄好似我咁

13 有闊版喎.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 POP168 於 2009-11-23 14:06 發表

真係唔洗急,RIDER12 7折未出13時我以經知邊度有得買
    我目標係6折後再折

咁勁!!!!有咩好通知小弟喎

我等緊六折以下架, 唔方便可以pm架

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-11-23 14:21 發表

咦... 唔通係隻CREATION 11 係AP+ ?

我返屋企睇下先.. 可能就係睇錯左RIDER 同CREATEION ..

CREATION 11 都係AP+,而且仲輕過CREATION 10唔少

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-23 15:41 發表

咁勁!!!!有咩好通知小弟喎

我等緊六折以下架, 唔方便可以pm架

知喇,到時如果有會pm

升級   0%

該用戶從未簽到

尋晚新鞋落地~~
    感覺好似熱戀咁,溫柔體貼,令人輕鬆自在~~
    未著過rider,係重少少,不過已經比想像中輕,正如各位ching ctse 所講,腳弓位承托力好好,o岩我對高弓腳,尋晚跑完一D 痛既感覺都無,跑場時軟綿綿,跑街都好舒服~~
    我腳板底既傷未完全好番晒,跟住落黎要開始準備SCM FM,用rider 做長課真係無得彈~~

登錄/註冊後可看大圖

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-24 10:06 發表
    尋晚新鞋落地~~
    感覺好似熱戀咁,溫柔體貼,令人輕鬆自在~~
    未著過rider,係重少少,不過已經比想像中輕,正如各位ching ctse 所講,腳弓位承托力好好,o岩我對高弓腳,尋晚跑完一D 痛既感覺都無 ...

我對R12 由三月著到而家, 個種cushion 既感覺已經消失啦, 鞋底蝕蝕地應該唔捱得好耐
    原本想買對輕鞋, 但現在既然唔係target 10k, 唯有諗下買對新rider
    Rider 練長課真係一流, 保護性十分足夠

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-11-24 10:27 發表

我對R12 由三月著到而家, 個種cushion 既感覺已經消失啦, 鞋底蝕蝕地… 應該唔捱得好耐
    原本想買對輕鞋, 但現在既然唔係target 10k, 唯有諗下買對新rider 吧
    Rider 練長課真係一流, 保護性十分足夠

蝕蝕地好正常, 好似有幾個ching話rider唔襟著