香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax

2009.12.27-30km馬拉松熱身賽暨石崗10k 大會成績150#

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

請問有冇ching/ctse曾經有雨中作賽之經驗?若有可否分享經驗,指點一下大家.

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能 ~~   

10K組
1. Blurmax
2. Anthony (反覆思量,第一次跑甲龍,都係報個10K玩下先,下年先諗30K)
3.

30K組
1. chairman (1029) [目標 3:05'00"]
2. randyip
3. IPYiu-Ki
4. Colemen (未試過跑咁長...)
5. Lorena (Just try, never run 30K before, hope can finish)
6. stam (星期日才寄信, 賽道看來很吃力, 又30k,上落斜又多)
7. 大雄 (我07年跑過石崗30k,亦跑過渣打全馬,發覺石崗30k仲辛苦過渣打,因為有好多條大長甘斜路)
8. sleung2002hk(渣打絕對辛苦過呢場~放心)
9. kan0902(1019)已收信
10.kf
11.Kenny Choi(未跑過此段,嘗試玩,盡力完成)
12.wty16(also no comfirmation received)
13.daniel0415 (左思右想,最終都係報左,希望雙腳頂得住)
14. 文輝 (從未跑多過22K,以自殺式比賽自稱,如各位Ching見一男子口吐白沫、雙腳發抖,過呢扶一扶,大恩大德沒齒難忘!)
15. Andy
16. mj576 (當練LSD, 希望3小時內完成)

升級   9.35%

該用戶從未簽到

人工智能 ~~   

10K組
1. Blurmax
2. Anthony (反覆思量,第一次跑甲龍,都係報個10K玩下先,下年先諗30K)
3.

30K組
1. chairman (1029) [目標 3:05'00"]
2. randyip
3. IPYiu-Ki
4. Colemen (未試過跑咁長...)
5. Lorena (Just try, never run 30K before, hope can finish)
6. stam (星期日才寄信, 賽道看來很吃力, 又30k,上落斜又多)
7. 大雄 (我07年跑過石崗30k,亦跑過渣打全馬,發覺石崗30k仲辛苦過渣打,因為有好多條大長甘斜路)
8. sleung2002hk(渣打絕對辛苦過呢場~放心)
9. kan0902(1019)已收信
10.kf
11.Kenny Choi(未跑過此段,嘗試玩,盡力完成)
12.wty16(1026, target time 3:00, 文輝 Kan Chairman 聽朝見...)
13.daniel0415 (左思右想,最終都係報左,希望雙腳頂得住)
14. 文輝 (從未跑多過22K,以自殺式比賽自稱,如各位Ching見一男子口吐白沫、雙腳發抖,過呢扶一扶,大恩大德沒齒難忘!)
15. Andy
16. mj576 (當練LSD, 希望3小時內完成)

升級   59.05%

該用戶從未簽到

各位ching ctse
明天加油ar

升級   55.65%

該用戶從未簽到

Every ching & ctse,
Addoil tomorrow~~~
Wish you all an enjoyable run~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

上年跑完30k~~有好多令Kappa t-s可以俾你選擇
    本人都覺得幾令~~不過跑得快少少比較多選擇呢~~各位明天加油

升級   59.05%

該用戶從未簽到

好似真係好靚和
    唔知聽日件野係點架呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2009-12-26 21:28 發表

好似真係好靚和
    唔知聽日件野係點架呢

我兩年前都跑過[10K],都係有T-SHIRT送,質素唔差的.

講笑咁講,如果想要正既T-SHIRT,
    除左跑快d去終點搵正野之外,
    最有效既方法係......報10K而唔係報30K......

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

最有效既方法係......報10K而唔係報30K......

Can't agree more!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-12-26 21:17 發表
    咁多位聽日加油!玩得開心啲!

聽日你有冇玩呀?
    上次聯合國兒童慈善跑....我搵唔到你?

升級   0%

該用戶從未簽到

各位石崗朋友....明天加加油....
    小弟相機會在終點等你地返來呀....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

聽日出戰既ching/ctse, 加油呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   50.53%

該用戶從未簽到

好溫暖啊 !咁多隊友打氣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 IpYiu-Ki 於 2009-12-26 23:11 發表
    好溫暖啊 !咁多隊友打氣

有著網衫易認D...仲多呀...

升級   77.6%

該用戶從未簽到

Parco 爸,

本來件網衫唔啱著, 見到你副架生, 而家都要頂硬上著住先... 我要 3 小時 15 至 3 小時 40 分左右返到終點, 等埋我呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2009-12-26 23:21 發表
    Parco 爸,

本來件網衫唔啱著, 見到你副架生, 而家都要頂硬上著住先... 我要 3 小時 15 至 3 小時 40 分左右返到終點, 等埋我呀....

俾D壓力你....我最多等3小時......

到場認得的話...走來影張大合照

升級   0%

該用戶從未簽到

聽日唔得閒,想黎八卦下都唔得,各位師兄師姐加油!!!要PB,要掃獎呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-26 23:55 發表
    聽日唔得閒,想黎八卦下都唔得,各位師兄師姐加油!!!要PB,要掃獎呀~~   

小弟已決定明天來同大家打氣加油~~