香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

12.26 大西北聖誕翌日攪 (跑+晚飯+交換禮物)

關閉 [複製鏈接]

升級   27.6%

該用戶從未簽到

如runrun姐真的上麥十, 小弟當然留下陪runrun啦.
不過唔會等大隊折返, 會直接返鄧記, 等runrun姐教我按摩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-12-11 15:44 發表

你係咪諗字炸死會有人幫你按摩....  

過左毅行炸死都冇人幫按摩啦~~

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

整個下午要上堂上唔到網,原來已經講咗咁多同我有闢嘅野!
    真係睇少陣都唔得!

如果上麥+沒有大斜路或長梯級要落,又沒有野狗山豬突然出現嘅話,
    我應該沒有問題,但唯一問題是我唔識路去,因為我要比你地早到那裏的。

升級   100%

鬱悶

原帖由 Parco爸 於 2009-12-11 14:04 發表

唔該晒runrun師姐
    每次有分唇都要你東奔西走...

我諗住依家當供會,有朝一日我跑得翻時就會標尾會!哈!哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-12-11 19:57 發表
    整個下午要上堂上唔到網,原來已經講咗咁多同我有闢嘅野!
    真係睇少陣都唔得!

如果上麥+沒有大斜路或長梯級要落,又沒有野狗山豬突然出現嘅話,
    我應該沒有問題,但唯一問題是我唔識路去, ...

沒有大斜路但有長梯級要上,如runrun組想上可約P哥帶路,但上幾多就落幾多喎,會唔唔太辛苦?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-12-11 20:02 發表

我諗住依家當供會,有朝一日我跑得翻時就會標尾會!哈!哈!

欠你的,有機會就要慢慢還~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我已經諗左兩份20-50蚊既禮物...男女合用...大方得體...只係怕俾人噓我炸

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-12-11 22:49 發表
    " />" />" />" /> 我已經諗左兩份20-50蚊既禮物...男女合用...大方得體...只係怕俾人噓我炸

咩來架?既然大方得體,又點會驚被人噓呀?食既..用既..定穿的?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-11 22:58 發表

咩來架?既然大方得體,又點會驚被人噓呀?食既..用既..定穿的?

多事啦...

可能係勞工手襪三打

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
    1.  wong sir
    2.  亞平(跑+食+禮)
    3.  sue
    4.  花Dee
    5.  Kin
    6.  B
    7.  Patrick
    8.  Tarry  (歲晚收爐, 我想book場打羽毛球, 要4隻腳)
    9.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
    10. 豆豆媽  (食、換禮物)
    11. Esther
    12. Kenny Choi
    13. 神童威威
    14. Nancy
    15. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
    16. 高佬 ( 霸住位先 )
    17. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
    18. May (食)
    19. Stephen
    20. 洛虎添
    21. 勝哥 (跑+食+禮)
    22. 細明哥
    23. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
    24. 平嫂
    25. 天鬼
    26. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
    27. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物。有羽毛球yeah!)

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 =chairman= 於 2009-12-11 23:14 發表
    人工智能報名:
    3.  sue
    4.  花Dee
    5.  Kin
    6.  B
    7.  Patrick
    8.  Tarry  (歲晚收爐, 我想book場打羽毛球, 要4隻腳)
    9.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
    ...

chairmen, 暫時得3隻腳, 點睇ar, 要book場la

升級   13.67%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
    3.  sue
    4.  花Dee
    5.  Kin
    6.  B
    7.  Patrick
    11. Esther
    12. Kenny Choi
    13. 神童威威
    14. Nancy
    16. 高佬 ( 霸住位先 )
    18. May (食)
    19. Stephen
    20. 洛虎添
    22. 細明哥
    24. 平嫂
    25. 天鬼
    27. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物。有羽毛球yeah!)
    28. 智智爺爺 ( 羽毛球我又打 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-12-11 15:17 發表

啊May唔打, 唔夠腳, 打乜鬼?

有人book場既話.....我打呀~
    不過唔好count我住...未知來唔來到架~

升級   0%

擦汗

我又報名~~
    今次條路幾有挑戰性喎~

升級   0%

該用戶從未簽到

丫係 ~ 我驚當日打完羽毛球會好累 , 所以我都係唔打喇sorry ~ 你地打得開心d

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

人工智能報名:
    3.  sue (跑+食+禮)
    4.  花Dee (跑+食+禮)
    5.  Kin (跑+食+禮)
    6.  B
    7.  Patrick  (跑+食+禮)
    11. Esther (跑+食+禮)
    12. Kenny Choi  (跑+食+禮)
    13. 神童威威 (跑+食+禮)
    14. Nancy (跑+食+禮)
    16. 高佬 (跑+食+禮)
    18. May (食)
    19. Stephen
    20. 洛虎添 (跑+食+禮)
    22. 細明哥 (跑+食+禮)
    24. 平嫂
    25. 天鬼 (跑+食+禮)
    27. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物)
    28. 智智爺爺 (跑+食+禮) ( 羽毛球我又打 )
    29. ChARsoN

升級   100%

鬱悶

原帖由 亞平 於 2009-12-11 21:54 發表

沒有大斜路但有長梯級要上,如runrun組想上可約P哥帶路,但上幾多就落幾多喎,會唔唔太辛苦?

如果有長梯級要落就唔多得啦,因物理治療師叫我要儘量避免落樓梯,有冇其他地點都合適影相呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-12-14 19:34 發表

如果有長梯級要落就唔多得啦,因物理治療師叫我要儘量避免落樓梯,有冇其他地點都合適影相呢?

RUNRUN姐,條樓梯都好長下架...不如你都係唔好上啦..就係鄧記影出發相..如果有人book場打波,你過去同佢地一齊玩下..
    然後預番時間回鄧記影入場相..到時我預先打俾你...好嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
    3.  sue (跑+食+禮)
    4.  花Dee (跑+食+禮)
    5.  Kin (跑+食+禮)
    6.  B
    7.  Patrick  (跑+食+禮)
    11. Esther (跑+食+禮)
    12. Kenny Choi  (跑+食+禮)
    13. 神童威威 (跑+食+禮)
    14. Nancy (跑+食+禮)
    16. 高佬 (跑+食+禮)
    18. May (食)
    19. Stephen
    20. 洛虎添 (跑+食+禮)
    21. 細明哥 (跑+食+禮)
    22. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
    23. 平嫂
    24. 天鬼 (跑+食+禮)
    25. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
    26. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物)
    27. 智智爺爺 (跑+食+禮) ( 羽毛球我又打 )
    28. ChARsoN

升級   100%

鬱悶

原帖由 亞平 於 2009-12-15 17:57 發表

RUNRUN姐,條樓梯都好長下架...不如你都係唔好上啦..就係鄧記影出發相..如果有人book場打波,你過去同佢地一齊玩下..
    然後預番時間回鄧記影入場相..到時我預先打俾你...好嗎?

好提議,一於咁話,但打波我都係要暫時忍忍手!