香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chisuet

2010.1.31 心晴行動慈善跑十公里賽

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

今日寄左信啦..............

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

人地做善事既喎, 百九蚊又幾算幾多, 咁都係度計較?
    買鞋就要買名牌.... 但捐少少就嘈生晒.......你個心態真係唔多要得........
    希望其他師兄師姐唔好學你咁.... ..如果唔係, 就真係無乜跑...

升級   13.68%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-19 10:50 發表

貴到呀.. 我買條tight或者買對跑鞋啦(部份錢用黎)好過...

人各有志啦!最緊要做自已最喜歡既野!

如果你覺得買野開心過做善事,Go Ahead!

升級   92.11%

該用戶從未簽到

今日都寄左信lar....

升級   30.2%

該用戶從未簽到

睇過地圖,
    - 前4km全應是平路,
    - 5km上落一段斜 (50m高左右),
    - 6km上山180m高
    - 7km到山頂, 之後開始落斜.
    - 到8km開始下山150m
    - 8.5km之後應是平路.

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 momochihuahua 於 19/11/2009 23:21 發表
    今日都寄左信lar....

X2  

升級   60%

該用戶從未簽到

大姐明(林建明)都做好準備參加???

快d睇下報紙!!
    http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20091124/00282_028.html?pubdate=20091124

升級   60%

該用戶從未簽到

youtube 有短片睇,好攪笑!

升級   92.11%

該用戶從未簽到

原帖由 thehealthwoman 於 2009-12-1 11:29 發表
    快d睇下報紙!!
    http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20091124/00282_028.html?pubdate=20091124

大姐明係心晴行動呢個組織的發起人, 梗係要跑la....
    話時話, 近排我有睇那個「至八」同學會之類的節目 (無記)
    佢講野又真係幾好笑

升級   60%

該用戶從未簽到

做左實地考察, 影左d相, 大家可以上去睇睇:
    http://www.sportsoho.com/pg/match/read/269498/

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 thehealthwoman 於 2009-12-1 11:29 發表
    快d睇下報紙!!

幾年前參加過佢主持的遊戲節目同佢合照過,睇下今次有冇機會

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

http://www.sportsoho.com/pg/match/read/269498/

Thanks ^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 thehealthwoman 於 2009-12-3 17:33 發表

anyway, 我支持心晴, 點都會報呢個賽事.

我係擔心條路有幾段太窄, 名額上限定3000人似乎太多, 尤其7-8k山路, 一定慢, 好易塞死哂條路變百萬行.

另外, 聽聞應該有行李托運, 但係由東涌到梅窩, 我唔知佢點運過去 (我唔知愉景灣有無車路去梅窩, 希望唔係由東涌道經嶼南道上, 否則我擔心跑完有排都未拎番行李, 唔好忘記入東涌道要有許可證, 唔係架架車都可以入到去).

主辨機構係呢方面要諗諗佢.

升級   60%

該用戶從未簽到

回復 33# 的帖子

主辨機構點會唔知要有許可證呢?
    同埋佢地有協辦機構幫手,呢方面對佢地都有信心的!!!!!!

升級   60%

該用戶從未簽到

我見到心晴行動可以online申請lar!~

升級   80.67%

該用戶從未簽到

今日寄咗信, 試吓啲新路.

升級   30.2%

該用戶從未簽到

我都寄左信啦!

人工智能自動報名系統:

1. lumix
    2. saki
    3. momo
    4. thehealthwoman
    5. purejoey
    6. amos
    7. Gary-Kwan
    8. vaio
    9. 得得地
    10. chisuet

升級   60%

該用戶從未簽到

回復 37# 的帖子

hahahaaa!
    人工智能自動報名系統!!!!!!!!!!!!

升級   87.33%

該用戶從未簽到

sent application la.

人工智能自動報名系統:

1. lumix
    2. saki
    3. momo
    5. purejoey
    6. amos
    8. vaio
    9. 得得地
    10. chisuet
    11. gchanch

升級   14.3%

該用戶從未簽到

Received confirmation letter

人工智能自動報名系統:

1. lumix
    2. saki
    3. momo
    5. purejoey
    6. amos
    8. vaio
    9. 得得地
    10. chisuet
    11. gchanch