香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-18 08:10 發表
謝謝咁多位關心, 會休息兩日, 希望星期日可以跑到...

其實果條路我跑過幾十次, 邊度有凹位、水氹、路口...
真係眯埋眼都知, 但勢估唔到當我跑過ge 時候,
康文處啲工作人員望都唔望下有無人、單車經 ...

唉吔,Rockie 兄咁大劑呀,跌到郁唔到,一定好痛~~
果日先聽到你話傷都未好又黎...真係好黑呀,放心,否極自然泰來,衰氣好快走~~
比賽由得佢啦,最緊要長跑長有呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-17 22:20 發表

真係無講錯, TKO 真係有好多型男, 重未計尋晚未嚟ge 極品型男(講笑!)

查實係經過地盤, 路面不平, 又有沙石, 咁啱又有彎位, 真係要小心!

但點知今晚自己又中招... 因嚟緊有比賽, 最後一晚 ...

ROCKIEC CHING~
傷口要小心d 處理 ~~
依架仲係好 痛ar ?? ..
祝你早日康復~~

升級   94.3%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-18 08:58 發表
希望 rockiec ching 早日康復~
TKO的跑友們, 跑開地盤附近要多加留意, 小心~小心~  

x 2

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 WinggniW 於 2009-12-17 12:24 發表
    Album:
    今次鬆+懞好多相....

**** 本內容被作者隱藏 *****

wing妹~~仲有好多令相嘛~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 卓卓 於 2009-12-17 21:27 發表
    各位ching & ctse,
    遲來的當日合照,,請見諒. 3q~

http://picasaweb.google.com.hk/ilove619/1Gathering#

卓卓妹~~
    D相好多鬼眼喲~~呵呵~~

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-18 09:01 發表

謝謝靚仔卓的相片,
    你個相機是否壞了.

mill mill, 因為小弟很少影夜相,所以完全唔知用邊種mode黎影先至最適合,請海諒~

原帖由 rockiec 於 2009-12-17 22:20 發表

真係無講錯, TKO 真係有好多型男, 重未計尋晚未嚟ge 極品型男(講笑!)

查實係經過地盤, 路面不平, 又有沙石, 咁啱又有彎位, 真係要小心!

但點知今晚自己又中招... 因嚟緊有比賽, 最後一晚 ...

rockiec ching, tko 場真係巧多暗位,尤其d車輛出入位置,都係步步為營,小心為上,順祝您早日康復 ~

原帖由 零下十度 於 2009-12-18 13:17 發表

卓卓妹~~
    D相好多鬼眼喲~~呵呵~~

lulu ctse ,部相機主人未訓醒, 所以影得很爛~

升級   86.84%

該用戶從未簽到

原來呢個網有咁多將軍澳人

升級   0%

該用戶從未簽到

係丫 ~~~ 就到時間可以一齊join跑架 ~~~

升級   86.84%

該用戶從未簽到

我跑得慢, 驚跟唔切你地...

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 309# 的帖子

其實可以看看個約跑難度、距離、預計跑速(eg. 6min/K),以及適不適合新手參與類似的標示,以評估自己能否handle到約跑。

升級   86.84%

該用戶從未簽到

都好, 等我睇睇

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 草兄弟 於 2010-1-2 00:45 發表
    我跑得慢, 驚跟唔切你地...

有我係度,唔會有人跟唔切,我係慢慢慢腳 不過又係方向白痴

升級   100%

該用戶從未簽到

上個星期再次去運動場外兜圈, 又見到康文署啲人响度淋花...
    所以又打醒十二精神, 睇清楚地下條水喉, 居然發現地上有件修路閃燈閃閃下,
    遠遠都睇到, 抵讚!

今晚重神奇, 遠遠又見到康文署啲人响度淋花, 所以又打醒十二精神,
    睇清楚地下有無閃燈? 今次竟然無閃燈!! 所以即收慢腳步, 睇下條水喉响邊??
    但行完晒都見唔到?? 明明架水車擺响路邊, 啲人响另一邊淋水,
    唔通起咗新淋水系統?

所以第二個圈番嚟, 真係要碌大眼睇清楚到底佢地點淋水...
    原來架水車係新款嚟, 條喉可以以伸高打橫跨過單車徑, 再落番地下...
    睇嚟佢地做嘢有係有用心, 咁都諗到! 真係抵讚!

升級   3.16%

該用戶從未簽到

我今晚要開夜 唔黎跑啦。。。