香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Bmtc

點睇好多人比佐$270報名但又不去跑

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

今年可能有班人為咗去昂船洲大橋影相而報全馬,可能今屆完成全馬的跑手會少了一節人....

升級   28.95%

該用戶從未簽到

其實小弟對腳都傷傷地, 希望到仲跑得, 除非到時情況變差, 小弟惟有拿起相機做拍友; 否則必盡力完成賽事, 現時惟有勤捽藥酒, 練跑以輕鬆為主, 盡量休息, 希望一月份可以加快少少啦! 為$270 努力!

升級   11.05%

該用戶從未簽到

呢幾年d渣打tee還原封不動, 下年我可以半價出讓呢!

升級   28.95%

該用戶從未簽到

小東Ching, 好多人好enjoy著住件渣打tee响街行, 試下提高D價錢等人還價, 如果賣到好價就同大家分享下啦

升級   37.37%

該用戶從未簽到

原帖由 vincentW 於 2009-12-11 10:46 發表
    ... 好多人好enjoy著住件渣打tee响街行 ...

真無聊。

升級   0%

該用戶從未簽到

2011轉戰全馬

我都間中有著,一年平均十次比賽,每次一件T恤,唔著都唔知點用?我都打算跑完今年半馬,轉跑全馬,但我不是因看風景才轉跑全馬,而我覺得要跑過全馬才算跑過馬拉松。

升級   5.05%

該用戶從未簽到

今年我就報唔到跑,年年都報到,真係想跑呀!

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

有個朋友...現在先知請唔到假...所以現在佢估都都係報消
    可能好多人都係咁..所以俾左錢..而又無去跑

升級   31.58%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-11-18 17:35 發表

其實我都係想拎我第一件既渣打tee 先報名
    當然我會去跑
    仲想每年都拎一件添!!   

x2

我都好"幸"件tee。就算渣打好多hea人,好嘉年華,但係香港,渣打係最好氣氛(除非去海外比賽),香港一年一度最多人參加的運動。我著件tee,自己有份,同好多香港人一齊跑,好high

雖然年年件tee都差唔多,雖然我都有參加其他跑步比賽,我都係仲想每年都拎一件渣打tee !!

仲希望係某一年,可以得到全馬finisher medal