香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: oscar
打印 上一主題 下一主題

約跑活動 ~ 1月16日 大西北長課

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-13 15:23 發表

老人痂呆,26都ok既,壞人呢?

你PM或電佢啦.....
我之後幾日無好野食...
要一次過食定幾日野...

升級   5.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-1-13 15:17 發表

奶奶...
幾時揍我去莎樂美呀....

近期食過…….. 水準下滑,差過大集團快餐店。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 高佬 於 2010-1-14 11:28 發表

近期食過…….. 水準下滑,差過大集團快餐店。

下....
咁差勁...
通知奶奶先得...

升級   0%

該用戶從未簽到

Sorry...當晚有約,唔想太夜,改為1400 去隊青公...

約跑活動 ~ 1月16日 大西北長課約跑活動   ~ 1月16日 大西北長課

日期  
     : 2010年1月16日(星期六)下午
集合地點 鄧肇堅運動場

集合時間 :  3:00 pm
出發時間 :  3:10 pm
路線        :  鄧記----屯門碼頭----鄧記----洪水橋----天水圍----元朗----鄧記(33k終點)-----(湖山遊樂場----鄧記40k終點)
全程路長         : 約33公里全平路,有興趣者可陪燉奶佬師兄玩足40k
運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
預計完成時間:3小時30分鐘

報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)

1. 燉奶佬
2. 奧斯卡
3. 細明哥 (33k)
4. 711 (唔知跟到幾多,代定8達通)
5.
6.
7.

8.
9.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

約跑活動   ~ 1月16日 大西北長課

日期  
         : 2010年1月16日(星期六)下午
    集合地點 鄧肇堅運動場

集合時間 :  3:00 pm
    出發時間 :  3:10 pm
    路線        :  鄧記----屯門碼頭----鄧記----洪水橋----天水圍----元朗----鄧記(33k終點)-----(湖山遊樂場----鄧記40k終點)
    全程路長         : 約33公里全平路,有興趣者可陪燉奶佬師兄玩足40k
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備

報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)

1. 燉奶佬
    2. 奧斯卡
    5. sue (隨時唔見佐, 唔使搵我, 我應該識返鄧記)
    6.
    7.

8.
    9.

升級   0%

該用戶從未簽到

Sue都加入快馬訓練營....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 Parco爸 於 2010-1-15 23:09 發表
    Sue都加入快馬訓練營....

想扮下快馬之麻

升級   0%

該用戶從未簽到

o岩數喎,我降呢,Sue 哥升呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

改早左小小時間,費時太夜

日期       : 2010年1月16日(星期六)下午
    集合地點: 鄧肇堅運動場
    集合時間 :  2:30 pm
    出發時間 :  2:40 pm
    路線        :  鄧記----屯門碼頭----鄧記----洪水橋----天水圍----元朗----鄧記(33k終點)-----(湖山遊樂場----鄧記40k終點)
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
    報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)

1. 燉奶佬
    2. 奧斯卡
    5. sue (隨時唔見佐, 唔使搵我, 我應該識返鄧記)
    6.
    7.
    8.
    9.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-16 11:49 發表
    改早左小小時間,費時太夜

日期       : 2010年1月16日(星期六)下午
    集合地點: 鄧肇堅運動場
    集合時間 :  2:30 pm
    出發時間 :  2:40 pm
    路線        :  鄧記----屯門 ...

已通知 明兄 & sue 時間改左...

升級   0%

該用戶從未簽到

我就係嫌晏先唔去你地果場,我一唔去就改早...阿奶,唔通愛既反面真係恨...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-16 11:55 發表
    我就係嫌晏先唔去你地果場,我一唔去就改早...阿奶,唔通愛既反面真係恨...

X 2
    我就是厭佢晏...
    原想組支漫遊組嫁...
    而家臨起步前先改...
    奶奶擺明唔想我地跟啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-1-16 12:04 發表

X 2
    我就是厭佢晏...
    原想組支漫遊組嫁...
    而家臨起步前先改...

X 3

早知係2:30我都來跑啦..跑唔晒返屋企都方便D啦..唉...今次俾 o 奶 玩死..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-16 11:55 發表
    明知故問,唔好俾我見到你添呀

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩你地圍攻我呀,我都係自己跑青公算啦,費時見左面左左啦
    以後唔敢係大西北出現啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-1-16 12:04 發表

X 2
    我就是厭佢晏...
    原想組支漫遊組嫁...
    而家臨起步前先改...

你唔知女人善變既咩,仲有樣野,我例遲架,花子賴唔少,所以我地分開