香港長跑網  - 長跑長友

第一次買跑鞋

升級   7.37%

該用戶從未簽到

岩岩隻鞋爛左..想買返一對新的
本人體重12x磅左右,岩岩睇網有好多人都話RT769同1063好
我都唔知點簡了..想要隻輕d的
還有本人因隻腳的軟骨位有少少蝕左,而家食近藥(骨膠原)
我諗可能買NBX系會好d.
請問師兄/師兄師姐們可以指教一下嗎
謝謝

升級   7.37%

該用戶從未簽到

岩岩問過元朗個間NB 佢話RC769要400幾蚊..
作為學生的我真係支付唔到..
唔知呢對又點呢/.\應該2百幾到
http://www.nbwebexpress.com.hk/n ... ing/product/MR904TR
謝謝

升級   100%

該用戶從未簽到

go to 1)TST NB-shop la....RT769 only $330 or 2)Wanchai near train rail side(close to supermarket) the shop is now clearance sell...a very good cushion model of nbx750...only $399...3) at MK Wan Kee...adidas response cushion 18...$389...last...4) Kwun Tong outlet...nbx 1063...but only have female...$399...are them within your budget?