香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 燉奶佬
打印 上一主題 下一主題

獨跑樂

升級   0%

該用戶從未簽到

我都唔望靚女既...所以玩左咁耐都冇事囉.....嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

有無試過係機上面跑interval,好刺激架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2009-12-15 16:33 發表
有無試過係機上面跑interval,好刺激架。

咁就冇..跑斜路..跑變速就有..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-15 16:10 發表

我都唔望靚女既...所以玩左咁耐都無事.....嘻嘻

你跑果度無靚女俾你望之馬,所以先無事,見到,慌你唔望,可能偷望之餘,仆到重金

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2009-12-15 16:44 發表

你跑果度無靚女俾你望之馬,所以先無事,見到,慌你唔望,可能偷望之餘,仆到重金

我雖非孔氏後人,但我奉行孔子思想,非禮勿視,都算是一個正人君子..唔似得依家果D孔氏後人咁..已忘記了四書五經,只識得三字經。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 燉奶佬 於 2009-12-14 16:35 發表

原來自已太樂觀啦,又太心雄啦,同d朋友傾完,好難係短短一個月再谷一個高峰。同埋預算渣打最多都係3:1x到。雖然聽完有d唔憤氣,因為之前諗住再跑好d,不過忠言總係有d頂心頂肺,朋友又無需太客套既,現實總係現 ...

"凡事有可能"丫~~~keep住練~~話唔定有好成績呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-12-15 22:56 發表

"凡事有可能"丫~~~keep住練~~話唔定有好成績呢

多謝鼓勵,一定會keep住練,做得幾多得幾多,至少唔想跑完又後悔。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-12-15 16:02 發表
    有次去做GYM有個靚女入黎, 我望左兩眼差D PK呀,

係機上面PK仲甘呀.....  

你就好啦。我做Gym的地方只有肥婆,沒有靚女!

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 oscar 於 2009-12-16 10:27 發表
    你呢兩個月練得好,我覺得你係好有機會sub 3架!我就無啦!不過今次如果無傷會認真
    奧兄,你唔好渣流攤呀,等你臨場指點,"放鬆膊頭,隻手唔駛o甘高...." ,如果唔係我好容易亂衝亂撞,係sub 3 之前就爆鬼左,到時賴你加。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-12-16 10:56 發表

你就好啦。我做Gym的地方只有肥婆,沒有靚女!

唔怪得佐治兄可以成日pb啦,原來訓練既地方可以o甘專心。

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2009-12-16 11:25 發表

唔怪得佐治兄可以成日pb啦,原來訓練既地方可以o甘專心。

由於Gym太多肥婆,所以在下都是在外面跑Trail,成日被狗追,可能就有點進步啦。
    不過,偶然會在Trail看到好看一點的女跑手。而且,今年四月,在波士頓前,有一天跑Trail,有人在那邊拍衣服照片,那個美女model,還即場表演換衣服,脫剩内衣服   可惜,小弟那時太專心,沒有停下慢慢欣賞,非常後悔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-12-17 01:18 發表

由於Gym太多肥婆,所以在下都是在外面跑Trail,成日被狗追,可能就有點進步啦。
    不過,偶然會在Trail看到好看一點的女跑手。而且,今年四月,在波士頓前,有一天跑Trail,有人在那邊拍衣服照片,那個美女mode ...

O甘下年去澳門跑啦,有森巴女郎火熱勁舞助興。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-12-17 01:18 發表

不過,偶然會在Trail看到好看一點的女跑手。而且,今年四月,在波士頓前,有一天跑Trail,有人在那邊拍衣服照片,那個美女mode ...

閣下錯過了..太可惜了~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

16/12
    19:30 14c
    沙田運動場
    做些平衡性及基本動作,少少速度訓練
    世事往往使人意想不到。去到更衣室,論盡既特性又再出現,無帶褲,雖然凍,但都唔會有人著牛仔褲去跑架。導演己經著住條"梯"係跑道上飛奔,等佢走完一轉,硬著頭皮 問有無多條褲,佢話無,好正常呀,但然後佢話係著短褲黎,可以借我,唔係呀馬,天寒地凍仲著短褲?真係天助我也,但最後佢就著住條梯返屋企,唔好意思,多謝晒
    玩玩下,竟然有香港女子東亞運的代表加入。佢半馬成績1:20",可以同場拍跳,真是萬幸。

17/12
    7:00 11c
    10k 恢復跑  46'02  144/150
    葵芳運動場
    經昨晚的練習後,小腿也有些累。原本想跑12k,但8:00便有學校陸運會,便改跑10k,沖完涼,發現無帶毛巾,唉,最吸水的是剛買的棉襪,但被人見到實笑死,惟有用底衫啦。做左一排正常人,失魂的慣性又出現。希望唔好惡化

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 燉奶佬 於 2009-12-17 10:59 發表
    16/12
    沙田運動場
    世事往往使人意想不到。去到更衣室,論盡既特性又再出現,無帶褲,雖然凍,但都唔會有人著牛仔褲去跑架。導演己經著住條"梯"係跑道上飛奔,等佢 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

昨晚死人燉奶佬害我行錯路..帶住幾個人..行左好遠...差不多去到打冷位..先有個人醒起行錯路..唉...好魚呀...帶錯路俾人狂炳呀...最衰就係燉奶佬.....啊..燉奶佬我不是講你..我是講果間燉奶佬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2009-12-17 10:59 發表
    16/12
    沙田運動場
    世事往往使人意想不到。去到更衣室,論盡既特性又再出現,無帶褲,雖然凍,但都唔會有人著牛仔褲去跑架。導演己經著住條"梯"係跑道上飛奔,等佢 ...

突擊發問....
    快D摸一摸...
    今日有冇著底褲返工...
    問題需然肉酸..但都可能會發生

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-17 11:32 發表
    昨晚死人燉奶佬害我行錯路..帶住幾個人..行左好遠...差不多去到打冷位..先有個人醒起行錯路..唉...好魚呀...帶錯路俾人狂炳呀...最衰就係燉奶佬.....啊..燉奶佬我不是講你..我是講果間燉奶佬

你炸架衣黎鬧下我jer,平嫂話你屯門d路都未攪掂。今次又請纓啦。害死人。
    上次去打冷,你帶人行左去燉奶佬,今次去燉奶佬你行左去打冷。好心你為世人著想,唔好再帶路啦。
    不過d人又肯跟你既,死蠢,抵死。同埋下次唔好攪燉奶佬啦。