香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin

*聖誕日探梅子林*馬鞍山遊樂場Dec.25 9:30am

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

訂了訂了

訂了天澄閣
    11點 12 位  劉先生

大家會不會去天澄閣呀
    馬鞍山鞍駿街29號
    馬鞍山游泳池旁

可能我跑完早d去取位

Kin in Running

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 shogikin 於 2009-12-13 17:10 發表
    日期: Dec.25 星期五早上
    出發時間:9:30AM
    集合地點:馬鞍山遊樂場
    路線:馬鞍山遊樂場 <--->海濱公園 <---> 梅子林路(富安花園對面) <--> 引水道尾 (全程約11K)

另有加操長課選擇21K

要存物可以借LOCKE ...

我都嚟!
    跑21k+飲茶,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-12-24 14:25 發表
    訂了訂了

訂了天澄閣
    11點 12 位  劉先生

大家會不會去天澄閣呀
    馬鞍山鞍駿街29號
    馬鞍山游泳池旁
    可能我跑完早d去取位

堅堅:
    辛苦使, 有茶飲...yeah~

升級   100%

開心

有無人可以幫我check下,
    去到梅子林第二個亭折返多少k

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-12-24 14:43 發表

我都嚟!
    跑21k+飲茶,

皇上都來, catcat妳唔可以偷懶呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-12-24 15:52 發表
    有無人可以幫我check下,
    去到梅子林第二個亭折返多少k

堅堅搞咩呀? 都上到第二亭唔差在上埋去啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-24 15:56 發表

堅堅搞咩呀? 都上到第二亭唔差在上埋去啦~

圍圍, 唔係堅堅搞咩呀~ 佢係幫我問咋~

升級   100%

該用戶從未簽到

WAY WAY 唔使驚呀,跟住KIN KIN 步速,一定上到頂呀仲唔辛苦.之後再上梅子林,會覺得條斜路冇料到.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2009-12-24 16:46 發表
    WAY WAY 唔使驚呀,跟住KIN KIN 步速,一定上到頂呀仲唔辛苦.之後再上梅子林,會覺得條斜路冇料到.

我唔係驚呀~
    只不過有令唔可以玩咁斜咋~

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟來也,是否9時半跑呀?

11k參與跑手名單:
    1. Kin (跑+喝茶)
    2. Lorena (跑+喝茶)
    3. 赤子(跑步 + 喝茶)
    4. wayway (跑步+喝茶, 報住名先~ )
    5. imchristy (跑+喝茶,報住名先)
    6. 興記J-run (跑, 飲茶未確定)
    7. Daniel (齋跑 <---好耐無食梅啦, 唔喝茶 )
    8. michaelyw (跑+喝茶)
    9. 華華 (盡量黎)

10.慢子(跑+喝茶)

21k參與跑手名單 :
    10. 大圍新跑手 (加操快跑20k + 喝茶)
    11. catcat (加操快跑20k +喝茶)
    12. 迪迪仔 (跑加飲茶)

30k 參與跑手名單 :

13. batba

升級   100%

開心

回復 91# 的帖子

是呀
    8:30踢腿
    9:30起跑

Kin in  running

升級   0%

該用戶從未簽到

問清楚先

明天既"半馬軍團",係8:15係馬鞍山運動場定馬鞍山遊樂場集合啊?

如果係馬鞍山運動場集合,果邊有無得借LOCKER架?
    因為我次次都係去馬鞍山遊樂場果邊借LOCKER.

升級   100%

開心

全世界都是馬鞍山遊樂場集合

升級   50.45%

該用戶從未簽到

堅堅, 明天小弟要加操,改跑21k

11k參與跑手名單:
    1. Kin (跑+喝茶)
    2. Lorena (跑+喝茶)
    3. 赤子(跑步 + 喝茶)
    4. wayway (跑步+喝茶, 報住名先~ )
    5. imchristy (跑+喝茶,報住名先)
    6. 興記J-run (跑, 飲茶未確定)
    7. michaelyw (跑+喝茶)
    8. 華華 (盡量黎)
    9 .慢子(跑+喝茶)

21k參與跑手名單 :
    10. 大圍新跑手 (加操快跑20k + 喝茶)
    11. catcat (加操快跑20k +喝茶)
    12. 迪迪仔 (跑加飲茶)
    13. 皇上 (跑加飲茶)
    14. Daniel (齋跑 <---好耐無食梅啦, 唔飲茶 )

30k 參與跑手名單 :
    15. batbat  (跑加飲茶)

升級   70.9%

該用戶從未簽到

明早跑唔到但會來飲茶,自星期日走完第一個25K,星期二走左速度,星期三鬆腳幾K,今日走左1OK,現在已經冇力啦,星期日重有石崗,不過可以做Support, 何處有單車或者可以早些去羅位 各位Merry Christmas!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

8.華華·(依家出發^^1*跑  -  2*飲茶)

升級   45.45%

該用戶從未簽到

大家聖誕快樂,
    我今日有點唔舒服來唔到,你們現在大概在飲茶,ENJOY

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

多謝kin kin 指導, 我要多多練習踢腿..

升級   0%

該用戶從未簽到