香港長跑網  - 長跑長友

東北縱走 2010 1-1

關閉 [複製鏈接]

升級   66.67%

該用戶從未簽到

升級   45.45%

該用戶從未簽到

我報左體驗組∼

升級   100%

該用戶從未簽到

我都係體驗組~~第三年玩^^
C 兄, 到時見啦~

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

我報左做義工.....
    到時見啦!!!!

升級   3%

該用戶從未簽到

我報左個人挑戰組~第2年玩,
    希望到時見到各位ching,ctse

升級   0%

該用戶從未簽到

今年做外援玩體驗組team,第一次玩~~

尋日去試路,晌鳳坑家樂徑接一條無名山徑過烏蛟騰郊遊果段,我地行左入一個密林,條路都幾崎嶇下,密林入面有D 位既草成個人咁高,我著短褲刮到小腿都幾痛,但係又未至於刮損,果條肯定係一條路黎既,睇地圖我地應該無走錯,但體驗組係咪要走咁難行既路呢?有無ching ctse 可以話我知我地有無走錯...

升級   100%

該用戶從未簽到

今年改左路之餘多左兩K, 我都未走PRE-RACE一次TIM^^

升級   56.2%

該用戶從未簽到

呢個比賽年年都唔同路線,而且都係要跑密林,我玩左兩年,兩年都比佢界損腳...

升級   0%

該用戶從未簽到

今年玩唔到, 希望出年有機會玩啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

咁我睇我地無行錯啦,等我買條長tight 先,謝謝巴兄~~

升級   100%

該用戶從未簽到

唔係WO, 我玩左兩年體驗組都無試過要產林, 巴兄你係唔係講緊挑戰組呀^^

莫非今年加大左難度!!? >.<

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 RowerBee 於 2009-12-1 11:14 發表
    唔係WO, 我玩左兩年體驗組都無試過要產林, 巴兄你係唔係講緊挑戰組呀^^

莫非今年加大左難度!!? >.

我都好迷茫...Bee師姐係咪會去試路呢? 試完話我知好無~~

師姐妳頭像幅相玩咩架? 有無報tc36??

升級   100%

該用戶從未簽到

NEMM (體驗組) LEE 2年條路上下山都係石級為主,
    如果你大腿力強, 就會覺得條路真係好好跑架, (好過斜路上山要用小腿)......HEE

DEE兄, 我諗我要考完試17號, 再過埋大埔10KM先可以去PRE-RACE喇^^

小妹LEE張相, 係玩緊 XTE Adventure Race (1/ 11/ 09),
    TC36...我都好想玩呀, 本來差唔多搵齊人玩, 但最後............O.....

C CHING, 睇你張相應該玩3鐵的,
    我已JOIN會,黎緊LEE年都會試玩3鐵呀!
    下年賽場上見啦

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 RowerBee 於 2009-12-1 11:14 發表

莫非今年加大左難度!!? >.

係呀~~  我講緊挑戰組...

體驗組我就唔清楚...  我估都應該唔會產林...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我見到路線係去荔枝wo / 印洲塘,都想去行下,但就算走20k,我都未係好有信心 @@

望過簡介,體驗組,多佢話多平路wor...

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我都報了挑戰組,要做個好成績

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 RowerBee 於 2009-12-1 12:58 發表
    NEMM (體驗組) LEE 2年條路上下山都係石級為主,
    如果你大腿力強, 就會覺得條路真係好好跑架, (好過斜路上山要用小腿)......HEE

DEE兄, 我諗我要考完試17號, 再過埋大埔10KM先可以去PRE-RACE喇^^

小妹LEE張相, ...

Bee 師姐總之試完上黎匯報下啦,THX~~
    TC36 最難搵係女腳,睇師姐咁fit,應該好搶手,無理由搵唔到腳架~~
    係呀,幅相係927 個比賽架,我都係新人,第一次玩咋,勁好玩呀,而家諗緊買車,單車比重咁大無車好蝕底,希望出年可以繼續玩3T~~
    NEMM 我應該會著長跑網衫玩,如果認得我打個招呼啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-12-1 16:17 發表

係呀~~  我講緊挑戰組...

體驗組我就唔清楚...  我估都應該唔會產林...

升級   100%

該用戶從未簽到

個時未出考試時間表, O的同學仔驚撞時間唔敢報(TC36)...
    點知 17/12就考完 LU...

公路車我諗住買入門級2手咋~~
    岩岩搵岩架 Giant OCR 3 $2100,
    都可以接受, 過幾日到手喇, HAHAHA..........

升級   100%

該用戶從未簽到

花子兄~
    我AR SIR 走左去試路喇,
    佢話過左 鳳坑郊遊徑 之後有段要產林...(佢話都幾難行)
    唔太信體驗組要行O的咁O既路, 反而懷疑自己行錯左...

不過ANYWAY, 16/12 個RACE BRIEFING 會簡介條ROUTE,
    到時就知LU ^^