香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2XU compression 測試

升級   82.63%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-3-15 08:38 發表

1. 團購開始了,現在可以報名了。
2. 如果"責界" XS/S,是應該揀細那個碼即係 XS。
3. 今次團購取消了試身,因為一方面唔想大家去咁遠浪費時間及車費,試完百份之九十九都係跟個size chart,另一方面唔想映響該商 ...

Hello 亮哥,

I wish to buy Sun Visor, can I join the 團購? What is the price of Sun Visor? Grateful if you could PM me. Many many many thanks!!

Joe

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 workhardbrother 於 2011-3-15 16:25 發表

Hello 亮哥,

I wish to buy Sun Visor, can I join the 團購? What is the price of Sun Visor? Grateful if you could PM me. Many many many thanks!!

Joe

今次係搞團購2XU精英版壓力衭(full tight),只買一兩件的貨(sun visor)是沒有議價能力的,會唔平得幾多,如果你是會員(持有會員証),已經可享九折,不用參加團購。 入會:https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 宇治 於 2011-3-15 15:31 發表
亮哥,可否pm 2XU 長tight & short 普通版和elite版的團購價給我,唔該晒!

已pm閣下。

升級   84.67%

該用戶從未簽到

回復 103# 的帖子

Many thanks!

升級   55.79%

該用戶從未簽到

SKINS有趣的短片,真係咁勁?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=192911574082883

升級   79.4%

該用戶從未簽到

有冇話幾時deadline?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tommyleung 於 2011-3-16 11:32 發表
有冇話幾時deadline?

有意買就襯早入會,不需要等deadline前吧!

升級   74.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

compression calf guard
    有冇分左右腳??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 司機 於 2011-3-16 12:19 發表
    compression calf guard
    有冇分左右腳??

有分左右腳的,購買時是一對計。

升級   79.4%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-3-16 12:03 發表 有意買就襯早入會,不需要等deadline前吧!

因為先前唔方便去銀行入數, 驚你地個event過左, 今日入左數啦, 同email左, 不過都好似未activate我個account.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tommyleung 於 2011-3-16 14:25 發表

因為先前唔方便去銀行入數, 驚你地個event過左, 今日入左數啦, 同email左, 不過都好似未activate我個account.

明天如果入得到會員專區,又或者見到自己頭像下面身份改為長跑網會員,咁就成為正式會員了,在此先歡迎閣下加入長跑網大家庭!

升級   22.67%

開心

團購一條2xu長tight, 大約幾錢?

pls pm me, thx!

升級   62.33%

無聊
  • 簽到天數: 27 天

Please PM me the price, thank you so much!

升級   7%

該用戶從未簽到

我已入數同send申請表比你地,幾時會有消息呢?

升級   0%

開心

原帖由 allanccl 於 2011-3-16 15:53 發表

明天如果入得到會員專區,又或者見到自己頭像下面身份改為長跑網會員,咁就成為正式會員了,在此先歡迎閣下加入長跑網大家庭!

小弟開左支票,墳填左form,放左入"麗晶"信箱....請問幾耐先入到會呢? thx.

升級   58%

該用戶從未簽到

亮哥,
    我由第一次跑全馬己經著厘種壓力衭,但一直只著CW-X,
    其實分別大唔大?
    因為現有三條都差不多要更新, 唔該俾d意見。

請問團購太約幾多拆?

升級   11%

該用戶從未簽到

團購一條2xu長tight, 大約幾錢?

pm plx

升級   62.33%

無聊
  • 簽到天數: 27 天

請問是否會員先會收到pm, 我send左pm但冇回覆, thanks~

升級   7%

該用戶從未簽到

我前日己入數同send email . 但都未回應 ! 可能佢太忙

升級   82.63%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-3-15 16:44 發表

今次係搞團購2XU精英版壓力衭(full tight),只買一兩件的貨(sun visor)是沒有議價能力的,會唔平得幾多,如果你是會員(持有會員証),已經可享九折,不用參加團購。 入會:https://www.longrun.hk/forum/viewthread. ...

I see 亮哥,

I have one 2XU Elite long tight and wish to buy one more pairs for replacing, how much if I buy through 團購? Grateful if you could PM me please.

Thanks 亮哥!!

Joe