香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.1.17 懷智慈善跑2010

關閉 [複製鏈接]

升級   24%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-1-17 14:50 發表

我都多謝各位的加油!
大家去晒玩CCM,我先好彩執到雞~

你成幾個星期無跑都keep到狀態先厲害~" />" />

今次PB又做到善事真係好開心 & 洪松蔭先生跑得好快呀~

Hi 小強,
PB 又攞獎---------強勁

升級   13.2%

該用戶從未簽到

這活動十分有意義, 見到好多受助者, 和好多熱心的工作人員, 陪伴著弱智人士跑, 他們都跑得好開心。賽後物品也很多: 蕉、雪梨、啤啤熊(唔食得)、優惠券... 還有撒隆巴斯姐姐幫我噴腳! 正呀!

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-1-17 15:05 發表
恭喜, 完成賽事既ching/ctse
恭喜, 小強兄 + slowrunner ching + feufeu ctse 得獎
辛苦哂 bello ching
亦好高興今日與peter ching+feufeu ctse+bello ching相認  

x2 (相認人物要改 7兄, 7嫂, anson, sue 兄, peter ching, 仲有一個 ctse 一起影相但無問到名)

好開心同我偶像 sue 兄傾咗一輪計, 仲發現我地嘅共同的歷史.

多得7兄, anson 同 sue 兄打氣, 令我 pb 到. 多謝哂~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 feufeu 於 2010-1-17 19:24 發表

x2 (相認人物要改 7兄, 7嫂, anson, sue 兄, peter ching, 仲有一個 ctse 一起影相但無問到名)

好開心同我偶像 sue 兄傾咗一輪計, 仲發現我地嘅共同的歷史. " />" />

多得7兄, anson 同 sue ...

我地既關係已經昇華咗喇, 女朋友2號

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-1-17 20:37 發表

我地既關係已經昇華咗喇, 女朋友2號  

升級   4.75%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2010-1-17 19:14 發表
    這活動十分有意義, 見到好多受助者, 和好多熱心的工作人員, 陪伴著弱智人士跑, 他們都跑得好開心。賽後物品也很多: 蕉、雪梨、啤啤熊(唔食得)、優惠券... 還有撒隆巴斯姐姐幫我噴腳! 正呀!

熱心的工作人員都係好心腸的靚仔靚女
    「我有少少鐘意左佢...」

711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 bello 於 2010-1-17 20:53 發表

熱心的工作人員都係好心腸的靚仔靚女
    「我有少少鐘意左佢...」

乘易
    711MF 該用戶已被刪除

升級   4.75%

該用戶從未簽到

補返張飛先...

登錄/註冊後可看大圖

升級   55.65%

該用戶從未簽到

辛苦哂, bello ching.
    真係好神秘...

升級   64.74%

該用戶從未簽到

灰灰, 真犀利.

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 Peter 於 2010-1-17 23:37 發表
    灰灰, 真犀利.

peter ching, 你 mizuno hm 都跑咗, 仲犀利喇.
    我最長都係跑到12k 平路 only.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2010-1-18 00:11 發表
    feufeu十萬個叻.....唔夠你跑

唔老實的香港人唔該留番係吹水區.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 feufeu 於 2010-1-18 00:17 發表

唔老實的香港人唔該留番係吹水區." />" />

唔老實=正常人=快腳

灰灰攞獎都算係快腳!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

恭喜小強, slowrunner, feufeu

投票區有賽後投票
    喜歡有參加比賽的跑手投票
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=8032

請用以下格式: eg:
    投票分數: 3
    賽道設計****, 賽會安排 ***, 日期時間***, 紀念品**,收費***

Kin in Running

升級   58.95%

該用戶從未簽到

Just checked from photo, group C 5th is 46:26, just <10s faster than me... i should not stop to drink ....

anyway, quite enjoy this race & good organized
    if every 1KM can be clearly displayed (& more precise, btw, 3KM to 4KM I just use 3min10s , seems not possible), I should be ~45min this race.

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 chanman100 於 2010-1-18 09:39 發表
    Just checked from photo, group C 5th is 46:26, just  

chanman 師兄 原來咁勁.
    下次加多兩錢肉緊就得嘞 !     

升級   58.95%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-1-18 11:06 發表

chanman 師兄 原來咁勁.
    下次加多兩錢肉緊就得嘞 !     

i just want to be sub45 for coming races.
    need to do more training for me