香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

2010年逄星期日,渣打全馬長課操練 (第二回 2010.1.31)

關閉 [複製鏈接]

升級   41.4%

該用戶從未簽到

Can't join you this time because of CCM tomorrow

Enjoy!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1. 圍圍 (A線)
2. 街坊鄭(A線,三個半小時,怕番唔到終點,唔洗等我,因要同大大飲茶)
3. Daniel 8:15 雙橋等 (雙橋---梅子林(引水道尾) -> 大埔元洲仔 --> 梅子林 )
4. hkyen 8:15 雙橋等 路程同daniel一樣~~都未跑過咁長~睇下返唔返到沙田啦 哈哈
5. ram (小弟慢腳,會7:15起步 沙田運動場 > 馬鞍山運動場 > 大埔元洲仔公園 > 馬鞍山運動場 > 沙田運動場約34km (不熟路,不上梅子林了) 不要等小弟,唔知跑唔跑得晒....

升級   20.25%

該用戶從未簽到

今日我都有去呀 但認唔到咁多位師兄 下次去沙田join先
今日好鬼曬呀 我著blue color背心 跑跑下唔著tim 由恆安去大圍去大埔水浪war返恆安 熱到我死

升級   100%

該用戶從未簽到

一生第一次跑36k,除了回程梅子林下山,大腿落一步痛一步之外,全程步伐都好暢順.連休4小內番運動場(只在回程梅子林下山後,休息了10分鐘)

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-1-18 09:15 發表
一生第一次跑36k,除了回程梅子林下山,大腿落一步痛一步之外,全程步伐都好暢順.連休4小內番運動場(只在回程梅子林下山後,休息了10分鐘)

好勁呀!繼續努力呀!

升級   40.67%

該用戶從未簽到

小弟兩個月前打攬球時拉傷大腿後筋引發坐骨神經痛, 上星期試跑失敗, 已放棄今年的全馬賽事。
到時慢遊三條大橋, 拍照留念後會上車。各位CHING CTSE 一定要保重身體, 努力吧!!

*現正接受針炙治療, 希望兩個月後無事。現在以踩單車作替代運動。
踩車完全無事, 可能因為無用腿後肌的原故。

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 全馬 於 2010-1-18 09:50 發表
    小弟兩個月前打攬球時拉傷大腿後筋引發坐骨神經痛, 上星期試跑失敗, 已放棄今年的全馬賽事。
    到時慢遊三條大橋, 拍照留念後會上車。各位CHING CTSE 一定要保重身體, 努力吧!!" />" />

*現正接受針 ...

師兄要好好保重啦!希望你能 好快復原,好快再重踏跑道啦!

升級   100%

奮鬥

強ar! 鄭兄越操越fit , 老渣冇難度啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

KF:昨天跑了多少時間呀,我返家後都訓了三小時,體力先復完.

升級   25.9%

該用戶從未簽到

升級   25.9%

該用戶從未簽到

到時慢遊三條大橋, 拍照留念後會上車。各位CHING CTSE 一定要保重身體, 努力吧!!" />" />

*現正接受針 ...

升級   95.6%

該用戶從未簽到

ching 好野~~ 勁呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

街坊鄭毅力過人, 好嘢~
    你頭像拖住手果位ching,係大圍街坊loban~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-1-17 12:03 發表
    今日我都有去呀 但認唔到咁多位師兄 下次去沙田join先
    今日好鬼曬呀 我著blue color背心 跑跑下唔著tim 由恆安去大圍去大埔水浪war返恆安 熱到我死

hkyen ching:
    星期日回程果陣太陽曬到正真係好熱, 好彩沿途可以補水先頂到咋~
    來緊24/1有比賽,下回長課順延到31/1...有興趣既到時一齊操啦~

或者可以join馬鞍山街坊操上斜,聽落好有挑戰性,資料參考以下連結post#1709

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5367&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

*現正接受針 ...

全馬兄:
    真係唔好彩, 不過可以用另一種方法享受比賽都唔錯~

升級   40.67%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-19 09:48 發表

全馬兄:
    真係唔好彩, 不過可以用另一種方法享受比賽都唔錯~hgj091" />" />hj

其實我都好驚自己到時"死唔憤氣"跑埋落去...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

街坊, 果然勁!!!!  我個program最長個課都係32K.  咁渣馬點夠你跑?  等埋呀唔該!!!!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

*現正接受針 ...

全馬ching, 你嘅決定好英明!!  千奇唔好整到傷上加傷, 咁先長跑長有.  如果你驚到時唔記得又或者勒唔住, 咁你可以著多幾件衫, 帶架大相機, 咁咪想跑都跑唔到啦.

到時見到我記得同我影多張相喎!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2010-1-19 16:49 發表

其實我都好驚自己到時"死唔憤氣"跑埋落去...

明白~
    仲有幾星期養傷, 以你個底咁厚, 如果到時個傷冇咩野既, try try la~

升級   100%

奮鬥

原帖由 街坊鄭 於 2010-1-18 14:03 發表
    KF:昨天跑了多少時間呀,我返家後都訓了三小時,體力先復完.
    今日先睇到個post添 ,我跑咗1:54:5x , 慢自己個pb小小 , 盡咗力都收貨架la