香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

問"3間" tempo跑鞋

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

小弟未著過tempo, 見到有黃色,好吸引下...

http://www.adidas.com/campaigns/ ... x?article_id=G03911

thanks...
    +1 0
    上一篇︰Oakley x HKTriA Snapshot Program下一篇︰賣廣告

升級   95.6%

該用戶從未簽到

呢對我都有留意wo, 最近見到折實 $549 (大埔專店)

好似話都好輕身, 用黎跑 FM 唔知啱唔啱呢?

升級   64.74%

該用戶從未簽到

FM 我都打算買 adidas...mana or tempo
    本來打算買 nike對  lunarglides+
    不過好似hk斷晒..........

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 lynnling 於 2009-11-26 15:15 發表

FM 我都打算買 adidas...mana or tempo
    本來打算買 nike對  lunarglides+
    不過好似hk斷晒..........

NIKE 跑鞋始終無乜信心, 聽講唔"襟" 著

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kito807 於 2009-11-26 14:04 發表
    呢對我都有留意wo, 最近見到折實 $549 (大埔專店)

好似話都好輕身, 用黎跑 FM 唔知啱唔啱呢?

唔知波鞋街什麼價位?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

大埔今日陪個FD 去買左對 TEMPO $559 再九折!!
    齊碼

升級   7.89%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-11-27 01:13 發表
    大埔今日陪個FD 去買左對 TEMPO $559 再九折!!
    齊碼

請問有無見到有mana賣

升級   18.8%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 kito807 於 2009-11-27 01:13 發表
    齊碼 [/quote

adidas shop 見佢標價7百幾

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-11-27 01:13 發表
    齊碼

sorry 打錯少少價, tenpo 係$559 再九折!!

mana 都有wo, 無記錯好似係 $599

升級   12.63%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-11-28 09:58 發表

sorry 打錯少少價, tenpo 係$559 再九五折!!

琴日旺角朗豪坊 adidas-shop 都見到有貨,好似標價六百幾,店員話正價有八折,
    再加有匯豐咭最紅憂惠日10%回贈!

我都係諗緊,mana or tempo,唔知邊對好一d,tempo 黃色係吸引d,
    mana 橙紅色係咪冇晒?!
    若果 mana 橙紅色仲有得買的話就好!唔知邊到仲有?
    我都想知,唔知邊到仲有 Adizero Ace 橙紅色買到?!

聽講話,出年一月份會有一對 for 馬拉松嘅跑鞋推出,仲係紅色!好似嗰名叫 marathon 10!
    唔知會唔會好似嗰對 adios 咁呢!

我都買左 Nike lunarglides+,試過好幾次試跑,感覺係好唔錯,
    Nike 好似會在明年逐個月咁出,以lunarglides+為籃本的改良版推出新鞋款!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

仲有無ching 兄見到街有 tempo 黃色賣有特價呀?

做特價只見到有黑色, 唔見有黃色.....

升級   12.63%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-11-28 09:58 發表

sorry 打錯少少價, tenpo 係$559 再九五折!!

借問 ching,
    mana $599 ! 黑色?仲有冇折呀?
    旺角嗰邊, 黑色mana賣$699有九折!
    朗豪坊嗰間adidas-shop 黑色mana標番賣$7百幾!有九折!(頂)!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-12-9 13:47 發表
    仲有無ching 兄見到街有 tempo 黃色賣有特價呀?

做特價只見到有黑色, 唔見有黃色.....

白底红色ok ma? 我在mega box 見賣$399...我用hsbc card比$...再平DD--->$379

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 藍子 於 2009-12-15 02:22 發表

借問 ching,
    mana $599 ! 黑色?仲有冇折呀?
    旺角嗰邊, 黑色mana賣$699有九折!
    朗豪坊嗰間adidas-shop 黑色mana標番賣$7百幾!有九折!(頂)!

mana 大埔0個對唔係黑色呀, 黑色又係通街都賣貴d

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 100100100 於 2009-12-15 13:38 發表

白底红色ok ma? 我在mega box 見賣$399...我用hsbc card比$...再平DD--->$379

顏色唔ok, 但價錢好ok wo

mega box 邊間呀? 專門店? 平咁多, 唔要黃色喇, 白底紅色都唔錯呀!!

please pm me

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-12-15 13:48 發表

顏色唔ok, 但價錢好ok wo

mega box 邊間呀? 專門店? 平咁多, 唔要黃色喇, 白底紅色都唔錯呀!!

please pm me

直上電梯....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 100100100 於 2009-12-15 13:50 發表

直上電梯....

記唔記得幾樓?

升級   100%

該用戶從未簽到

專賣sport個層呢~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

btw,師兄知否新/舊款 mana有多少分別? 舊-->$250, 新--->$7xx

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-12-15 14:07 發表

記唔記得幾樓?

ching, have u got it not?