香港長跑網  - 長跑長友

樓主: HIN
打印 上一主題 下一主題

接納通知書已寄出

關閉 [複製鏈接]

升級   44.6%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

全馬收到.先進1組:24675

升級   18.42%

該用戶從未簽到

回復 50# 的帖子

I have the same problem with you.  The customer services said that they do not debit our credit card

升級   95.6%

該用戶從未簽到

0個張真係好垃圾, 其他野都話同馬拉松有關呀!
    citixxx 0個張離晒譜, 完全無關ga, 又唔係sell 運動錶, 渣打馬拉松個logo 仲唔係印上去, 係臨時搵張貼紙貼上去

升級   57.89%

該用戶從未簽到

今日下晝打黎,
    話接納通知書個地址錯咗,
    問我囉返個正確地址,
    睇黎今年佢地搞到好亂

升級   12.63%

該用戶從未簽到

我緃未收到,問咗話如果下周縱冇收到,就肯定出咗問題,要打電話俾佢啲嘎啦

升級   59.05%

該用戶從未簽到

我岩岩收倒啦
    不過
    我拎果個時間係2月27日bor
    呢個時間係海外參賽者領取選手包時間黎<---點解會咁樣ge

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-1-14 00:31 發表
    我岩岩收倒啦
    不過
    我拎果個時間係2月27日bor
    呢個時間係海外參賽者領取選手包時間黎

根哥,信上既日期時間係方便分散人流姐,就算唔依時去都會給閣下的,小弟舊年試過無問題,好簡單,佢指定個時間係番緊工既,唔通請假去拿咩?只要就自己時間去拿,別人代拿都得架。

升級   66.4%

該用戶從未簽到

我都沒收到..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

I did not receive it yet.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 derek_cat 於 2010-1-22 18:33 發表
    I did not receive it yet.....

請問derek_cat師兄/師姐是網上報名的嗎?還是透過親友在香港報名?
    繳款是不是用信用咭? 有沒有過數呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

http://www.hkmarathon.com/marathon/chi/event/faq/2.jsp

4. 如 果 我 收 不 到 「 接 納 通 知 書 」 , 可 以 怎 樣 領 取 跑 手 包 ?

若 您 於 2010 年 1 月 18 日 前 尚 未 收 到「 接 納 通 知 書 」, 請 於 2010 年 1 月 25 日 前 致 電 2577 0800 或 透 過 電 郵 與 渣 打 馬 拉 松 秘 書 處 聯 絡 查 詢。

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

原帖由 allanccl 於 2010-1-22 19:45 發表

請問derek_cat師兄/師姐是網上報名的嗎?還是透過親友在香港報名?
    繳款是不是用信用咭? 有沒有過數呢?

网上在线报名的,信用卡扣款已经成功

今天后来打电话去问,说分批寄出,大陆的acceptance letter可能到月底。。。。让我月底没收到,再打电话问。。。

升級   66.4%

該用戶從未簽到

今日終於收到接納通知書