香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83

11.18 網友約跑 : 大步西遊 之 <夜闖異域 4>

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

Kin Kin,呢個場真係要 book 枱先至可以借 Locker 架!
你真係唔知呀?

升級   55.65%

該用戶從未簽到

今晚終於能跟網友跑了一段, ching & ctse 都很快, 我跟得很吃力, 上斜更是無以為繼. " />" />

很多謝 onon ching 放慢步伐陪我跑了一大段. " />" />

非常高興見到 cu ching (因我常在pm問長問短).

sealion ctse, 我地呢d慢腳要一起加油~~ " />" />

還有一個 ching 提醒路黑, sorry.... 不知道你是誰, but thanks~  
希望很快又有機會跟大家跑~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 feufeu 於 2009-11-18 22:21 發表
今晚終於能跟網友跑了一段, ching & ctse 都很快, 我跟得很吃力, 上斜更是無以為繼. " />" />" />" />

很多謝 onon ching 放慢步伐陪我跑了一大段. " />" />" />" />

非常高興見到 cu ching (因我常在p ...

今晚凍唔凍大唔大風呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 feufeu 於 2009-11-18 22:21 發表
今晚終於能跟網友跑了一段, ching & ctse 都很快, 我跟得很吃力, 上斜更是無以為繼. " />" />" />" />

很多謝 onon ching 放慢步伐陪我跑了一大段. " />" />" />" />

今日最衰我黎唔到, 如果唔係比你見識下咩叫做真正慢腳!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 smchan2 於 2009-11-18 22:47 發表

今晚凍唔凍大唔大風呀?

跑熱咗都唔覺太凍, 落到數碼港海邊都幾大風.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥哥哥KC 於 18-11-2009 23:01 發表
今日最衰我黎唔到, 如果唔係比你見識下咩叫做真正慢腳!!

肥哥哥,你慢乜鬼呀?
我今日全程守尾門!
多謝 Wadee 同 Sealion 帶住我跑!
個 pacing 真係一流呀!

升級   7.89%

該用戶從未簽到

今晚上完超級斜路唔知向左定向右走。。。。。。。

好彩有路人指點~~

第一次同大家跑好開心!

升級   21.15%

該用戶從未簽到

可惜只見到你一面 連打招呼都無機會呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martiness 於 19-11-2009 01:17 發表
好彩有路人指點~~
第一次同大家跑好開心!

有機會請繼續支持及參與,
大家一齊 跑 + 食 真係幾開心架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 feufeu 於 18-11-2009 22:21 發表

唔好客氣!
昨晚我地成班人跑步、食飯、傾計,真係好開心架!
希望下次你可以全程參與,一起再跑過啦!
若然有機會跑完大家一齊食飯傾計就更好!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 martiness 於 2009-11-19 01:17 發表

好彩有路人指點~~

第一次同大家跑好開心!

馬天尼斯,你跑得太快喇,等埋我咪唔會迷路囉..

尋晚跑完,對手真係凍到硬左唔識郁..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2009-11-19 11:26 發表

好好休息啦,見你擁有一把磁性聲音就略知一二啦。

喺公司要帶口罩, 真係好辛苦, 跑下步個人仲舒服!!
下次約跑再同大家吹水啦!!

不過呢兩日都要抖下, 隻腳好似有少少問題...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21.15%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2009-11-19 11:26 發表

so sorry...我我呢個帶頭既唔岩,無指引你跑既路向,下次我自隊一杯。

一杯就想收貨!?

tnt保重身體呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   7.89%

該用戶從未簽到

馬天尼斯,你跑得太快喇,等埋我咪唔會迷路囉..

尋晚跑完,對手真係凍到硬左唔識郁..

個speed唔平均....... 後段仲唔知有條90度斜路....... 上斜無奶力......
下次一定要戴手套laa~~ !!

升級   7.89%

該用戶從未簽到

回復 90# 的帖子

very happy!!
CU 你做咩同我講大X係大x呀~~
搞到我叫錯!~