香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kiwong18500

2010.3.28 中国郑开国际马拉松赛

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 potsuen 於 2010-1-26 22:53 發表
gchanch 師兄:

收到你的電郵回覆, 明日集齊朋友的資料電郵給你.
一齊玩開心d,  大隊有確實的出發日期及行程嗎? 夾到時間當然人多熱鬧d啦!

thanks!  

PoTsuen

PoTsuen ching,

Ok.

有關出發日期及行程建議, 請看貼子#18, 未定實,allanccl 師兄在收集意見

升級   32.55%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我都諗緊join唔join你地, check check假先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-1-27 11:47 發表
    我都諗緊join唔join你地, check check假先

歡迎 大俠 師兄加入,有假就報名啦,可能有十幾人,一齊玩熱鬧啲!

升級   0%

該用戶從未簽到

請問有無師姐想跑鄭開?
    現在有一個,如果多一個,酒店住房各方面會經濟
    啲同方便啲!

升級   4.8%

開心

加入大隊

gchanch 師兄:
    已透過電郵提供4人的報名資料給你. 謝謝協助.

感謝 Allanccl穿針引線

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 potsuen 於 2010-1-27 14:01 發表
    gchanch 師兄:

唔使客氣! 歡迎你們,請問會否一齊玩? 有假期嗎? 請看#18貼子,時間及行程岩唔岩玩?

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 potsuen 於 2010-1-27 14:01 發表
    gchanch 師兄:

Potsuen ching,

已成功代两人交費,但另外两位則未能進入交費的網頁(請參閱我回你電郵附件中出現訊息)。

可能報名尚未成功,倘解决了上述問題,請电我。

gchanch

升級   4.8%

開心

原帖由 gchanch 於 2010-1-27 15:33 發表

Potsuen ching,

已成功代两人交費,但另外两位則未能進入交費的網頁(請參閱我回你電郵附件中出現訊息)。

可能報名尚未成功,倘解决了上述問題,請电我。

gchanch

gchanch Ching:

剛嘗試再為兩位朋友報名, 兩位均可去到付款位置, 煩請各下有空再試試.
    唔該哂!!

PoTsuen

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 potsuen 於 2010-1-27 16:38 發表

gchanch Ching:

剛嘗試再為兩位朋友報名, 兩位均可去到付款位置, 煩請各下有空再試試.
    唔該哂!!

PoTsuen

potsuen ching,

已成功代餘下两位朋友付款,請查電郵。

gchanch

升級   4.8%

開心

原帖由 gchanch 於 2010-1-27 19:30 發表

potsuen ching,

已成功代餘下两位朋友付款,請查電郵。

gchanch

Gchanch Ching:

謝謝協助, 明日中午前入數給你.
    31/1 糖尿病有跑嗎? 如果有既見過面say 個 hello 吖!

PoTsuen

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 potsuen 於 2010-1-27 22:34 發表

Gchanch Ching:

謝謝協助, 明日中午前入數給你.
    31/1 糖尿病有跑嗎? 如果有既見過面say 個 hello 吖!

PoTsuen

PoTsuen Ching,

噢! 31/1跑心睛行動; 初三山頂發財跑; 然後渣打馬拉松, 師兄後兩個有報名嗎? 有就可以say hi 啦!

gchanch

升級   0%

該用戶從未簽到

廣告時間
    2010年3月7日 長跑網祝捷會 暨 會員大會(韓燒自助餐)
    現在開始公開給所有人報名了,不論是否會員都得,帶朋友及家人都得架!
    報名要快手! 坐位有限,好快滿架!

呢個祝捷會係計全年架,唔係淨係渣馬嘅,舊年PB過都係值得同人分享嘅事,小弟認為完成到賽事都好開心,一齊坐低食下野,吹吹水,應該好開心的,一年只搞一次,好值得參加!

升級   93.4%

該用戶從未簽到

Allanccl ching, 我已經通過跑吧報了名,我會早五日去洛陽,龍門石窟, 山玩,跑完就會囘香港。可能星期六晚 可以大家在鄭州吃晚飯。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alfredyu 於 2010-1-28 21:55 發表
    Allanccl ching, 我已經通過跑吧報了名,我會早五日去洛陽,龍門石窟, 山玩,跑完就會囘香港。可能星期六晚 可以大家在鄭州吃晚飯。

好呀! Alfredyu 兄到時一齊吃晚飯,跑吧是住金陽光酒店嗎?

升級   4.8%

開心

原帖由 gchanch 於 2010-1-27 23:47 發表

PoTsuen Ching,

噢! 31/1跑心睛行動; 初三山頂發財跑; 然後渣打馬拉松, 師兄後兩個有報名嗎? 有就可以say hi 啦!

gchanch

gchanch ching:

HK$352的報名費已於昨日早上入回各上的戶口. 唔該哂!

31/1跑心睛行動加油! 尾段高難度上斜. 勁!  初三山頂發財跑我有跑, 到時一定要say 個 hi!

potsuen

升級   4.8%

開心

原帖由 allanccl 於 2010-1-27 14:08 發表

唔使客氣! 歡迎你們,請問會否一齊玩? 有假期嗎? 請看#18貼子,時間及行程岩唔岩玩?

Allanccl Ching:

睇了#18貼子行程, 旅行跑步睇日出正丫! 你預計的價錢都唔貴, 但可否預計5天行程的使費 Budget 嗎?

另近期有咩賽事跑呀? 見面say個hi吖!

PoTsuen

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 potsuen 於 2010-1-29 09:46 發表

Allanccl Ching:

睇了#18貼子行程, 旅行跑步睇日出正丫! 你預計的價錢都唔貴, 但可否預計5天行程的使費 Budget 嗎?

另近期有咩賽事跑呀? 見面say個hi吖!

PoTsuen

小弟由去年十一月開始,每一個月跑一個馬拉松,十一月是杭州馬拉松,十二月是澳門馬拉松,一月是廈門馬拉松,二月是渣打馬拉松,三月是鄭開馬拉松,四月是大連,五月是東營;所以無乜報本港的賽事,已報的有2月7日西貢10K、年初三山頂發財跑及渣打馬拉松,小弟會著長跑網衫及帶頭像的帽,見到小弟可以主動來打過招呼丫!

至於5天行程使費,暫時資料不足,例如:特價機票未有價錢,所以未能計算。
    但以上次小弟去杭州跑馬拉松、遊杭州、西湖、黃山,六天自由行使費連入場費登山費食宿山上住宿費車費機票等,共用了約三千元港幣。相信這次五天遊開封/或少林,遊南岳衡山,行程短些預計應該會平些,都預三千蚊樓下啦!

升級   17.37%

該用戶從未簽到

allanccl ching, 報左發財杯(#318), 到時打個招呼 !
    gchan ching, 報左心晴10K(#0045), 到時打個招呼!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Encore 於 2010-1-29 13:43 發表
    allanccl ching, 報左發財杯(#318), 到時打個招呼 !
    gchan ching, 報左心晴10K(#0045), 到時打個招呼!

一定一定!

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 potsuen 於 2010-1-29 09:31 發表

gchanch ching:

HK$352的報名費已於昨日早上入回各上的戶口. 唔該哂!

31/1跑心睛行動加油! 尾段高難度上斜. 勁!  初三山頂發財跑我有跑, 到時一定要say 個 hi!

potsuen

Potsuen Ching,

一定加油!  我初三山頂發財跑號碼#152, 到時say 個 hi!

gchanch