香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce

09年最後一個月訓練日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

frank 兄 , 見笑 , 我希望 SCM 可以sub 4 完成 , 先咁勤力咋.
跑新 粉嶺 - 沙頭角 - 鹿頸 -新娘潭- 大埔 - 粉嶺

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-12-29 10:59 發表

loud 兄同eddie 兄真係好堅, 我咁多年都未操多過18k跑一課.
36k 同21k 可以跑邊又吾悶又有咁長呢?

我都未試過操多過25k以上   我跑屋企附近(愉景灣) 10-15k 一圈

單車兩圈
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=105599247983656703292.000469a49152157bf203b&ll=22.301247,114.017873&spn=0.01481,0.01929&t=h&z=16

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-12-29 11:09 發表

frank 兄 , 見笑 , 我希望 SCM 可以sub 4 完成 , 先咁勤力咋.
跑新 粉嶺 - 沙頭角 - 鹿頸 -新娘潭- 大埔 - 粉嶺hgjD092" />" />hj

loud 兄 sub 4 無問題喇

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-12-29 10:47 發表 拆 BB 係咪要特別工具, 我懐欵可能入左沙或者雪油干左,真係無 10月o個時咁順 ,
應該扯番兩轉就會順番,唔順至拆都唔遲!
如果真係要拆,要睇你果隻係isis定係中空bb,兩隻工具唔同既
中空的話,我有工具,可以借俾你!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

12/30
跟會游, total 2km
場地 : 沙田泳池