香港長跑網  - 長跑長友

藍田新手報到

升級   2.63%

該用戶從未簽到

大家好! 家住藍田,想開始跑步, 請各位師兄師姐多多指教!

十幾年前網名係栗子妹妹, 依家要改做栗子姐姐了, 一向好懶運動, 不過有幸知道有呢個forum, 見大家有如一家人一樣, 感覺到運動好似好開心咁,
想你地分小小開心俾我 :p, 希望從中找到樂趣,但我跑得好慢又無氣,如果大家見到我唔好見怪!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 栗子姐姐 於 2009-12-15 21:16 發表
大家好! 家住藍田,想開始跑步, 請各位師兄師姐多多指教!

十幾年前網名係栗子妹妹, 依家要改做栗子姐姐了, 一向好懶運動, 不過有幸知道有呢個forum, 見大家有如一家人一樣, 感覺到運動好似好開心咁,
想你地分小 ...

栗子妹妹歡迎..歡迎.你一定可以在將軍澳消遙團中分享得到...開心的。

升級   22.45%

該用戶從未簽到

粟子姐姐,我家也在藍田,晒草跑步徑,藍田大圈,澳景路和TKO都等着CTES享用,
將軍澳消遙團和晒斧 閒扯區都有約跑活動,有空時來一起跑跑笑笑

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎粟子姐姐,小弟港島東人,但都間中會去下藍田晒草及將軍澳跑的,妳也來參加約跑啦! 幾開心的,長跑長友啊!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=7357&extra=page%3D1

升級   2.63%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

多謝晒你俾面叫返我妹妹, XDD! 感激

升級   2.63%

該用戶從未簽到

回復 3# 的帖子

多謝晒呀, 我慢慢睇緊, 過左個冷峰( 我勁怕凍) 我會開始跑下, 同埋襯呢個時間預備下D 衫褲鞋, 見笑,我跑鞋都未買

升級   2.63%

該用戶從未簽到

回復 4# 的帖子

多謝大家歡迎, 希望我唔會跑到暈低啦, 哈...

升級   2.63%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-12-16 00:08 發表
歡迎粟子姐姐,小弟港島東人,但都間中會去下藍田晒草及將軍澳跑的,妳也來參加約跑啦! 幾開心的,長跑長友啊!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=7357&extra=page%3D1

明晚咁快, 我一早約左人參加唔到, 你地大家玩得開心D 我下次會盡量抽時間參與! 感激!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

歡迎粟子妹妹加入長跑網~~

升級   0%

該用戶從未簽到

栗子姐姐你好
    藍田晒草會有定期跑+食, 記得多d留意post, 多d入去吹水呀~
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6968&extra=page%3D1&page=58

升級   12.4%

該用戶從未簽到

栗子姐姐ctse,歡迎加入長跑網,多多指教,我都係新手,不過仲未有網友約跑 ,需然我現在仍在養傷
    睇怕要快d說服我太太加入長跑行列,再用新手中女網名加入長跑網,睇下有冇網友約跑先哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

哎也! 新手中坑師兄,你都黎參加下約跑啦,一大班人跑好開心架,跑完喜歡既可以一齊食食飯吹吹水,佢地食得都幾健康架,小弟keep fit但每次都會跑+食的。

升級   12.4%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-12-16 14:44 發表
    哎也! 新手中坑師兄,你都黎參加下約跑啦,一大班人跑好開心架,跑完喜歡既可以一齊食食飯吹吹水,佢地食得都幾健康架,小弟keep fit但每次都會跑+食的。

Ching,多謝邀請,其實我都入過約跑區,好想參加,但時間唔係好o,因小弟在國內工作,到星期六下午五文點先返到香港
    另外知道師兄身體冇事,恭喜哂  …..另祝各ctseching身體健康….長跑長有

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

Welcome 栗子姐姐ctse, 歡迎加入長跑網,多多指教

升級   28%

該用戶從未簽到

歡迎粟子師姐加入長跑網
    請多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

ctse, wellcome to longrun.hk..........