香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Oakley x HKTriA Snapshot Program

升級   84.4%

該用戶從未簽到

香三項鐵人總會與Oakley合作搞的Oakley x HKTriA Snapshot Program 開始投票了。這Program是會員把比賽時帶著Oakley的相參賽,先由評審選出入圍作品,然後再由會員投票,男女各選出一位勝出作,獎品為Oakley禮品包價值港幣$5,000,當中包括Oakley太陽眼鏡現金卷價值港幣$ 1,800

相片睇下面
http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?customWebPageId=1259034001671000885&webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1209221452328

會員只需將你的姓名、會員號碼、及動態相片編號(#1-#22)電郵至[email protected](請於電郵主題中列明“Oakley x HKTriA 快拍計劃 –投選相片)
快D投票
+1 0
上一篇︰tiger鞋... 點選擇好...?下一篇︰問"3間" tempo跑鞋

升級   78%

該用戶從未簽到

已投#20
贏獎金後,記得請食飯

升級   84.4%

該用戶從未簽到

升級   26.6%

該用戶從未簽到

ginny c姐,
一輪冇上o黎三鐵睇野~~ :p
我睇o黎都係時候入下會, 跟下你地o既programme囉~~ 積極d等下年o黎玩多一次~~

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-11-29 23:23 發表
ginny c姐,
一輪冇上o黎三鐵睇野~~ :p
我睇o黎都係時候入下會, 跟下你地o既programme囉~~ 積極d等下年o黎玩多一次~~

咁記住要係12月31日前入哂總會屬會,咁樣會費低D, 而出年玩比賽又平D

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 5# 的帖子

ginny c 姐,咁係唔係入我上次去你個到跑步o既會就得架啦~~

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-11-30 11:24 發表
ginny c 姐,咁係唔係入我上次去你個到跑步o既會就得架啦~~

醒目!

知唔知手續?唔知就pm我, 我唔敢係度做太多傳宣, 違反版規就唔係幾好

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-11-30 12:55 發表 醒目!知唔知手續?唔知就pm我, 我唔敢係度做太多傳宣, 違反版規就唔係幾好
thx!

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

明晒~~ 我再打比你問清楚啦~~