香港長跑網  - 長跑長友

請問各位在那裏買跑鞋呢?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

大家有無好介紹?最好有折的

我自己去過灣仔的10k,有8折

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

試過幫襯旺角樓上舖"運動國",哥哥仔(好似叫Chris)好專業,每款鞋都解釋得好詳細,着上脚仲打開門叫你跑出走廊試真啲,又教點樣穿脚帶,價錢做到市價八折咁上下,呢排應該返咗批新ASICS,週末去睇下先...

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

10 K Pro, Marathon and Toyko

升級   54.74%

該用戶從未簽到

Chung Hing - (80% discount)
    Marathron - ( allways promotion)
    Toyko - ( Mazuno pro-shop , but pool service than other)
    運動國 - ( Good service & price is Okay)

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-4-18 17:58 發表
    試過幫襯旺角樓上舖"運動國",哥哥仔(好似叫Chris)好專業,每款鞋都解釋得好詳細,着上脚仲打開門叫你跑出走廊試真啲,又教點樣穿脚帶,價錢做到市價八折咁上下,呢排應該返咗批新ASICS,週 ...

Onon兄,想知道以上店舖地址,可否pm給我。謝謝。因為係時候換鞋了。

升級   0%

該用戶從未簽到

Hi ck,
    Simply check the web site of "Athletics Nation" by Google, you can find the shop address

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-4-19 10:55 發表

Onon兄,想知道以上店舖地址,可否pm給我。謝謝。因為係時候換鞋了。

ckleung 兄,我有一張 東京的100元coupon (6月到期),
    你有無興趣要?

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-4-19 10:58 發表
    Hi ck,
    Simply check the web site of "Athletics Nation" by Google, you can find the shop address

Thanks a lot.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 慢速小子 於 2008-4-19 11:08 發表

ckleung 兄,我有一張 東京的100元coupon (6月到期),
    你有無興趣要?

謝謝慢子兄!太好了,來得正合時,小弟當然有興趣要, 因為正準備換鞋買衫,萬分感激 ching!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-4-19 11:15 發表

謝謝慢子兄!太好了,來得正合時,小弟當然有興趣要,hkjhk" /> 因為正準備換鞋買衫,萬分感激 ching!

怎給你?

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 慢速小子 於 2008-4-19 12:05 發表

怎給你?

如果慢子兄在30號晚出現,可否在當晚給我。再三致謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思, 小弟都有東京Mizuno$100 Coupon兩張, 都係年初玩Mizuno 半馬送既, 有冇C兄想要?

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-4-20 08:27 發表
    唔好意思, 小弟都有東京Mizuno$100 Coupon兩張, 都係年初玩Mizuno 半馬送既, 有冇C兄想要?

雖然我要唔到咁多。不過都好多謝各位Ching咁慷慨。

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-4-19 10:55 發表

勞煩哂Onon兄,收到了。下星期會走上去睇睇有無 o岩心水。

升級   0%

該用戶從未簽到

我都有2張。

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-4-20 08:27 發表

我有興趣啦.......
    我都想買鞋啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

有興趣既C兄/C姐, 請傳"短消息"及寫上地址, 小弟郵寄比閣下.

原帖由 stanleyhpm 於 20-4-2008 23:50 發表

我有興趣啦.......
    我都想買鞋啦