香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

邊樹有大碼(29號)美記跑鞋賣 ?

升級   54.9%

該用戶從未簽到

小弟有個朋友想買對美x濃 racing跑鞋練習一下
但他穿28.5覺得頂趾,29號又好難搵
請問ching知道邊樹有較多size美記跑鞋賣 ?
同埋邊個model比較好呢 ?  
+1 0
上一篇︰短課練習 - 相約 08年05月13日 星期二19:45 夜沖屯門公園4分550米連休下一篇︰馬鞍山運動場

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

ram兄, 可試試太子東京.

可於此找電話打去問吓, 唔駛白行一趟.

http://www.mizuno-hk.com/main.asp?tar=retail

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-5-8 12:08 發表
ram兄, 可試試太子東京.

可於此找電話打去問吓, 唔駛白行一趟.

http://www.mizuno-hk.com/main.asp?tar=retail

我之前都想買美記,但最近睇好多都無碼,無論東京好10K好都係咁
佢地話呢期係季尾,多人換鞋
好多都話大約七八月左右先返新鞋

祝你好運啦

升級   50%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-5-8 12:23 發表

小弟都是穿29號,不過我是在屯門訂開貨。我對美記 Ware 系列情有獨鐘。

我有對 wave rider 11 29號 啱唔啱駛?

升級   20%

該用戶從未簽到

今天又去咗海麗村 間運動店!

問咗小白,佢連 idaten、spacer、elixir都有 29號!

各師兄想要,(我問過佢,可以 post 電話),可向他留住,然後找天相約去試!

佢唔係成日係店舖,成日顧住行山、跑步。

佢電話:97110851 (小白)。

升級   0%

該用戶從未簽到

Go to Mizuno's HK retailer shop, they must have many shoe sizes.
If u r Hong Kongers, try CWB Sogo.