香港長跑網  - 長跑長友

樓主: alfredyu
打印 上一主題 下一主題

港島東星期六清晨約跑

關閉 [複製鏈接]

升級   93.4%

該用戶從未簽到

上星期六我跑左一個鐘頭多d, 但因為跑得快, 所以效果不錯, 下星期六Left 3 師兄會再跑乎? 聖誕假期我22號離港, 25日下午回來.

升級   61.95%

該用戶從未簽到

alfred ching...
我星期六個轉都跑到有D支力,下午等阿仔上興趣班時都係架車到小睡半個鍾先差夠電。
今朝冷左,再跑衣個tempo....其實已家想午睡...

12月26日Ok. 我想跑次長,30K, 但要10am完,我可以先跑,中途meet你。

升級   93.4%

該用戶從未簽到

暫定銅鑼灣運動場,跑去筲萁灣回程, 7:30 a.m. - 你可以前後加里數都得. 星期五晚再confirm.

升級   61.95%

該用戶從未簽到

回復 23# 的帖子

yes sir!

升級   93.4%

該用戶從未簽到

Okey, 明早7:30 am 我在銅鑼灣運動場等你。

升級   61.95%

該用戶從未簽到

alfred ching
今個星期六一定要走課長。我會先走15K, 系銅鑼灣運動場730am等你再走15K如何?

升級   93.4%

該用戶從未簽到

好的,7:30 am 等。

升級   93.4%

該用戶從未簽到

Left 3 ching跑完 30k成績滿意否?星期六會再戰多少?

升級   93.4%

該用戶從未簽到

今個星期六打算從銅鑼灣運動場開始,上北角半山,金督馳馬徑,布力徑,到灣仔半山公園回程。可以練好多斜路,約20K 。我打算7:00am 開始,不知left3 ching 有興趣否?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Alfred Ching
都Ok wor, 其實原本想走次33K, 試下兩星期都長課是如何。但你條路實在吸引,金督馳馬徑,布力徑好耐無去過,一個人跑有D怕危險。有2个人一齊好D...但可能先走10K才見你, 後段會較慢....

一於700am CWB SG見...

Gary, 我應該16/1都係長。 23/1就吾得。到時再約!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 7-1-2010 18:27 發表
Alfred Ching
都Ok wor, 其實原本想走次33K, 試下兩星期都長課是如何。但你條路實在吸引,金督馳馬徑,布力徑好耐無去過,一個人跑有D怕危險。有2个人一齊好D...但可能先走10K才見你, 後段會較慢....
一於 ...

Left3, where are you doing your 10K on Sunday morning, and what time?

升級   61.95%

該用戶從未簽到

CU sir, I dont run on Sun ar....rest ma.....join us on Sat la....

otherwise i can run 20 on sat and then 10 on Sun with you?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 7-1-2010 19:13 發表
CU sir, I dont run on Sun ar....rest ma.....join us on Sat la....
otherwise i can run 20 on sat and then 10 on Sun with you?

I can only jog (not run) on flat road now.
If Sat, when & where?

升級   61.95%

該用戶從未簽到

CU Sir
Plan A
this sat 700am CWB SG with Alfred Ching but with lots of hill wor....think you better rest

OR plan B, i run 10K with u on Sun? starting at 630am? Bowen Road?

or Plan C, i can jog 10K on sat and then join alfred ching at 7am.

or Plan D ..i am planning on 33K next Sat...you can join at any portion depends your recovery.

I am ok any option!!

升級   0%

該用戶從未簽到

Better don't mess up your schedule this Saturday.
Actually, I'm not sure if I can still run after tomorrow's running class.
If my legs are ok on Sunday, I'll try to jog 8-10K at a slow pace.

升級   93.4%

該用戶從未簽到

okey, 7:00 am 9/1 SAT, Left3 ching 可以前後加里程,加夠33K. (上次你跑完10K先join我跑,一d都唔慢)
下星期六我都會再跑,打算加到25K.

升級   93.4%

該用戶從未簽到

星期六left3 ching 發覺體能沒完全恢復,所以我自己一個人跑到灣仔峽公園回程,2小時18分,應有23公里。路程有上下坡,比較有挑戰,變化較多,下星期想再跑,可以再跑到白加道近纜車站才囘程,28K。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   61.95%

該用戶從未簽到

sorry ar Alfred Ching, too tired last week la,,,,
I ran again this morning, 10K at 510pace, think it is better now...

I am ready for Sat!!!