香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: cx5500
打印 上一主題 下一主題

二手水杯

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 161 天

原帖由 allanccl 於 2009-12-23 16:45 發表

無辦法快架啦! 佢地諗緊講d乜野黎掩飾錯誤,唔係諗辦法去改善。
    最初佢地既答案係翻用二手杯好過有水唔飲得,後來改口話擺錯位,而家話係方向日報偽造相片屈佢地,都無心去改善,一味諗計點樣自圓其說,所以好忙, ...

其實就算唔係厘件事, 往年同一個賽事公佈結果一樣係咁, 同埋正如我上面所講, 佢唔會好似泰基, 樂華等咁經常update有關自己跑會, 或其他賽事的資訊!所以大家如果想知道各大賽事的資訊, 根本唔應去香港長跑會的網站, 反之, 本網,hkrunner,泰基,樂華等已經提供足夠的長跑資訊.

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2009-12-16 12:40 發表
    果日我都有跑, 去到路口都無晒紙杯, 我本來想用手兜住水飲, 但係見到對上都好多隻手, 結果只係抺下面就走左, 算來真係好彩.  

我就覺得獨立去睇事件, 個會係經常都係咁, 還是偶然一次個別事件; 係基本 ...

说得非常中肯!!!!!!!!!!!!!!

升級   12.11%

該用戶從未簽到

不如自己帶水,衞生又環保。