香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

2010香港三項鐵人總會會籍

升級   66.67%

該用戶從未簽到

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-11-23 11:27 發表

Thanks Ginny + BMC

I will join it tooo

thanks for the info

X 2   

升級   78%

該用戶從未簽到

夠脚可以開post,titan 茶坐or吹水站...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-11-21 00:19 發表

港島區馬路比較窄同多車踩車要小心一點,有機會不如入東涌踩番轉

我部車就生鏽了,幾時一齊入去再踏過?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-11-24 17:32 發表

過埋呢個星期既Unicef, 我會再開始東涌訓練
來吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-11-24 22:03 發表

過埋呢個星期既Unicef, 我會再開始東涌訓練
來吧!

希望一個月最少可以踏一課啦...

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-11-24 17:32 發表

my bike also gets rust

Jason HIng  

How abt have a trainning on 20 Dec?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-11-25 10:00 發表

my bike also gets rust

Jason HIng  

How abt have a trainning on 20 Dec?

May be I need to join a running race that day....
My avaliable dates in Dec are 13rd, 25th, 27th and probably 6th

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-11-25 12:36 發表

May be I need to join a running race that day....
My avaliable dates in Dec are 13rd, 25th, 27th and probably 6th

20號我都唔得,去左旅行

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我都好想跟你地踩, 咁耐我都重係青公獨行夾.
你地有得採,記住叫我, 我call車都去.
jason兄, 你玩hm 定10k? 我有friend 玩10k, 我可能去影佢地.......之後去行山影相.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-11-25 14:51 發表
jason兄, 你玩hm 定10k? 我有friend 玩10k, 我可能去影佢地.......之後去行山影相.

Tai Po 10km ma?? 影埋我呀, 師兄~~HeeHee~~

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-11-25 14:51 發表

大埔10K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-11-25 12:36 發表

13 , 25 我都可能得喎 , 放 3 日假 ,
如果唔踩車 , 都可能跑轉新娘潭長課 ,
Jason, 想問下 , 如果我係咪先入 titan,
再攞份總會 form 俾 titan 級個印自己寄 ,
定係同時交埋 $ , 一次過交晒 ?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-11-25 23:35 發表

大埔10K

重以為unicef 迪迪尼10k tim......
不過我會入三門仔閒遊. 等我check吓大埔幾點先.

升級   93.68%

該用戶從未簽到

加入Titan 大家庭, 等埋我玩呀!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

多謝大家咁支持Titan,有關年費問題, 已同話事人傾過, 成人新會員今年12月31 前入會係未加價, 詳細去番毅騰個site 到睇
係到唔方便講太多

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-11-26 10:15 發表

13 , 25 我都可能得喎 , 放 3 日假 ,
如果唔踩車 , 都可能跑轉新娘潭長課 ,
Jason, 想問下 , 如果我係咪先入 titan,
再攞份總會 form 俾 titan 級個印自己寄 ,
定係同時交埋 $ , 一次過交晒 ?
:lov ...

你一次過寄Titan 同總會的入會表比我地, 開一張票比毅騰, $包抱毅騰同總會入會費, 我地會幫你搞哂所有野

如果仲未寄, 請你寄去我舖頭, 因為方便我處理, 地址去Titan 個網睇啦

一收到你的入會表, 我會send e-mail 比你地

唔該哂

升級   66.67%

該用戶從未簽到

have paragliding course on 13 Dec

20 + 27  Dec should be ok

升級   93.68%

該用戶從未簽到

好多謝Ginny, 我昨日下午攞張form入去瀝源村夜晚就可登入TITAN網站啦. 多謝晒!

原帖由 ginnywong 於 2009-11-27 12:29 發表

你一次過寄Titan 同總會的入會表比我地, 開一張票比毅騰, $包抱毅騰同總會入會費, 我地會幫你搞哂所有野

如果仲未寄, 請你寄去我舖頭, 因為方便我處理, 地址去Titan 個網睇啦

一收到你的入會表, 我會send  ...

入開去又可以看看有麼也合用.

升級   90%

該用戶從未簽到

我想問三鐵O的比賽咁早7:00!!!...
我冇私家車,個朝咁早點運車去比賽場地?
除左叫VAN(好貴!)仲有冇其他方法?
如果入屬會,會唔會有專車運O的車去?