香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   94.3%

該用戶從未簽到

咁用副校長個頭啦,TKO 之花可以吸入多啲人嚟。

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-12-4 13:45 發表

加埋 Wing嬸, [TKO暴風雙嬌] 又再重現江湖喇, yeah ~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-12-4 13:45 發表
用副校長個頭啦,TKO 之花可以吸入多啲人嚟。

贊成!!!!!!!!!!!
原帖由 JC 於 2009-12-4 13:50 發表

加埋 Wing嬸, [TKO暴風雙嬌] 又再重現江湖喇, yeah ~~~~~~

BAN!BAN!BAN!

升級   78.3%

該用戶從未簽到

呢個我贊成

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-12-4 14:10 發表 呢個我贊成

用到真人相好似有D過份,但如果有人肯自願交出網衫玉照,我又無乜所謂,都係換個layer這。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-12-4 14:10 發表

呢個我贊成

BAN!BAN!BAN!

升級   0%

該用戶從未簽到

我諗我投棄權票會好d

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-12-4 13:06 發表
大雄, 可唔可以帶埋靜儀黎呀

靜儀已經嫁咗比技安

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-12-4 09:20 發表
最緊要rockiec Ching要早D到!

我都好想嚟, 但時間太晏啦...
或者早啲嚟跑半個圈先, 打聲招呼, 跑埋果半個圈都得ge!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-4 22:08 發表

我都好想嚟, 但時間太晏啦...
或者早啲嚟跑半個圈先, 打聲招呼, 跑埋果半個圈都得ge!

都好呀! 我睇好多人都好掛住你

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-12-4 15:25 發表

我諗我投棄權票會好d

果然係人 在江湖......

升級   0%

該用戶從未簽到

香蕉曲奇601加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜香蕉曲奇601奪冠

升級   40.15%

該用戶從未簽到

恭喜蕉仔曲奇wing嬸奪冠

升級   59.05%

該用戶從未簽到

恭喜蕉仔曲奇wing姐奪冠

好犀利 呢個冠軍好似全世界都知咁
另外恭喜lulu姐食鵝冠軍

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

恭喜蕉仔曲奇wing姐奪冠

好犀利 呢個冠軍好似全世界都知咁
    另外恭喜lulu姐食鵝冠軍
    你地個個都好犀利,繼續加油

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩~ 我要送好多好多個 "叻" 俾你地呀 !

升級   0%

該用戶從未簽到

為慶祝前車校長於將軍澳逍遙約跑 1 週年, 現定於2009年12月16日 (星期三) Gathering 跑

是次約跑以hea跑吹水形式, 事後特訓(即係食飯)為主要目的, 歡迎各區新手舊腳參加, 可只hea跑或只係特訓

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

日期:2009年12月16日(星期三晚)
    集合地點:將軍澳寶翠公園更衣室外 (有locker 租借)
    集合時間 : 7 : 30 pm
    出發時間 : 7 : 45 pm
    路線 : 寶翠公園>寶林北路>寶寧路>昭信路>寶邑路>寶順路>寶康路>寶翠公園
    里數: 8.5 km
    預計完成時間:1小時

難度:*, of ***** (99%平路)

***特訓(食飯)地點 : 暫定寶翠公園隔離慧安商場地下餐廳(食煲仔飯)***

請各 CHING/CTSE 哪位當日要食素者 報名時請註明食素
    報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字並註明參與跑 /+特訓以方便統計人數):
    1. Chairman (跑 + 特訓)
    2. -R- (跑 + 素食特訓)
    3. w.c.w.c (留住位先)
    4. 火仔 (跑 + 特訓)
    5. Wing (跑 +特訓)
    6. Kin (跑 + 特訓)
    7. mill (跑 +特訓)
    8. 昌(跑 + 特訓)
    9. 狗 (跑 + 特訓) 搵到靚位入攝~
    10. 活 ( + 特訓)
    11.零下十度 (跑+特訓)話咁快又一年了~
    12. jogging_cat (跑+特訓)
    13. 哈利 (跑+特訓)
    14. finewong (特訓)
    15. Qoo(跑 + 特訓) 好彩申請定返早~
    16. 山比(跑+特訓)
    17.卓卓 (留住位先)
    18. wongc (有理無理霸左個位先去攞批文, 跑+特訓)
    19. paulsiu(跑+特訓)
    20. Terence (跑+特訓)
    21. 藍子 (博下懵留住個位先)
    22. 西環伏特加....(跑+素食特訓)
    23. 迪迪仔 (跑+特訓)
    24. 大雄 (跑+特訓)(如果約到我會帶埋叮噹嚟!)
    25. JC (TKO一歲生日喎, 點可以唔黎啊 ...... 跑+特訓)

原來已經有25人報名~~~~~請問有無人有興趣跑澳景路? 可以嘗試打破馬師兄7'05"紀錄! 如果有興趣,不如加多個澳景路段俾有興趣跑友, 新手/想跑平路的跑手可以照原定跑8.5K路線

提供一下King of O King record俾大家參考一下 http://spreadsheets.google.com/p ... SbX4rSZpVqL4r0Q&;single=true&gid=0&output=html