香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

邊度多美記鞋賣?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

我係波鞋街都唔多見有美記鞋賣, 就算賣都唔多款, 可能因為係俾果間大鋪玩晒...
    有無邊間鋪 or 樓上鋪多美記鞋選擇同抵買?
    +1 0
    上一篇︰11.25 網友約跑 之 <維港夜採紫荊花 3>下一篇︰長跑網毅行者 add oil ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-11-20 00:01 發表
    我係波鞋街都唔多見有美記鞋賣, 就算賣都唔多款, 可能因為係俾果間大鋪玩晒...
    有無邊間鋪 or 樓上鋪多美記鞋選擇同抵買?

其實連鎖都有得賣架, GigXsports, 部份允x

升級   64.74%

該用戶從未簽到

永安 都好多

升級   95.6%

該用戶從未簽到

最多款我諗係太子 東x 掛

升級   2%

該用戶從未簽到

荃灣遷識店有專門店 當然公價所以貴出面少少

升級   68.8%

該用戶從未簽到

所有專櫃皆是東京的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-11-22 11:04 發表
    所有專櫃皆是東京的

崇x係唔係我唔知
    永安同千x店一定係

升級   28.6%

該用戶從未簽到

崇x不是東京.........

升級   16.67%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

九龍城xxsports又得唔得? 我買過鞋, 都一樣有折, 仲好齊款, 有美記又有tiger. 我覺得係東京外另一選擇.

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 snail 於 2009-11-25 13:52 發表
    九龍城xxsports又得唔得? 我買過鞋, 都一樣有折, 仲好齊款, 有美記又有tiger. 我覺得係東京外另一選擇.

呢間我覺得ok,鞋齊,mizuno有8折,某些asics舊款有9折或85折,全部貨真價實,
    唔似得有些樓上舖抬高價再做折,其實即係冇折過。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2009-11-25 16:13 發表

呢間我覺得ok,鞋齊,mizuno有8折,某些asics舊款有9折或85折,全部貨真價實,
    唔似得有些樓上舖抬高價再做折,其實即係冇折過。

美記部份八折咋, 鞋新既都有八折? 定係衫褲八折?

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-25 17:03 發表

美記部份八折咋, 鞋新既都有八折? 定係衫褲八折?

sorry,你岩我錯,的確只係部分美記8折,咁唯有係網上高見價錢岩先去買,
    不過我又真係幾like呢間野,有齊咁多牌子既鞋,款又多,隨時想買邊款都ok,不目
    有折就有折,冇就冇。

某樓上舖標價驚人,邊間唔講,asics GT2140標價$1050,8折後$840,
    唔留意開真係比佢既折扣呃親,留意開就知街價只係$850。

升級   17.89%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2009-11-25 17:42 發表

sorry,你岩我錯,的確只係部分美記8折,咁唯有係網上高見價錢岩先去買,
    不過我又真係幾like呢間野,有齊咁多牌子既鞋,款又多,隨時想買邊款都ok,不目
    有折就有折,冇就冇。

某樓上舖標價驚人,邊間唔講 ...

開店開到去樓上鋪,租金都慳唔少啦,咁都仲要昆買家,都好無良o者

升級   16.67%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Derek 於 2009-11-25 17:58 發表
    開店開到去樓上鋪,租金都慳唔少啦,咁都仲要昆買家,都好無良o者

其實都未必係昆o既, 起碼叫明碼實價, 不過消費者要自己留意多d, 格下價咁.

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Derek 於 2009-11-25 17:58 發表

我去到望一望價錢都愕然,諗住見係跑友開即管睇下,
    不過可能唔捱得耐,間舖又細又唔就腳,鬼咁高,佢個
    跑會又唔係大,你估係其它果兩間,由泰x同必x揹飛,
    可以做下,我諗賺夠比租都好已經算好。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2009-11-25 23:04 發表

我去到望一望價錢都愕然,諗住見係跑友開即管睇下,
    不過可能唔捱得耐,間舖又細又唔就腳,鬼咁高,佢個
    跑會又唔係大,你估係其它果兩間,由泰x同必x揹飛,
    可以做下,我諗賺夠比租都好已經算好。

講緊網上好多廣告果間?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2009-11-25 17:42 發表

有折就有折,冇就冇。

某樓上舖標價驚人,邊間唔講 ...

可惜間野唔就腳,又唔近mtr. 離太子站都幾遠