香港長跑網  - 長跑長友

ASICS 日版短襪都係$10一對

升級   13.1%

慵懶
  • 簽到天數: 2 天

早兩日去左廣州玩, 買左幾對ASICS  日版短襪都係$10人仔一對, 超平!!! 香港見過特價都要是$78

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

師兄....廣州邊度?
    錦正.............

升級   13.1%

慵懶

响廣州北京路步行街附近, 行行下去左條 橫街, 有間叫做体育帝國, 都幾大間, 幾層都係買運動用品, 有美津濃用品添, 其中四樓係買特價貨品, 有個專賣ASICS COUNTER, 不過裏面女裝運動衫多D, 都有特價ASICS 運動鞋, 有D重6-7折添, 我另外買左件ASICS運動衫, 標價係人仔378, $95有交易。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alexywk 於 2009-12-28 03:03 發表
    响廣州北京路步行街附近, 行行下去左條 橫街, 有間叫做体育帝國, 都幾大間, 幾層都係買運動用品, 有美津濃用品添, 其中四樓係買特價貨品, 有個專賣ASICS COUNTER, 不過裏面女裝運動衫多D, 都有特價ASICS 運動鞋 ...

A貨都唔定

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 alexywk 於 2009-12-28 03:03 發表
    响廣州北京路步行街附近, 行行下去左條 橫街, 有間叫做体育帝國, 都幾大間, 幾層都係買運動用品, 有美津濃用品添, 其中四樓係買特價貨品, 有個專賣ASICS COUNTER, 不過裏面女裝運動衫多D, 都有特價ASICS 運動鞋 ...

小弟2,3個月前自由行都去過廣州....應該得一條出名步行街.... 可惜無留意有運動用品店.....

升級   19.47%

該用戶從未簽到

樓主大哥有無好鋪推介一下?廣洲,香港那裡的asics的跑鞋或美記的排球鞋抵買?我剩係在運動家見到asics其他地方都搵唔到...不過應該比較品質保證吧...

升級   13.1%

慵懶

我都係撞下撞下先知道, 今日去中興見到一模一樣, 要賣$78, 同樣貼住人民幣98, 唔知佢地係咪响嗰度買架呢? , 咁咪搵好多 囉......

升級   19.47%

該用戶從未簽到

其實asics d襪同純綿襪有咩唔同?可以賣貴咁多??唔通可以增加避震功能???
    仲有我隻腳跟傷左,買對LP護跟唔知有冇用呢?...好似問太多
    最尾一問...運動衫有冇選邊個牌子最好?好似Nike Pro唔錯,吸汗~