香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   68.95%

該用戶從未簽到

為慶祝前車校長於將軍澳逍遙約跑 1 週年, 現定於2009年12月16日 (星期三) Gathering 跑  

是次約跑以hea跑吹水形式, 事後特訓(即係食飯)為主要目的, 歡迎各區新手舊腳參加, 可只hea跑或只係特訓  

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

日期:2009年12月16日(星期三晚)
集合地點:將軍澳寶翠公園更衣室外 (有locker 租借)
集合時間 : 7 : 30 pm
出發時間 : 7 : 45 pm
路線 : 寶翠公園>寶林北路>寶寧路>昭信路>寶邑路>寶順路>寶康路>寶翠公園
里數: 約 8.5 km
預計完成時間:1小時
難度:*, of ***** (99%平路)

***特訓(食飯)地點 : 寶翠公園隔離慧安商場地下餐廳(食煲仔飯)***

各位當日請穿網衫(如有), 若冇可即時購買

請各 CHING/CTSE 哪位當日要食素者 報名時請註明食素
報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字並註明參與跑 /+特訓以方便統計人數):
1. Chairman (跑 + 特訓)
2. -R- (跑 + 素食特訓)
3. w.c.w.c (留住位先)
4. 火仔 (跑 + 特訓)
5. Wing (跑 +特訓)
6. Kin (跑 + 特訓)
7. mill (跑 +特訓)
8. 昌(跑 + 特訓)
9. 狗 (跑 + 特訓) 搵到靚位入攝~
10. 活 ( + 特訓)
11.零下十度 (跑+特訓)話咁快又一年了~
12. jogging_cat (跑+特訓)
13. 哈利 (跑+特訓)
14. finewong (特訓)
15. Qoo(跑 + 特訓) 好彩申請定返早~
16. 山比(跑+特訓)
17.卓卓 (留住位先)
18. wongc (有理無理霸左個位先去羅批文, 跑+特訓)
19. paulsiu(跑+特訓)
20. Terence (跑+特訓)
21. 藍子 (博下懵留住個位先)
22. 西環伏特加....(跑+素食特訓)
23. 迪迪仔 (跑+特訓)
24. 大雄 (跑+特訓)(如果約到我會帶埋叮噹黎!)
25. JC (TKO一歲生日喎, 點可以唔黎啊 ...... 跑+特訓)
26. 肥脾 (跑訓)
27. batbat (跑+特訓)
28. 花Dee (跑+素食特訓)
29. laputa99 (跑+特訓)(留住位先)
30. lam (跑+特訓)
31. cc(露露誠意拳拳......煲仔飯又出名~~)
32. bolo (跑 + 特訓)
33. coxswain (跑+特訓)
34. kan0902(特訓)
35.明(夜晚幾拾人一齊走,將軍澳都算第一次,一定要到)
36. 阿茂 (36滾一滾 , 梗要預埋我份)
37. 文輝 (跑 + 特訓, 成40人, 會唔會比人告非法集會?)

為配合各人生理需要, 現加上放火組  
(來回寶翠公園至澳景路頂, 大約9.8km - 25%上斜, 25%落斜, 50%平路 - 不設殿後)

1. 6嬸
2. 6叔(救火專員)
3. 校長
4. 狗

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

為慶祝將軍澳約跑一周年,當晚特訓時段會有抽獎環節,三名幸運兒將各得到撒隆巴斯清涼滲透膏貼乙份。
另歡迎所有跑友一齊來跑、一齊來食、一齊來拎(獎) ~~!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 142# 的帖子

歡迎ken兄!我地有快腳放火組、救火組、慢jog組、押尾殿後組,一定有款岩你pacing的,擔保唔會蕩失路! (自己行開左除外 )

升級   100%

該用戶從未簽到

40人跑8000m, 平均200m見一個跑友, 點都無可能跑失

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩!仲多人過東亞運半馬參賽人數x2,真係有啲驚嚇親將軍澳啲街坊播.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-12-14 21:52 發表
為慶祝將軍澳約跑一周年,當晚特訓時段會有抽獎環節,三名幸運兒將各得到撒隆巴斯清涼滲透膏貼乙份。

車兄,我有十幾包撒隆巴斯清涼滲透膏貼(上次渣打馬拉松啲工作人員派唔晒比咗成箱我,我每個星期敷幾劑都敷唔晒 ),但exp. 日期是2009年10月,可否攞埋出黎抽!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-12-14 23:26 發表
小弟慢腳而已,希望跑到返終點啦.....hgjD115

ching果然入鄉隨俗....... TKO好多 [放火慢腳]呀, [帶頭壓尾]呀, [短氣長腳]呀, [超速慢jog]呀, ......... 多到數唔晒,
到時再慢慢介紹你識啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2009-12-14 23:25 發表

車兄,我有十幾包撒隆巴斯清涼滲透膏貼(上次渣打馬拉松工作人員派唔晒比成箱我,我每個星期敷幾劑都敷唔晒),但exp. 日期是2009年10月,可否埋出黎抽!

多謝大雄! 可否數一數共有幾多張膏貼?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-12-15 00:09 發表

多謝大雄! 可否數一數共有幾多張膏貼?

共有18張

升級   0%

該用戶從未簽到

大雄 ching ~~~多謝你十卜ar
甘你帶吾帶 叮噹來ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-14 23:55 發表

ching果然入鄉隨俗....... TKO好多 [放火慢腳]呀, [帶頭壓尾]呀, [短氣長腳]呀, [超速慢jog]呀, ......... 多到數唔晒,
到時再慢慢介紹你識啦 " />" />

團長形容得好貼切呀~ 聽晚仲要開始幾凍下,跑完食煲仔飯真係爽呀~
唔知聽晚冷空氣阻唔阻到大家心中果團"火"呢

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-12-15 11:34 發表
大雄 ching ~~~多謝你十卜ar
甘你帶吾帶 叮噹來ar

叮噹啱啱由隨意門去咗第二個時空,下次有機會先帶佢黎.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-12-14 21:52 發表

點解唔送噴霧果款呀?吸引d 喎~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-12-15 14:19 發表
點解唔送噴霧果款呀?吸引d 喎~~~

可能TKO多火頭, 噴霧裝會晤會易燃架  

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思,想問車車泊邊度最近又最平呢?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

小小的溫輕提示:
    聽日會凍好幾度~各位同學記得著多件衫出席.唔好諗住有人放火就唔怕凍啵~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-15 16:14 發表
    唔好意思,想問車車泊邊度最近又最平呢?

油店果邊好似有停車場 .但吾知幾 $$
    如果吾想比$$ . 拍TKO 廣場 4個鍾 免費  
    可以係 TKO 站再搭MTR 去 寶林.