香港長跑網  - 長跑長友

樓主: woo

官塘【三間】減價貨

升級   100%

該用戶從未簽到

vileung & pnb 師兄已PM

升級   4.74%

該用戶從未簽到

THZ..CHING

升級   10%

該用戶從未簽到

有冇其他野平??

升級   0%

該用戶從未簽到

Supernova Glide出面公價幾多呀? 唔該

升級   90%

該用戶從未簽到

唔該 woo 師兄可唔可以PM 一下個地址俾我呀~ 急買去跑今個星期日既馬拉松@.@

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 woo 於 2010-1-11 20:31 發表
今日本來去官塘【三間】同【tick】outlet 睇睇,但唔多跑o野,見地下有張海報二樓有一個運動舖,咪中上去睇睇,發覺三間跑鞋全部$299,本來無念住買,都買左對Adizero ,問老闆可唔可以影相,老闆話無問題,咁就影 ...

唔該哂師兄~今日已買了對adizero ~299幾抵買~ 不過碼真係得返44 以上或者好細SIZE~ 但我著開42 著而對44又 fit bo

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 106# 的帖子

$299算唔錯啦,如果同朋友去一人買一對滿$500再9折,我上次都係$26x買一對!

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 woo 於 2010-2-24 21:21 發表
$299算唔錯啦,如果同朋友去一人買一對滿$500再9折,我上次都係$26x買一對!

我唸過買兩對自用~不過都係算~反正小弟可能都係間中跑下~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 爆炸男 於 2010-2-25 01:31 發表

我唸過買兩對自用~不過都係算~反正小弟可能都係間中跑下~

唔係跑友?

升級   100%

該用戶從未簽到

重有無ching去買鞋?pm me 一齊去....想平DD買CS" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 100100100 於 2010-4-2 21:49 發表
重有無ching去買鞋?pm me 一齊去....想平DD買CS" />" />" />" />

小弟都有諗過, 不過對adizero冇興趣

升級   0%

該用戶從未簽到

CS 是好鞋來的, 可以一試, 不太軟, 不太硬, 用於訓練好好的

升級   19.47%

該用戶從未簽到

回復 73#
ching如果喜歡國產鞋,我推薦“多威”跑鞋,(“回力”的排球鞋都唔錯!)
價格低廉卻性能優越而且舒適,內地很多收入不高的跑友都是買“多威”頂檔!

回復 111#
ching,請問下e家邊到有打緊折的老虎美記賣,希望可以PM俾我,感謝了!

另外:有平野,拜託各位ching PM俾我,謝謝。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Astarothhkl 於 2010-4-14 18:49 發表
回復 73#
ching如果喜歡國產鞋,我推薦“多威”跑鞋,(“回力”的排球鞋都唔錯!)
價格低廉卻性能優越而且舒適,內地很多收入不高的跑友都是買“多威”頂檔!

回復 111#
ching,請問下e家邊到有打緊折的老虎 ...

你搵錯人啦, 小弟買鞋經驗少, 同埋一般只係去允x買對平野跑

升級   19.47%

該用戶從未簽到

回復 114# 的帖子

ching請問邊到的充X多D平野,我成日去充X都是沒折扣,真是XX。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 woo 於 2010-1-11 20:31 發表
今日本來去官塘【三間】同【tick】outlet 睇睇,但唔多跑o野,見地下有張海報二樓有一個運動舖,咪中上去睇睇,發覺三間跑鞋全部$299,本來無念住買,都買左對Adizero ,問老闆可唔可以影相,老闆話無問題,咁就影 ...

小弟今日去開呢頭終於上左去. 碼數我冇問. 基本上全場既三間zero都係299

不過小弟留意到一樣野, 就係佢d三間衫個牌係寫"合格証"(一定唔係香港出面賣果d), 好似係大陸先會咁寫, 所以佢d貨首先一定唔係係香港入, 另外佢d貨係真係假我都好懷疑. 尤其係衫褲果d牌寫"合格証"就一定唔係其他係香港買到既三間貨會見到

所以大家都係小心d睇同留意. 另外呢間野的確係200x spoXXX同一個老闆, 因為我見佢係開源道間200x都係賣呢d貨(就係大家話NB平野果間), 同埋佢貼既報紙都係呢d

另外, 我都去左tick, 三間, "王家"個倉. 返黎既報告係: 唔多野睇如果計跑野, 頂晒龍都冇半價大部份野, 七折就常見. 鞋方面三間倉見到有超大碼(10.5度啦)既Supernova Glide做緊400元,其他就真係d碼都真係(足球衫冇球隊既賣半價),車路士利物浦皇馬等等全賣335元,唔多抵. tick outlet有pegasus 26 賣459大約 (定479, 大約係咁啦) 都唔係咁抵

一句講:去開就去啦 唔去開就唔好去啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Astarothhkl 於 2010-4-15 13:42 發表
ching請問邊到的充X多D平野,我成日去充X都是沒折扣,真是XX。

一般允X做美記跑鞋8折, 不過小弟著nB. 因為平

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 116# 的帖子

econecon , 我想問問 d 三間鞋會吾會係a 貨來的?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-5-4 11:15 發表
econecon , 我想問問 d 三間鞋會吾會係a 貨來的?

其實小弟都唔知, 同埋未著過三間跑鞋, 真係要搵d識野既ching講講

升級   33.68%

該用戶從未簽到

我都想要個地址,pm埋我,please~~
thx~~