香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸

毅行事後發嗡風區(各毅行隊員回憶錄集中在P.1-2)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-11-26 15:13 發表

老大,或者你忘記了在CP8的片段...

又或者你唔知你在CP8個樣係幾咁駭人.....

無錯呀
真係駭人....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-26 14:57 發表

仲有咩可以濕呀?
你想講我第10段山路時大講咸濕野?

我想問你個背脊有無流汗流到濕晒咋~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

大家大談感性野之野, 等我問返個極度無聊既問題舒緩下先, 唔好等大家喊到收唔到聲....
我想問下...毅行者果張捐款收據, 會唔會有贊助邊隊既資料係度架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-11-26 15:17 發表

我估唔到有兩位女仕响樹,你都會講呢d嘢啫。

唔怪得runrun妹行得咁快啦...原來平兄係後面講咸濕嘢...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-11-26 15:26 發表
大家大談感性野之野, 等我問返個極度無聊既問題舒緩下先, 唔好等大家喊到收唔到聲....
我想問下...毅行者果張捐款收據, 會唔會有贊助邊隊既資料係度架?

唔知dee 兄知唔知呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-11-26 15:28 發表

電腦嗰張是有贊助隊的。

明白...唔該使Kenneth兄~

升級   0%

該用戶從未簽到

o岩o岩寫到晌獅子亭泊低車~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-26 15:39 發表
o岩o岩寫到晌獅子亭泊低車~~" />" />hiuijhkj

好用心寫喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-26 15:39 發表
o岩o岩寫到晌獅子亭泊低車~~" />" />hiuijhkj

你快我好多...岩岩完左 cp3...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-11-26 15:48 發表

寫咁耐?閣下CP3 前,一定發生了很多事。

我行得慢...所以依家先去到cp3..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-11-26 15:51 發表

你快過小弟的。

你昨日已經到終點啦...篇文.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   53.45%

該用戶從未簽到

c 隊support team 小報告
我係沙田坳先join support team 大隊既, 沙田坳同城門水塘站, 一路都幾趕, 係荃灣食野時亦都幾急
到荃錦坳站, 我地去到car park, 小休左一陣子, 到2:15am 倒收到隊員電話, 話大約25mins 後到達, 於是立即開車尾箱set 好個陣, 當時又大風又好冷, 個個都把手放係爐邊取暖
煲熱完粥就開始兜番熱d 飯, 轉眼間又過左半小時, 隊員仍未到喎, 大家開始心急啦...

無幾耐tarry 收到電話, 話佢地係"好光既地方", 有點誤會之下, 我地以為佢地已經到左, 所以我, tarry 同bill 就四處跑去搵d 隊員啦
我同bill 係小斜坡近小食亭處大叫: "長跑長友"   "有無長跑網既人係度呀?" 當我大叫 "有無長跑網既人係度呀?"之時, 其實前面有幾多個人, 真係一眼見晒啦, 但當時太心急....幸好聽唔倒回應咋, 因為太黑, 我都忘記左斜坡上有個'仙人之地'

無幾耐, 係support 車個邊, 聽到有人落緊斜坡, 大叫"壞人" "壞人"
一路大嗌都都無人理喎, 我心諗 "哩個世界真係多壞人啦"
因為太遠 看唔清楚個人, 只見佢來回跑過幾次.. 之後tarry 突然諗起大圍著個件褸, 我同佢就跟住走出去望下, 去到carpark 中央, 好大陣奔肌味呀, 應該係大圍啦

所有隊員終於一齊落黎食野啦, 又粥又飯又碗仔翅, 仲拎住上車食, 食完大家係車度休息左一陣, 好似唔願走咁... 我地support team 係車外叫"咁耐架, 走未呀!!!" 到底d 隊員係車度做咩呀! 難為我地在車外食風個幾鐘, 好快d 走啦 事關佢地用左太多時間係哩個stop啦   比番架車我地休息啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-11-26 23:10 發表
c 隊support team 小報告
到底d 隊員係車度做咩呀! 難為我地在車外食風個幾鐘, 好快d 走啦.

多謝schnix篤背脊先, 我哋上咗車覺得好暖,

登錄/註冊後可看大圖
梗係唔想走啦, 下年要鎖車門先得, 記底先!

登錄/註冊後可看大圖